Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tünaydın güzel annleree
kızlar yürüteç konusunda ne düşünüyosunuz yavaştan koymayı düşünüyorum
sıkma canını deryacım.kendin gibi olmasını bekleme.sen ince düşünen bi insansın sanırım.boşver kendini üzdüğüne değmez.kurbana gelince haklısın.sana kesilmeliydi ama olmuş bikere.seneye ısrar edersin.çünkü çalışıyorsun bu senin hakkın.çalışmasan bile ev hanımlığı da en ağır işçilik bence.ben de çalıştığım zamanlarda bile kendi işimi kedim gördüm. bi kere bile temizlikçi gelmedi evime.doğuma 1 hafta kala evi dip köşe temizledim.ama aklım başıma geldi.okula başlayınca ayda 1 de olsa alacam bi kadın.zor çünkü çocuk,yemek vs. benim eltimde ev hanımı olduğu halde yatılı hizmetçisi varmış zamanında.çocuğa bakılsın diye. ama kendisi rahatsız biraz oyüzden. boşver herkesin yaşantısı farklı.ben başkasının yaptığı işi de beğenmiyorum biraz da ondan almıyorum kadın. herneyse canını sıkma bu tip şeyler için sen mesafeni koru kayınvaldenle kafana da takma...
Selam kızlaaarrrr bende nihayet gelebildim ama sabahtan beri yazdıklarınızı okuyorum valla maşallah hiç durmamışsınız a.s.
Herkezin geçmiş bayramını kutluyorum. bizim bayramımız çooookk yorucu geçti bugün saydım tam 19 kapı yapmışız çocukla ayrı bi zor oluyormuş. yok yemeğini yedireyim öyle kalkarız uyusun uyanınca kalkarız derken 5. gün anca bitirdik laelaelaelaelae
cumartesi pazar dinlenicem dedim cumartesi temizliğimi yaptım akşam üzeri görümcemler ve eşimin kuzeni aradılar gelcez diye onları ağırladık. pazar da artık dedim kapıyı açmicam tlf cevap vermicem dinlenmek istiyorum diye. ama nerdeeee bizim zıpır fırsat mı veriyor dinlenmeye... bu 10 gün içinde iyicene anneci oldu yapışıyor koala gibi bırakmıyor babada da durmuyor bulmuş anneyi bırakırmı :lepi: yani anlicanız bugün kendimi zor attım işe popom yer gördü :dance:
Deryacım yer elmasından bahsetmişsin lütfen konuyu açarmısın? nasıl yenmeli nekadar sıklıkta yenmeli nekadar yenmeli??? benim sütüm iyicene azaldı gibi doyuyormu emin olamıyorum. mama kesinlikle istemiyor. geceleri biberonu şiddetle reddediyor bizimki...
Kızlar yürteç konusuna gelince ben karşıyım. Benim yürüme bozukluğum var bu yüzden. parmak uçlarımda yürüyorum malesef nekadarda kendimi zorlasam çok düzeltemedim. ayrıca yürümeyi hızlandırdığını değilde aksine geciktirdiğinide duydum. bacak kasları gelişemediğinden daha geç yürürmüş çocuk. dr hoppala sordum ben bizimki zıplamayı çok sevdiğinden 9 aylık olmadan tavsiye etmedi ozamana kadar zaten bizimki sıralar diye tahmin ediyorum yani çokda gerek kalmaz inşallah....
Canlarım merhaba,
sabahdan beri yazmak için sayfayı bir çok kez açmama rağmen ancak fırsat bulabildim. geçmişi henüz okuyamadım umarım hepiniz iyisinizdir. tabi ki bebişlerinizde inşaallah.
bayram tatili benim için çok yorucu ve uykusuz geçti oğluşum hasta oldu. bayramın birinci günü akşam başlayan ağlamalar cumartesi günüe kadar devam etti. henüz daha iyleşemedi ama çok şükür ilk günlerdeki kadar kötü değil. burnu akıyor, öksürüyor ve çok ağlıyor. nerde nasıl üşüttü bilmiyorum. bayram boyunca evdeydik ve yorucu bir tatil geçirdik yavrumla. umarım sizler iyisinizdir ve bebişler hasta felan olmamıştır. hepinizi öpüyorum müsait olunca okuyup tekrar yazmaya çalışacağım.
kucak dolusu sevgilerr
kızlar buarada canan banlanmış nedenini bilen varmı ya
saadetcim günaydııııııııııınnnnn
Canlarım merhaba,
sabahdan beri yazmak için sayfayı bir çok kez açmama rağmen ancak fırsat bulabildim. geçmişi henüz okuyamadım umarım hepiniz iyisinizdir. tabi ki bebişlerinizde inşaallah.
bayram tatili benim için çok yorucu ve uykusuz geçti oğluşum hasta oldu. bayramın birinci günü akşam başlayan ağlamalar cumartesi günüe kadar devam etti. henüz daha iyleşemedi ama çok şükür ilk günlerdeki kadar kötü değil. burnu akıyor, öksürüyor ve çok ağlıyor. nerde nasıl üşüttü bilmiyorum. bayram boyunca evdeydik ve yorucu bir tatil geçirdik yavrumla. umarım sizler iyisinizdir ve bebişler hasta felan olmamıştır. hepinizi öpüyorum müsait olunca okuyup tekrar yazmaya çalışacağım.
kucak dolusu sevgilerr
Canlarım merhaba,
kucak dolusu sevgilerr