Yasemincim esimle bi kus bi barisik gidiyoruz....Bayramdaki tatili de ocak 10 erteledik..Simdi bayram gdince mercan 1hafta okuldan kalacak tam gelicez okul zaten 15 gun noel tatilinie girecek...Bu ayi tam verdik...Bosa gidecek diye dusunduk..Birde burasi noelde cocuklara ciok ilginc geliyor,bir suru etkinlik yapiyorlar cocuklara,cocukta heves ediyor..Daha dinler arasindaki farki bilmiyor ki...Mesele carsamba gunu herkes veden bisey yapacak sabahtan kilise de toren varmis.Ben gondermiycem dedim,ogretmene sonra okuldaki yemege katiliriz dedim...Ama 1 aydir bir sarki soyluyordu mercan meger ogun orda soylemek icin ogretmisler.Ustelik herkese hediyler alindi onlarda orda verilecekmis....Mercan da cok uuzlunce yollamaya razi oldum....
Anlayacagin taihi degistirdik ,simdilik...
Gizemcim tuvalet isimiz cok kotu gidiyor...Evde tekken inadindan tutuyor,gidip bezine yapiyor...Ama artik onun yasinbda cocugu olan bir arkadas var onlara gidiyoruz sik sik (o kadarda uzakta oturuyorlar ki) sirf gorup ozensin diye,lazimliklar salon ortasina geliyor,resmen torenle ikiis bir yapiyor...Babasi dun gece poposuna 2 tane patlatti artik...Adamda cileden cikti....Gunde 4 kez banyo yapiyoruz bazen...1 haftadir zaten cezali,tv yok,oyuncak almak yok,okul diisnda bir yere gitmek yok..Ama ne guzellik ne kotuluk fayda etmiyor..Artik kendi haline biraktim ,dunden bu yana...Eninde sonunda endi rahatsiz olacak....