kızlar herkese merhaba aramıza katılanlara hoşgeldin hastalara geçmiş olsun allah acil şifalar versin beni işten attılar ne kadar kolay söylediler kriz var şirket batıyo sizinde çocuğunuz var önce sizi çıkaralım dediler offfff çok canım sıkıldı bayram var çocuk var masraf var bende mecburen eve geldim şimdi deli gibi dolanıyorum neyse kızlar bayramda yokum herkesin bayramı mübarek olsun allaha emanet olun bebişlerinin hepsinide çok öpüyorumm..
kızlar herkese merhaba aramıza katılanlara hoşgeldin hastalara geçmiş olsun allah acil şifalar versin beni işten attılar ne kadar kolay söylediler kriz var şirket batıyo sizinde çocuğunuz var önce sizi çıkaralım dediler offfff çok canım sıkıldı bayram var çocuk var masraf var bende mecburen eve geldim şimdi deli gibi dolanıyorum neyse kızlar bayramda yokum herkesin bayramı mübarek olsun allaha emanet olun bebişlerinin hepsinide çok öpüyorumm..
Gece zarzor sakinlesti...Ama deliksiz uyudu...Ama nesesi hala yok..Sanirim bi dis dah geliyor o da huysuz yapiyor....Dun nerdeyse yalvardim dr gidelim diye ama esim oglunu korumak icin yansmadi ve benim herseyi cok fazla abarttigimi soyleyip durdu.Daha da ustune gitsemdim o meshur kavgalardan biri cikacakti..Sadece Allaha dua ettim,esim hakli ciksin diye ...Gunun guzelligi yine mercandan geldi....Anne ben Kayara'ya Sorry dedim ama ilgaz dusurdu o sorry bile demedi dedi..Butun gecede geldi giti optu aglama kardesim gecti dedi durdu...
Bu arad yasemincim kendi derdimden sana gecmis olsun bile diyemedim..Size de cok uzuldum .Artik son olur insallah canim .Sende mahvoldun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?