anlaşılan bayramda kk da bende başka kimse yok
( biizm tatille bayramla işimiz yok sağolsun kocam pek sevmez bir yere gitmeyi bende biriktiriyorum alıcam oğullarımı o yer senin bu yer benim gezicem inşallah:))))
Canim merak etme bende burdayim.Biz bayram sonu gidiyoruz..Burada bayram mayram anlamiyo insan hele hafta icine geliyorsa,herkes calisiyor...ZAten bazi turkler artik orf adet bile unutmus.Buna en guzel ornek esimin eski karisi..Dun aradi ptesi gunune dr randevusu almis,esimde ptesi bayram goturemem dedi..Kadin soruyo ne bayrami diye????????????
klava:
klava:
klava: Esimde "aaaa sen bilmiyor musn SAINT ANTUAN'IN kurban bayramini dedi..Hala anlamiyor.Bende kahkahayi basinca kadinda jeton dustu,cok kizdi...Ne yapayim cok komikti..Dini bayramlari bilmez ama nolei nerde kutlayacagini sorsan kesin plan yapmistir...Boyle dejenere insanlara gicik oluyorum....Tatile gitmemeize de cok bozuldu ve kizdi..Nazari dgecek diye cok korkuyorum..
Deryacoim cok gecmis olsun canim,,,,Allahtan bi sorun kalmamis,ufak tefek agrilardan sonra..Hayatta en korktugum seydir dusmek.Bu yuzden kar yagdimi zorunda kalmadikca sokaga cikmam..ERkekelr hep boyle be guzelim..Ben mercanin dogumundan bel agrisndan oluyordum,Cunku cocugu araba koltuguyla alan ben,,Bi kolumda bi sirtimda cantayi tasiyan ben,Ee cocuk zaten koltugun iicnde...Esimin tek yaptigi buyukkkkkkkk ve ulvi gorev arabayi parkedip gelmek....Bi keresinde arkadaslara gidiyoruz.Nasil yagmur yagiyor anlatamam.Esim gitti arabayi getirdi,isitti(cok buyuk bir olay yaaa)Bende mercani kolumun altina sikistirmisim,sirtim da canta elimde bi tepsi ,torbanin icinde.Agzimda dakucuk bi oyuncak torbasi..Bekliyoirum ki inip kapiyi acsin bari..Yok hic kipirdamiyor elimdekileri yere firlattim bi bagirdim .Neymis yagmur cok yagiyormuis islanirmis,Arabada da koskacaman bi semsiye var ogun o sinirle guzelim telefonumu da kirmistim.Sonra da senin yaptigin gibi oturup agladim....Arbada soyleniyor.OFFFF su kadinlarda amma sulu gozmus,bi kapiyi acmadi diye agliyormuusm...Neden agladigimi bile anlamiyor halaklava:klava:Ama itiraf edeyim (kizmaaaaa)esinin de soyledigi seyi o ana hayal ettim dekomikmis,orda olsam belki de gulerdim... Saadetcim gecmis olsun canim bel agrisi bi felaket..Su bengay tipli ilaclar iyi geliyor,tabi kokusuna dayanabilirsen
Ridacim ,sana da allah kolayliklar versin.Calisan anne olmak cok zor.Ama mukafatini eserin buyudugunde ,gurur duyarak alacaksin .Gerci sen bugun odulunu opucukle almissinkötükedihüsokaydirigubbakcemile3 Kayra da a var bu huy..Ben cok icten opunce eliyle kendini geriye itip once yuzume bakiyor,sonra gulmeye basliyor,sonra da agzimi yuuzmu nereyi denk getirirse yaliyor.....Ama en cok yaptigida babasiyla oynarlarken.Bbabsi koltuga uzanip onu yukari asagi indirince icini ceke ceke bi seviniyo ki.Tabi o sevincle agzinin suyunu tutamayip pat adamin agzina akitiyo :roflol::roflol::roflol:Bu hergun yapilan rutin bi toren gibi oldu..Hrer defasoinda esimin o burusmus yuuznu gormek cok komik oluyo.Sonra kendi kendinie kiizyo,Ben niye unutuyorum ki bunu diyeeee
Betulcum sana da nefis ,guzel bi tatil diliyorum
Ins unuttugum kimse yoktur..Isim o kadar cok ki,,,Simdi oturup dolma saricam ,ev dip bucak temizlenecek,Yarina 10 cesit sey yapilacak..Hadi bnana kolay gelsin..Yoruldukca olurum sizi ama yazamazasam kusura bakmayin
bye