Gokcencim,tamamen kavgasiz hic bir evlikl yok...Oyle olmasi da normal olmazdi zaten,,,,,Arada bi kavga olacak ki guzel gunlerin kymeti olsun...Bak dunku tartismanizdan sonra is tatliya baglaninca ne guzel sarilip uyumussunuz....Bense surekli evlilgimi incelemketeyim bu aralar...Ne kadar evlilege hareket getirmeyeivme kazndirmaya calissamda b ir yerde tikanip kaliyor.....Cok guzel bir hafta sonu gecirdik,dunde evde kagit oynuyoruz...FB maci kazaninca bende esime ve kuzenine parfum kaybetmistim.Aksam aksam kalktim profiterol yaptim seviyorlar diye...Ama esim oyle bir sey yapti ki icim incecik cam gibi citir citir kirildi...aksamdan beri agzimi b ile acmiyorum....ki butun mayis anneleri gibi bu ara banada afakanlar basmisti ve esim bayramda bahamalara goturecekti beni...Hayatim sadece evoi temizle cocuklara bak,camasir yika yemek yaptan ibaret oldu...KENDIM IICN HIC BIR SEY YAPMAZKEN...Esim benim cok kotu nbiyetli bir insan oldugumu,insanlara karsi cok kotu davrandigimi soyledi.Bna asavundugu insanda eski kariis ve onun yalaka bir arkdasi..Dun gecenin bir yarisi aradi kadin,yine ne isis dusmus dedim.Cunku kadin esimi sdece bir isi olunca ariyor,aksamin nerdeyse 12 de de arayinca yine bir yerlere yollaycaktir dedim....meger esimi (nedense sdeece onu )kahvaltiya cagiriyormus..Sanki gunduzler cuvala girdi....
Senin evliliginde iki tarafta birbirini kirinca uzuluyorsa,olaylarin farkindaysa henuz umut var dmeektir...Bizde esim bunlari kavga seklinde degul gayet normal soyledi,kirildigimi bile anlamadi......Bugun ariyor,konusmayinca da yine menopozlu kadinlar gibi tripte miisn ,ortada biseyb yokken diyor.....
Benim mi tedaviye ihtiyacim var onun mu artik anlayamiyorum....Ama benim hayalimde ki evlilik bu degildi.Dah duyarli bir es,birazcik olsun ilgi,saygi ve eee birtazda sevgi..Biizm evliligimizde bunlardan 1 tanesi var mi emin degilim artik....Sanki ben isteyen tarfim ,esimde napiyim madem istiyorsun der gibi bi hal takinmiyor mi iy9ice deliriyorum
canancım sonuçlardan sona sen biraz daha rahatlamışsındır ecrin de daha iyidir umarım..
betülcüm geçmiş olsun..begüşü öpüyorum..verdiğin bilgiyi de mutlaka dikkate alacağız..
saadetcim canım nasılsın.. aaa şimdi okudum hayırlı olsun canım dişiniz..darısı başımıza..orda olsaydık da diş buğdayına biz da katılsaydık..nasıl yapacaksın, neler hazırlamayı planlıyorsun..paylaşırsan seviniriz..
saadetcim sizinde dişiniz hayırlı olsunnnnnn .bakııcdan memnunmuusn canım?
sağol bitanem ya sorma çok perişan oldumsenağlamagizemcim sana da geçmiş olsun canım..evi su basmış..canını sıkma diycem ama can sıkıcı bir durum..Allah kolaylık versin canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?