Kizlar herkese merhaba....Bir kac gundur okuyorum ama bir turlu yazacak vakit bulamiyorummm
Okuduklarim arasinda en cok sevindigim ve aklimda kalan Ebrucugumun guzel haberleri...Eski ebruyu gormekte cok guzel bu arada...Bu telepeti mi diyeyeim ,duygu trafigi mi diyeyim nasil bir seyse...Yuzunu bile gormediginiz bir insanin yazdigi 2satirdan o anki ruh halini anlayabiliyorsunuz..Karsinizda ki hic birsey demese deEbrucum umarim esinle arnin duzelmesi senin icin milad olur ve bundan sonra her sey istdigin gibi gider.Bu kadar emek verdigin su sinavlarida basariyla gecersin..Gelmis gecmis olsun diyorum
Deryacim al benden de o kadar...Dun oglen esim eve gelmisti..Cocuklarla oynarken hepimiz uyumusuz..AKsamda lamba cini gibi ayaktaydik..Gece 2de yattik mercan ,ben esim..Sabahta nail kalktim ,okula yolladim onu bilmiyorum..Esimde gider uyuyrum dedimAma o da gozumun icine bakiyor kahvalti iicn ..Mecbur gune basladik ama yatak resmen gelip gecerken beni cagiriyo..Soyle kayra da uyurken bi yarim saatcik uyusam,beynim yerien gelecek..
O kadar da cok isim var ki...Cuma gunu esimin dogumgunu iicn evde parti yapicaz...Bugun alisveris ve temizligi halletmem lazim...Yarin yemekleri pisirip cuma gunu son rotuslari yapicam ve esimin haberi olmadigi icicn bunlari sadec gunduz yapicam offff offfff nasil yetisir bilmem..Temizlikci kadinda 15 gundur hasat ondan da fayda yok..Halilari ve koltuklari yikatacktim,Sagolsun mercan wc aliscak diye heryeri batiriyo..Kizmamaya calisiyorum korkum daha kotu olur diye ama deli oluyorum.Silmeyle falan gecmiyor..Sakur sukur yikamak lazim..Kadininda makine var cok guzel yikiyor ve kurutuyor.Rahat oluyor..
Sevoscum evlilkte ask v arsa,kavga bile bazen hosa gidiyor.Gokcene de soylemistim ,isin guzel tarafi barisma kismi oluyor..Bakalim biizm son kavgamizdan sonra esim ilk kez evliligimiz boyunca ilk kez hatasini kabul edip ozur diledi..Bayramin sonunda (hemde dogum gunune denk geliyor) Kismetse bahamalara tatile gidecegiz....Once cok sevindim ama suan kara kara dusunuyorum....Bu yazi denizsiz falan atlatmistim .kilolar batmamaisti goze...Simdi yazliklarin icine giremedigime gore,Ne giyecem?Cocukarinda yazliklari kuculdu,Burdaysa hep kisliklar var nerden yazlik biseyler bulucam bilmiyorum...Bu fil gibi halimla kendimi geminin havuzunda dusunemiyorum..Herkesin gozleri uzerimde offfffff offffffffff
Sevoscum bu arada kuzunun hayati ne kadar duzenli...Biizm ne yatigimiz ne deyedigimiz saat belli olmuyor...O yuzden yemek saati 15 dk gcince degil 2 saaat bile gecse benimkinin haberi olmuyor...Zaten saat 11-12 den once klamiyor..Kalktigi saate kahvalti yapiyor,ustune mutlaka sut iciyor.1 saat gecmeden uyuyor....Hadi saat 3-4 gibi kalkiyor...O sattte sut iciyor..5 gibi meyva veye bi sebze yiyip uyuyor9 da kalkip belki corba icerse 11 gibi yattimi sabaha kadar uyuyor...Arda gozunu acmadan agliyor 3 kez falanda sut iciyor....Yani genelde uyuyor...Yemekte uyanik buldugum zman veriyorum..Keske boyle duzenli olsa biizmde ...
Kizlar bu dis konusunda rutin hic bir sye yok..Kayra 1ay once o kadar huysuz,uykusuz ve ishal gibiydi..Dr 1-2 gune cikacak dedi....Ama 1 ay sonra tum sikayetler kesildikten sonra cikti.Analamdim bile nasil oldugunu..2 taneyi ayni anda cikardi daha surda 4 gun oldu yeni 2 tanedaha dis geliyor...Huysuzlaninca hemn dis gelmiyor ama en zor kismi cikma ani degil sanirim cenedeki olusum esnasi
canancim sen nasilsin?Umarim hersey senin iicnde yoluna girmistir...Bize haberlerini vermeyi unutma..Allah butun mayis annelrine huzur versin
Kizlar bende bu aralar cok unutkanlik var.En cok ovundugum sey hafizamdi ama ondan geriye eser kalmadi...Kurban iicn para yollaycaktik .esimle bir turlu karar veremedik kayranin kurbanini kestik mi kesmnedik mi diye?Emin olamayinca bir kez daha yollayalim dedik.Bunu bile hatirliyamiyorum..gecn gun evimin adresinden emin olamadim ..Bu kadar olmaz...
Bu arada kurban gelince icimde bir burkulma oldu...Buralarda kurban kesmek pek olmuyor...Kesenler var ama ban biraz tuhaf geliyor..Cunku dagitacak yer olmadiktan sonra...Gecen sen ben yokum diye esimde bu hataya dusmus..Ne nereye gittiginden haberi var ne de kimin kestiginden....Ozellikle bukadar ac insani ,ihtiyaci olani gorup ulasamamak beni uzuyor ama en cokta yardim kurumlarina olan guven kaybi...Simdi ism soylemeyeyim ama davsi gorulen kuruma o kadar cok guveniyordum ki..Hersene olara bagista bulunurdumSimdi kme guenicez..Insanlarin iyi niyeti bu kadar kullaninca asil kaybeden ,yardim bekleyen insanlar..Bir cok krumdan mailler geliyor kurbana bagisi icin ,Icler acitan goruntuler ve videolar esliginde ama guven bitti mi olmuyor iste...Zamaninda kizilay da ki yolsuzluklari goruncede b oyle yikilmistim....Babam yillarca dedemle beraber kizliya kan vermisti,Ozel plakeleri bile var ama dedem hastalanip kan lazim oldugunda ayni kizilay bize 1 unite bile kan vermedi...Su an aklimda 2 kurum var hala temiz olduunu dusundugum ve bagisimiiz onlara yapacagiz,,yerine ulasmasini umid ederek ve yardima muhtac insanlarin paralarini calanlarada lanet ederek....