2008 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

ne güzel canım bizim oğlan daha oturamıyor desteksiz.öne yana yığılıyor.diş de yok ufukta.hayırlı olsun dişiniz... mutlu bi gün geçirmene de sevindim.

biz bugün yanlızız.babamız yok. dün biraz tartıştık nazar deydiler bize ahhh ahhh. 3 yıllık evliliğimizde hiç tartışmamız yok denebilir.ama dün oldu işte..oğlum çok mızırdandı,eşim de başım şişti dedi. ben de nedense bi anda parladım sen istedin bu çocuğu,madem katlanamıcaktın niye istedin dedim.niye blmiyorum ama çok sinirliydim.biz birbirimize yüksek sesle bile konuşmayız.neyse ben bağırınca o da bağırdı.hep aynı şeyi söylüyorsun dedi ''sen istedin sen istedin'' yeter artık dedi.sofradan kalktı gitti.giderkende tuzluğu yere fırlattı.kırıldı tabi heryer porsaln parçaları,tuz.peşiden gittim özür diledim geldi sofraya ama ağlamamak için kendimi zor tutuyorum neyse yemek yendi toparladım oraları süpürdüm falan.içecek bişeyler hazırladım içtik ama konuşma yok.yattık. ben annemin evine gidebilirim istesen sen de biraz kafanı dinlersin dedim.bayramda gidecez zaten dedi. ama bukadar koptuysan sen bilirsin istersen git dedi.bu kadar koptuysan deyince ne dersin.sesim çıkmadı tabi.kopabilirmiyim hiç.sonra sarıldı ve barıştık öyle uyuduk sabah uyandığımda da işe gitmişti. çok üzüldüm dün.epey ağladım yatakta.neyseki tatlıya bağlandı.offf yaaa ben hiç alışık değilim böyle şeylere...hala kafamda o tartışma anı var.çok korkuyorum aslında bunlar sevgimizi azaltacak diye....
 
Gokcencim,tamamen kavgasiz hic bir evlikl yok...Oyle olmasi da normal olmazdi zaten,,,,,Arada bi kavga olacak ki guzel gunlerin kymeti olsun...Bak dunku tartismanizdan sonra is tatliya baglaninca ne guzel sarilip uyumussunuz....Bense surekli evlilgimi incelemketeyim bu aralar...Ne kadar evlilege hareket getirmeyeivme kazndirmaya calissamda b ir yerde tikanip kaliyor.....Cok guzel bir hafta sonu gecirdik,dunde evde kagit oynuyoruz...FB maci kazaninca bende esime ve kuzenine parfum kaybetmistim.Aksam aksam kalktim profiterol yaptim seviyorlar diye...Ama esim oyle bir sey yapti ki icim incecik cam gibi citir citir kirildi...aksamdan beri agzimi b ile acmiyorum....ki butun mayis anneleri gibi bu ara banada afakanlar basmisti ve esim bayramda bahamalara goturecekti beni...Hayatim sadece evoi temizle cocuklara bak,camasir yika yemek yaptan ibaret oldu...KENDIM IICN HIC BIR SEY YAPMAZKEN...Esim benim cok kotu nbiyetli bir insan oldugumu,insanlara karsi cok kotu davrandigimi soyledi.Bna asavundugu insanda eski kariis ve onun yalaka bir arkdasi..Dun gecenin bir yarisi aradi kadin,yine ne isis dusmus dedim.Cunku kadin esimi sdece bir isi olunca ariyor,aksamin nerdeyse 12 de de arayinca yine bir yerlere yollaycaktir dedim....meger esimi (nedense sdeece onu )kahvaltiya cagiriyormus..Sanki gunduzler cuvala girdi....
Senin evliliginde iki tarafta birbirini kirinca uzuluyorsa,olaylarin farkindaysa henuz umut var dmeektir...Bizde esim bunlari kavga seklinde degul gayet normal soyledi,kirildigimi bile anlamadi......Bugun ariyor,konusmayinca da yine menopozlu kadinlar gibi tripte miisn ,ortada biseyb yokken diyor.....
Benim mi tedaviye ihtiyacim var onun mu artik anlayamiyorum....Ama benim hayalimde ki evlilik bu degildi.Dah duyarli bir es,birazcik olsun ilgi,saygi ve eee birtazda sevgi..Biizm evliligimizde bunlardan 1 tanesi var mi emin degilim artik....Sanki ben isteyen tarfim ,esimde napiyim madem istiyorsun der gibi bi hal takinmiyor mi iy9ice deliriyorum
 
