bu arada eşi metin2 oynayan veya bilen varmı
Gökçencim oğluna calpol vermeyi deneseydin keşke bide..Sürekli emmek istemesinin sebebi sütün hem antibiyotik hemde ağrı kesici özelliği olmasından dolayı olabilir..Emdikçe ağrısı azaldığı için rahatlıyodur..Ama yinede yakından gözlemlemende ve ateşini takip etmende fayda var..Çünkü doktorlar her huysuzluğu ve ateşi diş zannetmeyin diyorlar..Diş çıkaracak bebekler genelde ishalde oluyor..Oradanda anlayabilirsin..(benim oğlanda çıkarmadı daha ama çevremden öyle duyuyorum) Birde gece kalktığında kızma canım ya..Bebek sahibi olmak malesef fedakarlık istiyo..Uykusuzluk gerçekten çok zor..Bende son dönemde artık nasıl uyuduğumu bile bilmiyorum..Zaten geç yatıyorum gecede bazen oğlanı uyutmak için bir saat ayağımda sallıyorum annemlerde beşik olmadığı için..Bölük pörçük bi uykuyla geziniyorum gündüz ama onada alışıyo insan..Eskiden çok uyurdum onlara sayıyorum bende :))
valla arkadaşım benim eşim bulduğu en küçük bir zamanı kitap okuyarak değerlendirir..tv yi de aksi bir durum olmadığı sürece haberlerden sonra kapattırır...kardeşim pc başında çok zaman geçirirdi...yani genelde oyun oynardı ve evlendi hala oynar silk road isimli bir oyun..bağımlılık yaptığını söylüyorlar..öyleki nişanlıyken nişanlısına bile alıştırmış..beraber oynamışlar bir süre..
çok kötü bir alışkanlık bence..zaman geri dönüşümü olmayan çok değerli bir mefhum...
Genel olarak;
8 saat uyku
2 saat yeme - içme
1 saat giyinme - temizlik - süslenme
8 saat iş - geçim için çalışma
1 saat ulaşım
2,5 saat televizyon
1 saat telefon
bize sadece 30 dk kalıyor...
bu 30 dk'yı nasıl değerlendiriyorsunuz...
ya da bir gününüz nasıl geçiyor...
bu arada baran sanki ishal gibi yani çok öyle cıvık değil ama normal da değil ve normalde günde 1-2 kez yapardı 4-5 kez yapıyormuş. keyfi fln yerinde ama dr arasammı acaba yinede? panik anne de olmak istemiyorum acaba diş çıkarıyor ola bilirmi??? eşim sabah sanki kabarık gibiydi dedi ama benim dikkatimi çekmedi.
arkadaşlar ben oğlumun vitaminlerini sürekli unutuyorum yaaa :çok üzgünüm: yatırınca aklıma geliyor ama iş işten geçmiş oluyor. siz hangi vakitler veriyorsunuz Devit3 ve demir ilacını? ikisini aynı anda versem ne olur? açmı vermem gereklir tokmu? dr hep sorcam unutuyorum. kayınvalideme söylicem ama gözleri görmüyor doğru düzgün bide ilaç konusunda pek güvenim yok az bu diyerek fazla verir diye ona söylemek istemiyorum. yani geriye kalıyor sadece sabah ve akşam. demir süt ürünleriyle verilmemesi gerektiğini biliyorum ama bizimki 2 saatde bir bişeyler yiyor akşamları ben gelince emiyor sonra 2 saat sonra muhallebi yiyor ve ikiside süt ürünü grubunua giriyor herhalde kafamçokkarıştı sabahları desen kahvaltısı anne sütü ile yapılıyor bide peynir de var içinde. bana bi fikir verin. ikisini aynı anda versem ne olur? saat kurarım ozaman hiç değilse..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?