Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
işe başlamadan kuaföre gitmem lazım.manikür,saç yapımı,cilt bakımı...baştan aşağı bakım yani...paççoza döndüm valla.ne bakımlı kadındım bee.şimdi evde dura dura şaçlarımı bile taramaz oldum.çok dökülüyor zaten.sizlerin de dökülüyor mu hala?taramaya korkar oldum.yakında bone ile gezcem evde. :)))
rida link verebiliyormuyum
başka siteyle ilgili.
biliyor musun
kkde görmedim.bebeklerde suda boğulmayla ilgili..
gizemcim teşekkür ederim..
ardaya da sana da geçmiş olsun canım..düğüne gitseydin şu kış günü ikiniz de daha kötü hastalanabilirdiniz..böylesi daha hayırlı olmuş..[/QUOTE
evet canım her işte bir hayır var demekki dimi
bizde dra gittik kuşum üşütmüşşş boğazıda şişmiş yavrucağım neysen canım senin kuzun gibi burnuda akıyor miniğinede geçmiş olsun.peditus şurup verdi ağumentin verdi ama ağırlaşırsa kullancam.
cuma günüde aşıları var yapılacak
kızlar size birşey sorcam ben sağlık ocağına gittiğimde geçen ay dedilerki aşı takvimi değişmiş hepatitin 3. dozu 7. ayda diye.bende o yüzden yaptırmadım
ama bugün drda diyo değişmemiş bazı hastalar ona demiş oda bakanlığa bile sormuş yok öyle bişiy demişler.ridacım bana aşı takviminide gösterdi prenevar 6. ayda başlıyor 6-7-8. aylarda yapılıyor yani bebişlerin hepsi 6. ayını doldurdu bu ay prenevar yaptırmayan kslmasın kızlar tabi 5li karma ile birlikte
buarada hala moralim ve eşimle aramız bozuk senağlama
saçımda felaket dökülüyor belki çok uzun ondandır bende sürekli tepede topuyorum az dökülsün diye bide kuşum yolmasın diye