elifcim teşekkürler canım.umarım senin de tatlıya bağlanır herşey yoluna girer.kimseden mükemmel olmasını bekleyemeyiz.ama biz eşlerimizden birazcık ilgi ve sevgi bekliyoruz ve bunu da fazlasıyla hak ediyoruz.uzun zamandır ne kuaföre gidiyorum,ne de kendime bişey aldım.millet paraları çatır çatır harcarken ben yazık kocama çok çalışıyor ve kendine bişey almıyor deyip ben de bişey almıyorum.hizmetçi matilda oldum buaralar... oyüzden bi parça mutluluğu hak ediyoruz... sen de aynı şekilde elif.fedakarlığının karşılığını bigün alırsın umarım.sen iyi bi insansın ve en iyisini hak ediyorsun.
 
canlarım merhabalar...

cumartesi günü sabah oğluşuma kalvaltısını yaptırırken birde ne göreyimmmm dişimiz patlamışşşş :))) kaşığa çıt çıt diye değiyordu. Çok heyecanlandım. Kalvaltıdan sonra aramadığım kişi kalmadı diyebilirim. Nasip olursa bu hafta sonu diş bugdayı yapıp yakınlarımı çağırmayı düşünüyorum bir aksilik olmazsa.

Elifcim sizinde dişiniz hayırlı uğurlu olsun. Kayra ne güzel artık konuşmayada başlıyor :) e... nede olsa mayıs bebişlerinin ablası Kayra.
ridacım inşaallah tahlil sonuçlarında bişi çıkmaz. İçini ferah tut canım.
canancım sonuçların güzel çıkmasınına çok sevindim. Çok büyük geçmiş olsun.
betülcüm geçmiş olsun canım. Dikkat et kendinede tatlı kızınada...
gökçencim bizde dün eşimle kavga ettik. Uzun zamandır tartışmıyorduk bile ama nasıl olduğunu anlamadım. bir anda sesler yükseldi ve kavga çıktı. Ama ele alınır hiç bir neden yokken sanırım şu sıralar eşimde bende gerginiz.

hepinizi öpüyorum kızlar tabiki bebişlerinizide.
 
arkadaşlar herkese günaydın..herkesin hafta sonu güzel geçmiştir diye ümid ediyorum..
okuduklarım dışında başka bir vukuat yoktur inşallah..
işe gelir gelmez ilk mayıs annelerini açıyorum..hafta sonu ne olmuş ne bitmiş merak ediyorum..
güzel bir haber beni heyecanlandırdı..kayra'nın beyaz incisi de belirivermiş....hem artık o dudaklardan hece hece kelimeler de dökülüvermiş ve de oturmaya çalışıyormuş..ha gayret kayracım..sen mayıs bebişlerinin ablasısın..olsun o kadar değil mi elifcim hayırlı olsun..darısı bizim de başımıza...
oğluşum da bugün saat başı uyandı..emdi..
5 ten sonra da uyumadı .. saat 6 gibiydi artık dayanamadım eşime, uyuyacam sen ilgilen dedim. biberona mamasını koydum verdim eline..bu arada 'da da da' diye sesler geliyor ama ben uyku sersemi idrak edemedim..eşim kalk aşkım oğlum dede diyor dedi..hayır da da diyor dedim...oğlum..sabah sabah bi enerjikti ki bugun maşallah..
gökçencim eşinle küçük bir tartışmanız olmuş,ağlamışsın... üzüldüm..elifin de dediği gibi o küçük tartışmalar saadetin değerini kat be kat artırıyor..dilerim bir daha böyle küçüğünden de olsa tartışmalar yaşamazsınız ve üzülmezsiniz..bizim de zaman zaman oluyor şu aralar yok çok şükür..ama birbirimizi tanımamız açısından o tartışmalara ihtiyacımız varmış diye düşündük ikimiz de.iki ayrı insan, iki ayrı kültürden gelmişiz ve birlikte yaşıyoruz... bu başlı başına büyük bir sınav ikimiz için de..
onun normal gördüğü bir davranışı ben garipsiyor ve uyarmaya çalışıyordum..küçük konuşmalar büyüyüveriyordu..benim şakalarım bile bazen onun ciddiye aldığı çok önemli bir konu oluyor ve bu tartışmaya dönüşüyordu..şaşkın ördek gibiydim..ağlıyordum..o dönem iyi ki askere gitti..yuvamızın değerini daha iyi bilmemize ve birbirimizi ne kadar çok sevdiğimizi anlamamıza yardımcı oldu bu ayrılık..
her şerde bir hayır gizlidir arkadaşım üzülme sakın..sevgiler azalmıyor öyle küçük çaplı tartışmalardan..
 
