Yasemincim gecmis olsun...Ayni seyler bizimde basimizda...Gecmek nedir bilmiyor hastaliklar...Bne mercani sanirim bu aydan sonra okuldan alicam...Hem okuldan da memnun degilim....Mahmut okulda neler yapiyor...Birsey ogretiyorlar mi?N ekadar ogrendi? Mercan bu ara okulda agliyormus..Yemke parasi verdigim halde cocuk kurt gibi ac geliyor..Bisey yemedim diyor..Burnu akiyor silen yok.cocuk les gibi geliyor okuldan //Birde bugun saclarinia cik birakmistim yeni yiknadi cok guzel duruyordu,Ogretmen kizmis,o da aglamis...SInirden deliye dondum...Dunya para veriyorum ,cocugum mutsuz,,Mahmut kac saat gidiyor,ne kadra veriyorsusnuz?
Bugun mercanla ingilizce cocuk sarkilari dinliyorduk..Kendi cocuklugum geldi aklima...Icinizde en yasli snairim benim ,hatirlayaniniz var mi eskiden o kadar guzel cocuk sarkilari vardi ki...Simdi ariyorum hicbiri yokkkkk..Yeni cocuk sarkilari da hic hosuma gitmedi....Eskiden Bir koprude karsilasan iki keciyi soylerdik.yA da kayra dogduktan sonar merrcana soyledigim su sarkiyi gibi..Icinizde hatirlayan var mi bilmem Ufacik tefecik bi can gozleri MERCAN,Minik kardes minik kardes can can,konusmayi bilmezsin ,sakalari bilmezsin ,minik bana gul desem gulmeti bilmezsin...diye uzayip giden..
Okula gitmeden once radyoda okul bahcesi dinlerdik,,,Ne guzel gunlerdi...Bir arkadasim .80 lerde cocuk olmak diye bir mail atmis ..ben 80lerde cocuktum ,belki cocunuz 80 lerde bebekti ama herseye ragmen o gunlerde cocuk olmak guzeldi..Paylasimlar cogunluktaydi,aza ma gercek seyelre sahiptik.Zengin ve fakir birdi...Annelrimiz bizi bilgisiyarlardan tam donanimli bilgiler esliginde degil,deneme yanilma yontemiyle buyuttu belki ama herseyin dogalina sahiptik...Umarim o maili bulur size yollarim....