Neysencim üzülme canım ya..Merak etme herşey en kısa zamanda yoluna girer..Ama biliyorsun burası Türkiye biz zaten krizlerle yaşamaya alışmış bi milletiz..5 yılda bir ekonomik kriz yaşamazsak içimiz rahat etmez..Tek fark bu sefer bütün dünyayla yaşıyoruz bunu..Ben bunun geçici bir süreç olduğuna inanıyorum..İnşallah en kısa zamanda biter..
2001 krizi başlamadan önce öğrenciydim..2000 yılıydı sanırım üniversitenin 3. sınıfındaydım..Babam inşaat işiyle uğraşıyordu (hala uğraşıyor)..Ve kriz zamanı ilk inşaat işleri durur malum..Herkes gibi bizde aldık krizden nasibimizi..Ama öğrenciykende çok zor oluyor insan için yani İstanbul gibi bi şehirdesin, zaten harçlığın, bursun belli.:çok üzgünüm:.Neticede insan bolluk içindeyken yokluğu düşünüp yatırım yapmalı..Çünkü yarının ne olacağını kimse bilemiyor..Ama herşey geçiyor işte..O kriz bitti başka krizlerde gördük üstüne Allah daha beterinden saklasın..(amin)
Hep dua ediyorum hepimizin evlatları vatanına, milletine, dinine, ailesine hayırlı evlatlar olsun, ülkemiz dünyanın sayılı zengin devletlerinden olsun diye..Bizim yaşadığımız sıkıntıları evlatlarımız yaşamasın..Onlar daha iyi şartlarda, insana değer verilen bir ülkede geçim derdini değil, gününü verimli geçirmeyi, kendini geliştirip yetiştirmeyi düşünsün..Allah işsizlere iş, evsizlere ev nasip etsin .. Allah herkesi hayırlı fırsatlarla, insanlarla karşılaştırsın..
Yasemincim geçmiş olsun canım, acaba oğlunun bişeye alerjisi falanmı var ?? Birde aklıma ne geldi artık oğlunu kreşe gönderiyorsun ya, bu sene geçti ama seneye bir grip aşısı yaptırmayı dene. Birde çocukların odasına buhar makinası alsan belki faydasını görürsün.Ayrıca fırsat buldukça bol bol ılık su içir oğluna çünkü ılık su akciğerleri nemlendirir ve mikropların daha kolay dışarı atılmasını sağlar..Kalorifer peteklerine ıslak havlu koymak iyi değilmiş çünkü çocukların sıcak neme değil ılık/soğuk neme ihtiyacı oluyormuş diye duydum.Ayrıca evde aşırı titiz olmakta iyi değilmiş..Özellikle yoğun kimyasallarla yapılan temizlik sonrasında bebeğin vücudu mikroplarla karşılaşmadığı için bağışıklık sistemi gelişemiyormuş ve ileriki yaşlarda sosyal hayata karışınca astım başlıyormuş. Bende ilk başlarda çok titizleniyordum ona ellemesin, buna dokunmasın, şunu ağzına sokmasın diye ama doktorda beni uyardı çok fazla takılma bu konuya diye..Neticede Allah herşeyi belli bir düzende yaşıyor..Anne sütü bebeğin bağışıklık sistemini 5-6 ay korurmuş daha sonra bebek kendi bağışıklık sistemini geliştirirmiş, yani tam ne bulsa ağzına götürdüğü dönem..Belliki bunu yapmasınında nedeni vücudunu mikroplarla tanıştırmak :uhm: Ama ben yinede bazen kendime engel olamıyorum tabi..Özellikle emzik konusuna fena halde takılmış durumdayım en kısa zamanda bıraktırmak istiyorum..
Bizim evdede yeğenim hasta oldu çok öksürüyor ondan babama geçmiş bugünde Yunus Emre başladı biraz biraz öksürmeye..Yarın biraz göz kulak olcam geçmezse şuruba başlamayı düşünüyorum..Hayırlısıyla şu sınavları kazanıp evime gitseydim ya..Artık evimi özlemeye başladım..Gerçi oraya gidince burayı özlüyorum buraya gelince orayı özlüyorum..Bunu yazınca farkettimde ailemden uzun zaman ayrı yaşadığım için hep bu duygu vardı aslında bende..kaydirigubbakcemile3
Bu arada bugün bayramın birinci günüydü malum..Dün içim çok buruktu eşim ailesiyle kurban kesiyor ben açıkta kaldım, paramda yok kurban kesmeye falan diye:çok üzgünüm:..Meğer annemler kendi kurbanlarına benide dahil etmişler hihoyyyt..Allah kabul eder inşallah herkesin kurbanını..a.s.