canım arkadaşlarım oğluşumun sonuçlarını göstereceğimiz doktor şehir dışına çıkmış başka bir doktora göstermiş eşim..değerlerin normal olduğunu söylemiş..dün akşama kadar hiç kusmamıştı..eşim farkettin mi hiç kusmadı dedi ben mutfağa gittim geldim bi baktım kusmuş (
 
canancım sonuçlardan sona sen biraz daha rahatlamışsındır ecrin de daha iyidir umarım..
betülcüm geçmiş olsun..begüşü öpüyorum..verdiğin bilgiyi de mutlaka dikkate alacağız..
saadetcim canım nasılsın.. aaa şimdi okudum hayırlı olsun canım dişiniz..darısı başımıza..orda olsaydık da diş buğdayına biz da katılsaydık..nasıl yapacaksın, neler hazırlamayı planlıyorsun..paylaşırsan seviniriz..
 
gizemcim sana da geçmiş olsun canım..evi su basmış..canını sıkma diycem ama can sıkıcı bir durum..Allah kolaylık versin canım..
 
günaydın kızlar gökçencim her evlilikte oluyor tartışmalar ama çocuk olduktan sonra çocuk yüzünden daha çok oluyor bu tecrübeyle sabittir düşün bende 2 çocuk 2 kat daha fazla tartışma :)) sen şimd ievdesin alışkın değilsin çocuk ev işleri kendin için berşeyler yapamamanın sıkıntıısyla birleşince strese giriliyor lütfen canını sıkma...

elifcim hafta sonu eşin normalmiydi hani çocuklarla eğlendik demiştin?sonramı oldu tartışmanız?ya hayatım sen de içine atma keskin sirke küpüne zarar misali kendini yıpratıyorsun dök için herşeyi söyle acaba acaba diye düşünme bende sinirlendim şimdi.herşeyi açık açık konuş tatlım..kayranın dişide hayırlı olsun o pembe dudakların arasında beyaz bi diş güldükçe ortaya çıkan çok tatlı oluyorlar .))

ridacım inşallah muhammedin sonuçları temiz çıkar niye kuusyor bu kadar acaba?bazı çocuklar kusar yani yapısal olarak ondanmı ki?

saadetcim sizinde dişiniz hayırlı olsunnnnnn .bakııcdan memnunmuusn canım?
 

