- 12 Eylül 2007
- 3.601
- 5
benım oglumda 28 mayıs dogumlu:ecrin_bebek:
kucak dolusu sevgıler annelerıne ve bebıslerıne :1hug:
hoşgelidn aramıza katılımının daim olmasını dilerim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benım oglumda 28 mayıs dogumlu:ecrin_bebek:
kucak dolusu sevgıler annelerıne ve bebıslerıne :1hug:
canım iyi bayramlar Şenizgizemcim sen şuan aktif görünüyorsun öpüyorum canım..Allaha emanet ol..
bir de ben prevenar yaptırdım iki gün önce oğlum hala garip davranıyor..neşesiz ve solgun...inşallah sizin aşınız iyi gelir oğluşuna..
murgiz resimlerini çok beğendim canım. ben nedense ekleyemedim bi türlü resmi. sinir oldum ya. kaçıncı deneyişim sayfa görüntülenemiyor diyor...
ridacım resimleriniz çok güzel canım...
rabbim herkesin yuvasının huzurunun bozulmasına izin vermesin. hep mutlu kalalım..
kızlar herkese iyi bayramlar.görüşmek dileğiyle... kendinize dikkat edin,bebişlere de...
günaydın kızlar gece mert hastalandı sesi kıısldı sanki boğazına bişey kaçmış gibi öksürmeye çalışıyordu sabah lokma hekim götürdüm dr yoktu ortalığı bi karıştırdım gittim şikayet felan ettim hernyese ses talleri ödem kapmış iğne vurdurlar yarım saat soğuk buhar verdiler öğlen izin aldım eve gidicem mahmudunda dr kontrolu vardı onu götürcem anlıcanız bana tatil haram herhalde
Kizlar alt tarafi surda bir kac saat uyumaya gittim ,sayfa ne cabuk ilerlemis...Boyle olunca hosuma gidiyor ama bundan cikan kotu sonuc su...Uzun bir sure sizlerden haber alamyacagim uzun bir bayram tatili ve sessiz bekleyis....
Bende herkese guzel ve mutlu bir bayram diliyorum...Ozellikle kuslerin barismasi (Gizemcigim ve Esi gibi),hasta olan bebislerin (Ozellikle Mahmut ve Mert gibi...Onlar uzun yillar hastalanma haklarini kullandilar ,bitti...Artik saglikli gunler onlarin olsun) iyilesmesini,etraftaki insanlarin tatsizlik degil evlerimize huzur getirmesi (Ozellikle Ebrucum,senin ,benim ,veSevdenin eslerinin aileleri gibi) Ayri olanlarin en kisa zamnda kavusmasini (canancigim gibi ) diliyorum
Bu arada Ebrucum ne var senin kelimerinde ,butun bayram mesajlarini okudum ,Sana gelince gozlerimden yas akmaya basladi...
Ridacim resimlerine bayildim,,Bosuna demiyorlar insanin ic guzelligi yuzune vurur diye...Maasallah muhammed e,o ne cigoz bakislar oyle,Hep soyliycem unutuyorum,Ben dogdujklarindan beri bir cok resimde Ardayla Muhammedi birbirine cok benzetiyorum.Anneleri ne diyor bu duruma?????Sadece ben mi benzetiyorum,,