2008 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın ebrucum..
NASİPLİ kimselere denir..Annen seni cuma günü mü doğurdu diye bir tabir vardır
AİLECEK tam da cuma günü dünyaya gelmişsiniz..ne güzel..TEVAFUK olmuş
 
günaydın kızlar gece mert hastalandı sesi kıısldı sanki boğazına bişey kaçmış gibi öksürmeye çalışıyordu sabah lokma hekim götürdüm dr yoktu ortalığı bi karıştırdım gittim şikayet felan ettim hernyese ses talleri ödem kapmış iğne vurdurlar yarım saat soğuk buhar verdiler öğlen izin aldım eve gidicem mahmudunda dr kontrolu vardı onu götürcem anlıcanız bana tatil haram herhalde
 
yasemincim geçmiş olsun canım. ya bir kurtulamadı bu oğluşlar hastalıkdan allah ım acil şifalar versin bu mübarek günlerde (amin) üzme kendini tatlım bundan da vardır bir hayır. hastanede doktor mu bulamadın niye karıştırdın gız ortalığı.
 
benım oglumda 28 mayıs dogumlu:ecrin_bebek:

kucak dolusu sevgıler annelerıne ve bebıslerıne :1hug:
 
herkeze hayırlı cumalar.

ridacım faydalı bilgilerin içinde teşekkürler tatlım :)

ebrucum o vakit yanlış bilmiyorsam cuma selası ile ezan vakti arasındaki vakit.
 
evet saadetcim gece nöbetindeki dr diğer dr gelmeden gitmiş tam 1 saat çocuk dr yoktu hastanede

vicdansız sorumsuz insanlar. Aslında böyle başı boş bırakılan hastaneleri sağlık bakanlığınada şikayet etmek lazım. Allah korusun daha acil bir durumda olabilirdi acil servisde nasıl doktor olmaz :eek:klava:
 
kızlar daha öncde bahsetmiştim.yer elmasından.acayip süt yapıyor.akşam yemiştim hala göğüslerim dolu boşuna akıyor.tavsiye ederim.
 
Gökçencim canım allah nazarlardan saklasın o zaman bol bol ye de sütün olsun canım. malesef benim sütüm çokdan bitti gitti. bilseydim bende daha önce onuda denerdim denemediğim bişi kalmadı ama bana bişi fayda etmedi.
 
yasemincim geçmiş olsun canım, Allah acil şifalar versin yavruna..Mert tez zamanda sağlığına kavuşur sen de rahat bir nefes alırsın..
 
gökçencim verdiğin bilgi için teşekkürler..benim sütüm var ama yetiyor mu bilmiyorum..evde olduğum sürece mamadan önce emziriyorum...bazen mama verirken o emmek istiyor..emerken uyumayı çok seviyor..
 
arkadaşlar ben de albüme birkaç foto ekledim..bilginize....sizden de bekliyorum..
 
Gizemcim resimlere bayildimmmmmmm.Supersin arkadasim yaaa.Ben dogumdan sonra kendimden nefret eder oldugumdan benim hic yeni resmim yok senağlama Genelde ayna karsisinda bile kendime bakmiyorum artik ama mercanin dogumundan sonraki resimlerinden koyarim..Bu arada evine de bayildim .Allah gule gule ve huzurla oturmayi nasip etsinnnnn.

sağol canım benim valla elif ben bi çaba harcamadım eski halime dönmek için çok yoruluyorum o yüzden gitti herhalde kilolar bu yaşıma kadar pek iş yapmıyodum açıkçası hep temizlikçi geliyodu şimdi evde olunca daha bi titiz oldum hergün iş yapıyorum çoçuklada ililenince klamadı kilolar
eski kiloma 1 kilo kaldı:lepi: ammmaaa vücüdüm çatlak dolu ve eskisi giibi dirid eğil açıkçası:1shok:
elif zaten ilk doğumdan sonra yine verilirmiş kilolar ikinci doğumdan sonra vermek daha zor olurmuş o yüzden sabır et canım ve azmet inş verecen çünkü kilolarla insan kendini çok kötü hissediyor:çok üzgünüm:
evim için yorumların içinde sağol canım amin allah herkese huzur versin
 
günaydın kızlar ...gizemcim geçmiş olsun canım gerçekten bende merak edenlerin arasındayım ama fazla umudum yok gerçi herşey kısmet bekar görümcem var bu ralar sözlicez gibi bişey isteyenlerin evine gittik damadın teyzesinin gelini ilkokul arkadaşım çıktı.)) kırk yıl düşünsem aklıma gelmezaradn kaç yıl geçmiş yani nasip ummadığımız bir yerde karşılaşırız belki bebişleriniz e siz öpüldünüz:))

canım hayat bu belli olmuyor herşey kısmet ben çok inanırım kismete belki inş bir gün tanışırız geçmiş olsun dileklerin için sağoolŞeniz
 
ridacım güzel dileklerin ve tatlı olduğumu düşündüğün için sağol sende çok tatlısın:)benim gönlü güzel arkadaşım resinmlere inanılmaz güzel yorumlar yazmışsın çok sağol
evim için dileklerin içinde sağol valal bnde en çok mutafağımı seviyorum çok kulalnışlı
buarada herkese hayırlı cumalar
 
Günaydın ebrucum..
NASİPLİ kimselere denir..Annen seni cuma günü mü doğurdu diye bir tabir vardır
AİLECEK tam da cuma günü dünyaya gelmişsiniz..ne güzel..TEVAFUK olmuş
bende cuma günü doğmuşum alalhıma bin şükür allahım beni darda bırakamdı şimdiye kadar allah kaldıramayacağımız dert verip derman aratmasın:Saruboceq:
ebrucum seninde yorumların için çok sağol canım
kızlar sizlerinde resimlerinizi bekliyorum ha:eek: merak ediyom hepinizi elifi albümünden görmüştüm ebru betül ve ridayıda ara ara profil resimlerine bazen kendi resimlerini koyuyolar görmüştüm ama onun dışında kızlr merak ediyom valla koyunda bakalım
buarada ebrucum yazıların çok hoşuma gidiyor çok güzel noktalara değinmiş mutlu olmanın formülünü bulmuşsun çok sevinidimŞeniz
 
X