Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benım oglumda 28 mayıs dogumlu:ecrin_bebek:
kucak dolusu sevgıler annelerıne ve bebıslerıne :1hug:
evet saadetcim gece nöbetindeki dr diğer dr gelmeden gitmiş tam 1 saat çocuk dr yoktu hastanede
Gizemcim resimlere bayildimmmmmmm.Supersin arkadasim yaaa.Ben dogumdan sonra kendimden nefret eder oldugumdan benim hic yeni resmim yok senağlama Genelde ayna karsisinda bile kendime bakmiyorum artik ama mercanin dogumundan sonraki resimlerinden koyarim..Bu arada evine de bayildim .Allah gule gule ve huzurla oturmayi nasip etsinnnnn.
günaydın kızlar ...gizemcim geçmiş olsun canım gerçekten bende merak edenlerin arasındayım ama fazla umudum yok gerçi herşey kısmet bekar görümcem var bu ralar sözlicez gibi bişey isteyenlerin evine gittik damadın teyzesinin gelini ilkokul arkadaşım çıktı.)) kırk yıl düşünsem aklıma gelmezaradn kaç yıl geçmiş yani nasip ummadığımız bir yerde karşılaşırız belki bebişleriniz e siz öpüldünüz:))
bende cuma günü doğmuşum alalhıma bin şükür allahım beni darda bırakamdı şimdiye kadar allah kaldıramayacağımız dert verip derman aratmasın:Saruboceq:Günaydın ebrucum..
NASİPLİ kimselere denir..Annen seni cuma günü mü doğurdu diye bir tabir vardır
AİLECEK tam da cuma günü dünyaya gelmişsiniz..ne güzel..TEVAFUK olmuş