Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
risdacım geçmiş olsun cabım yaa.inşallah bişey çıkmaz
bende hastayım kızlar kriptik tonsilit denilen bi hastalık boşalarım enfeksiyon kapmış sabah 38derece ateşle hastaneye gittim serum yedim 16 penisilin verdiler ve gönderdiler ama akşam daha beter oldum 39.5 derece ile hastaneye gittikk müdahele edinceye kadar 40 derece ateşim çıkmıştı zaten halüsülasytonlar görüyordum annemle babamı görmeye başladım gene bi serum yedim içine ateş düşürücü katmışlar kendime geldim.kızım 9a kadar bakıcısında kaldı.yarum nasıl özlemiş beni gerçi maske ile bi süre alışmadı malum hastalık geçmesin die ağzımda maske ile dolaşıyorım.ooof çok zoor.ona bulaşmasın die ne uğraşıyorum ona bi şey olmasın dieee
sağlık ocağındaki kontrollerimiz bu ay pek parlak değildi.tartıya ilk koyduğumda 8800 gr çıktı ama bizim oğlan hareketli bi türlü doğru düzgün ölçemedik kilosunu en sonunda hemşire 8400 gr yazdı.benimde canım sıkıldı sadece 100 gr almış çocuk diye. geçen ay 8300 dü.hareketli olduğundan tartı bi indi bi çıktı.neyse 100 gr alması hiç iyi değil.hastalandı çocuk,zayıf kaldı yaaa üzüldüm valla. boyu uzamış sadece.
ayın 25 inde rutin aşılarımız vardı.grip diye bugüne bıraktık.sağlık ocağından aradılar mayıs ayından itibaren doğanlara yapıyorlarmış bugün 3 tane ayrı aşı yapıldı 2 si bir bacaktan diğeri öteki bacaktan bir de damla verdiler çocuk felci için.çok tereddütte kaldım çok direttim hepsi 1 günde fazla diye ama hemşire bakanlıktan gelen yazıyı okuttu aynı gün olabileceği yazıyordu ama hala korkuyorum inşallah bişey olmaz ALLAH herkesin yavrusunu korusun