yemeğin çok olumlu geçmesi biraz umutlandırmıştı beni ilişkinizin düzeldiği yönünde ama şu yazdıklarına bakınca olanlara bir anlam veremedim..elifcim eşin daha önce nasıldı bilemiyorum ama sanki seni kızdırdığının, üzdüğünün farkında değil olağan hayatını yaşıyor gibi bir tavır içinde..ortada bişey yokmuş gbi davranmak onu iyi mi hissettiriyor vicdanen diye düşünmeye başladım..ben her şeyi söylerim, her anaç kadın gibi, eşim sineye çeker..diye mi düşünüyor..ben bunun mantığını çözemedim arkadaşım..Allah mazlumun yanındadır arkadaşım..annem hep der Allah kötü şansı versin diye..iyilerin kaderi gülmüyor..siz anlaşsanız da çevrenizden özel hayatınıza müdahele olduğu ve eşin dolduruşa geldiği sürece durumunuz zorlaşıyor..
Allah sevdiği kullarına dünyada sıkıntı vererek imtihan eder, küçük günahlarını affedermiş...Hakkında hayırlısı neyse o olsun arkadaşım..
 
yasemincim teşekkürler, sonuçlar normal görünüyor..hayırlısı bakalım..
sen nasılsın..koşturmaca devam ediyor sanırım...mert ve mahmud da iyidir inşallah.
 

Ahh ridacım keşke mesafeler bu kadar uzun olmasaydı sizlerde olsaydınız ne kadar güzel olurdu ama olsun canım gönüller bir olsun :) diş buğdayı yapmak istiyorum şuan araştırıyorum ve bir arkadaşım var o da benim için araştırıyor bu konuda bana yardımcı olacak o da nasip olurda 2009 mayıs annesi olacak şuan hamile :) çay, kek, börek gibi şeyler hazırlayacağım. gelen misafirlerime bu günün hatırası olması için hediye olarak nazarboncuklu tüllerle süslenmiş içinde buğray olan birşey düşünüyorum. yada buzdolabı süsü yapmak istiyorum tabi bu şuan yapmak istiyorum ama yetiştirebilirmiyim yada aradığım malzemeleri bulabilirmiyim bilmiyorum. hayırlısı bakalım inş. düşündüğüm kadar güzel olur bu toplantı :)) :teytey:
 
saadetcim sizinde dişiniz hayırlı olsunnnnnn .bakııcdan memnunmuusn canım?

merhaba yasemincim tşk. ederim artık bizimde incimiz var hihoyyyt

canım bakıcımdan şuan çok memnunum inş. böyle devam eder. hatta beklediğimden daha da iyi çıktı. rabbim oğluşuma hayırlısını nasip etti. aradığımız kişiyi bulduk diye düşünüyorum. şükürler olsun.
 
rida kuzey de bi ara çok kusuyodu.ki hala ara ara kusuyor. doktora gittik bişey çıkmadı ve fazlalığı çıkardığına karar verdi doktor.bir de gaz çıkarırken oluyor genelde.belki senin oğlanında böyledir.

gizem sana da kolay gelsin canım.ev az bişey kirlenince cinlerim tepeme çıkıyor.zor bu işler...

inşallah bi daha yaşamayız kötü şeyler.bu hepimiz için geçerli.Allah hepimizin yanında olsun inşallah.
 
ridacım mahmudun öksürüğü hala geçmedi 2.antibiyotikte bitmek üzere (( iyi bir kbb dr götürcem inşallah.mertte iyi sayırlı 2 diş daha çıkarıyo onun huzursuzluğu var..
saadetcim çok sevindim bacının iyi çıkmasına
 
