Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım birde çay bardağında vermeyi dene belki içergökçencim diş geliyor olabilir tatlım.
dün akşam kızım öylebir düştü ki burun üstü. hiç böyle düşürmemiştim. önümde oturmuştu kaşık maması yediriyordum eltimin kızı kanepeden yere hoplamak istedi bende sadece kafamı döndürdüm yapma demek için benimki kalkmak istemiş sanırım. oyuncağa uzanmak isterken pattt burun üstü. yavrum ne ağladı ya.. bizim evin duvarları ince aşağıda yukarıda yan dairede konuşulanlar duyulur. tabi bizimkilerde duyluyordur. ikaz etmek için döndüm. pişman oldum ya. annesi dur deseydi de ben kuzuma baksaydım. yavrum nasıl ağlıyor babasına bakıp bakıp.. içini çeke çeke. zaten dünde 3aşı birdenyapılmıştı.hepsinin huzursuzluğu vardı sanırım..bizde dün kuzumla yatak odasında yattık. babamız almış yastığı kendininki benim kafamın altında. almış benim yastığımı küçük odada minderin üzerine kıvrılıp uyumuş. gece kalktım ama kaldırasım gelmedi.. kızımın kokusuyla uyumak geldi içimden. bu gün gece 2 de 4 de ve 6 da yedi benimki oysa kalkmazdı gece. sabah adamcık dayanamadı mama yediriken hadi yatağına yatırda burda uyuyayım dedi..aldım bebişimi yatağına, odasına yattı benimki. sabah kalkamadı tabi.. gece rahat uyuyamamış. geç kalktık sonra bir afrabir tafra.. sanki ben suçluyum. uyandırsaymış... bu saat oldu yeni dağılıyor keçisi..
öyle işte...
kızlar birde su içiremiyorum ya içmek istemiyor. napcam bilmiyorum bifikri olan var mı