Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sahi biz dün doktora gittik..muhammed için..yavrum pek neşeliydi anne babasıyla güzel bir kahvaltı yaptı...gülüştük oynadık nasıl mutluydu..bir babasına bi bana bakıyordu..birlikte hastaneye gittik..sıramızı beklerken..eşim çok sıkı giydirmişsin deyip annemin ördüğü yün hırkasını ve yün pantalonunu çıkardı..altında pijaması vardı oğluşun onu da dizlerine kadar büktü..kolları da açtı..neymiş güneşlenecekmiş..pencere açıktı üşütecek diyorum yok bişey olmaz diyor..karşımızda oturan kadın da olsun olsun bişey olmaz diyip ona gaz veriyor..neyse tamam dedim..pencereyi kapattırdım..pencereden içeri süzülen güneşle terledi oğlum..eşim de kıpkırmızı oldu :))
bu arada oğlum, sıramızı beklerken tam 3 kez eşimin üstüne kustu...
neyse sıra bize geldi. doktora oğlumun kustuğunu, akranlarına göre zayıf olduğunu filan söyledim..reflüden şüphelendi..idrar testi sonuçlarına göre değerlendireceğini belirtti..maceramız böylece başladı..arabanın içinde afedersiniz oğlumun işemesini bekledik..maalesef tam 3 saat bekledik ve sonunda numune almayı başardık..yarın sonuçlarını alıp doktorumuzla tekrar görüşeceğiz..
inşallah bir sorun yoktur..
oğlum o kadar meraklıydı ki dün..çevresine meraklı gözlerle bakıyor ve tüm ilgiyi üzerine toplamayı başarıyor..herkese gülücükler saçıyordu..