gizemcim sana da geçmiş olsun canım..evi su basmış..canını sıkma diycem ama can sıkıcı bir durum..Allah kolaylık versin canım..
sağol bitanem ya sorma çok perişan oldumsenağlama
muhammedin sonuçlarının iyi çıktığına sevindim demekki kusması normalmiş bazı çoçuklar çok kusuyor gerçekten inş gittikçe azalaCAk KUSMASI vede ilk heceside hayırlı olsun
elif canım bende bilierek bişiy sormuyodum aman düzelmiş o kötü günleri aklına grtirmeyeyim diye şimdi üzüldüm bak:1no2:sana şunu yap diyecek halim yok bizde kötüyüz iki gündür -tatlicadiarzu-ne oldu tüm mayıs annişleri evde savaş mı başlattı ne yasakkelimeya benim eşimin rahatlığı yüzünden işte dün düğün vardı görümcemin hata uzak bir ilçedeydi dedimki kaç gün önceden kuaföre gitmem lazım ona göre ayarla yok tabi ayarlamadı eve geç geldi diyoki hadi hazırlabn gidelim dedimki ben bu şekil gelmiyorum sana günler öncesinden demiştim diye o dedi kalk seni götüreyim kuaföre biz çoçukla bekleriz diye bende dedim çoçuğum daha perişan olcak ben gelmiyorum sen git eedim oda dedi iyi tamam zaten sen gelme .bende daha susarmıyım dündendir burnundan getiriyorum getircemde ciddiye almıyor sa beni aldırırım bendekötükedihüso
neyse iyikide gitmemişim bugün bende çoçukta hastayız üşütmüşüz gitsem daha kötü olurduk dra götürecem ardayı öğle zamanı ya işte böyle
gökçencim canım senle ynı durumdayız belki senin görüştüğün birileri vardır benim oda yok pek hep evdeyim yalnızım kuşumla kendimi ev işine verdim dediğin gibi kuaföre bile gidemiyorum ama abnnemler burdaykemn gittim bi güzel alışverişimi yaptım ama evdeyim onlarıda giyemiyorumkimirmirmirmir sonra babasıda geliyor 5 dk seviyor sonra dalıyor televizyona tüm yük omuzlarımda bazende patlıyor insan yaniiiii

saadetcim ilk dişiniz hayırlı olsungamyoncuiremsu
 
işe başlamadan kuaföre gitmem lazım.manikür,saç yapımı,cilt bakımı...baştan aşağı bakım yani...paççoza döndüm valla.ne bakımlı kadındım bee.şimdi evde dura dura şaçlarımı bile taramaz oldum.çok dökülüyor zaten.sizlerin de dökülüyor mu hala?taramaya korkar oldum.yakında bone ile gezcem evde. :)))
 
merhaba kızlar.. gözümden uyku akıyor yaa benim böcek gece bi saate bi uyandı ya... ne yattım ne kalktım diyebilirim.. sabah akadar karışık kuruşuk rüyalar.. haftasonu şehirdışındaki annemler vardı pazar günü öğlen onlar gittiler öğleden sonra kayınvalidemle komşuları bana geldiler. onlar gitti akşam arkadaşlar geldiler zaten 1,5 du yattığımda kız uyandı vs..
bu arada böceğim zapır zapır emekliyor yaa.. sevinsemmi üzülsemmi. sıpa ya.... tutunup kalkmaya çalışıyor birde pat düşüyür. daha dün bir bugün iki bu kadar cesaret neresinden geliyorsa. akşam gözümün önünde kaç defa düştü. birşey değil ya burnu kanayacak ya dişleri kesecek bi taraflarını...
desteksiz oturup oyuncak oynayabiliyor. yandım ya çk yaramaz olacak benimki kızlar.
kayranın incisi hayırlı olsun mercancım..ben eşinle konuş derim. kırılıyorum de. kırıyorsun ama farkında değilsinde. benseninle evlenirken böyle olacağını düşünmemiştim. ben bi yerlerede hata mı yapıyorum de. alttan alarak. eski eşiyle arkadaşına gelince.. onları hep savunduğunu söyle. ben senin eşinim banada biraz saygı göster ve onlara gösterdin müsamanın birazını bende göreyim de...
gökçencim sende mi tartıştın canım eşinle..
saadet sende? bu arada inciniz hayırlı olsun bakalım
kızlar gergin miyiz ne.. topiğin adını mayıs anaları değil depresyon anaları koyalım diyorum...:roflol:
gizem geçmiş olsun. evini su basmış. işimiz gücümüz temizlik bulaşık çamaşır ütü çocuk çoluk koca zaten... offffffffff
canancım ecrin in iyi olmasına sevindim canım..
ridacımm sen nasılsın.. iyi misin.
herkese merhabalar kızlar, rida , saadet, canan, mercan, meram, gökcen, murgiz. gözbebeğim, ebru... herkeseinşalah saymayı unuttuğum yoktur. iyi haftalar diliyorum
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…