Kizlar hatirladigim kadariyla tekrar yazayim bari...
Ptesileri iple ceker oldum..Ozellikle ridacim ,sen hafta ici yazabildigin icin,derya ve diger bazi arkadaslarda hafta ici daha fazla yaziyor,herkesi gormek cok sevindirici...
Ayperincim hosgeldin ,ozlemistik seni...Nehirsu dis cikardi mi?Nelr yapabiliyor..Kayrayla arasi en yakin onun ...Baklim ayni mi gidiyoruz?
Yasemincim,gizemcim,ve hasta olan butun bebislere gecmis olsun....Mahmutla mertcanin durumu hep ayni gidiyor yasemincim...
Kocalarindan dertli hanimlar...Klubumuze hosgeldiniz,saadetcim,gizemcim ,gikcencim....Ve unuttuklarim varsa...Arada bir fikir ayriliklari olmasi veya onlarin b izler kadar duyarli olmamasi cok normal..Farkli karakterlerde insanlariz...Ama en azindan arda bir sorun oldugunu farkindalardair..Benim ki oyle degil....Sanki sorun yokmus gibi davraniyor...Bi keresinde ortada hic bir sey yokken ona kusmus gibi yaptim,baklaim ne yapacak diye..Bi sey sorunca cevap vermiyorum,yatmaya yanina gitmiyorum...Bna gore bi oyundu ..Sonunda barismis gibi yapip odul olarak birbirimizi kazanacaktik..Ama bi baktim ki benim ki orali degil,o benden daha cok kus durdu..Sinirlerim bozuldu bu oyun gunlerce suren bi kusluge gitti..En son dayanamayip ya dama insan bi sorar aramizda bisey gecmedi ne yapmis olabilirim diye dedim .Ne dese bagenirsiniz aaaaa sen bana kusmuydun hic farkinda degilim ...Gunlerec konusmamisiz ,adamin hayatinda demek ki bi yer isgal etmiyorum...Ben olsam 2. dk da yaninda biter ne oldu bisey mi var diye ogrenene kadar dibinden ayrilmazdim...Iste boyle biizm evliligin temelinde bi problem var demk ki diyorum..Neys esize bunlari yazmistim ..Esim eve ugradi yaninda kuzeniyle..Esim sormadi ama kuzeni hemen sordu,bende dediginiz gibi biraz goz yaslariyla icimde ki zehiri akittim..Esimde tahmin edeceginiz gibi aaa oyle mi yaptim hic farkinda degilim dedi,cikti iisn icinden..Am abayram icin tatil kopardim sonunda...Bu da uzun suredir dokturdugu gozyaslarinin bedeli olsun....Sanmayin hersey duzelir,boyle gelmis boyle gidecek...Benim iicn ya bu deveyi guducem (herseyi sineye cekecem ki bu hic tarzim degil) ya da bu diyardan gidecem(ki bu da su siralar erteledigim ama sonunda gerceklesecek bisey sanirim) Yani nalayacaginiz kizlar bosu b osuna evliliginizi de kendinizi de yipratmayin derim ,eger temelinde evliligini z saygi ve sevgi ye oturtulmussa.....
Ridacim her zmanki seni bir cirpida okumalk,yuregime su serpmek gibi oldu...
Saadetcim ilk mesajimda sana da bi paragraf vardi ama suan unuttum ,kusura bakma ne olur...
Gizemcim bu kadar isin arasinda bide bu is cikmis allah kolaylik versin
Ervuscum ,ne yazacak bu elif bunlardan baska..Acaba ben su kocamin hikayelrini bi kitapta mi toplasam????Belki bi ise yarar///
Deryacim senin paragrafta aklimdan uctu gitti....
Aklima gelenleri tekrra yazarim ...Umarim bu sefre sorunsuz yollarim su mesaji...