Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla bu çoçuğun bana garezi var anladım. gündüz giremiyorum zaten akşam uykusuna yatırıncada evi toparldım anca bi bakim dedim gecenin bu saatinde yazdıklarınıza yine uyandı bırakmadı bu sıpa emesi gelmiş. gece bile rahat yok bana. kıskanıyor galiba sizden beni:sm_confused:
gizemciğim ridacığım sağolun kızlar...
elifciğim yeni nesil mayıs annleri daha becerikli bizden demekki. bizim zamanımızda anca okadar becerebilmiştik-tatlicadiarzu- ders almak lazım onlardan eskidik bizler iyice zatenkaydirigubbakcemile5
tek elle zor yazıyorum. öpüldünüz canlarım...kaydirigubbakcemile3.
kızlar hala regle olmayan var mı?
cumartsi doktora gittiğimizde sordum.ek gıdaya geç artık dedi.ben de bu sabah kahvaltı verdim.ikindin de yoğurt. yoğurdu kendim hazırlıyorum.doktor sadece inek sütünü yoğurt yaparken kullan onun dışında kesinlikle kullanma dedi. devam maması ve hazır kaşık mamalarını da kullanma dedi.tavsiye etmedi yani.ben de kullanmıyordum zaten.sadece kavanoz mamalarından meyve püresi aldım biyere gidersek lazım olur diye.bazen dışarda emzirmek sıkıntı oluyor.
ekmek yapma makinesi var.ekmeği bazen onda yapıyorum.tuzsuz yapıp Kuzey'e verbilirim sanırım bi sakıncası olmaz.yada mısır unuyla yapıp da verilebilir hazmı kolay olur.
aşıyı da erteledim pazartesi götürcem.3 gün gecikse bişey olmaz heralde.
arkadaşlar benim oğlan çok kusuyor,
dün yeni bir mamaya başladım..nestle nestum ballı 8 tahıllı 6.aydan itibaren yazıyor üzerinde ve ek olarak bir ürün hediyesi vardı yanında o da demir destekli bir mamaydı..nestumu kullandım çok kıvamlı...pek sevmedi tadını..ben de pek beğenmedim....siz kullandınız mı hiç? şuan hangi mamayı kullanıyorsunuz paylaşırsanız sevinirim..
kızlar hala regle olmayan var mı?
günaydın kızlar ben işlerden ve çocukların hastalıklarından hiç birşey yapamaıyorum .((( dün mahmud okuldna gelmiş ateşi varmış kadın şurup vermiş dr götürdük boğazından dolayı antibiyotik başladık yine çocuk antibiyotik manyağı oldu be...ateşini 38 altına düşüremedik 37,6 olduğunda uyudu gece atletle yatırdığım halde nasıl terlemiş yatak yorgan ıslanmış.
geçmiş olsun canım.inşallah mert de hastalanmaz.
kızlar herkese merhabalar... umarım herkes iyisir...
az önce kuzey düştü.offf yaa canım sıkıldı. çekyatı açıp etrafına yastıklar koydum. çay koymak için mutfağa gittim ki bi vıyaklama. çeyyatla duvar arasında bir karış boşluk var.oraya baş aşağı düşmüş.ayaklar havada debeleniyor. Allahım güler misin ağlar mısın!!!
çok korktum ya heralde kafayı çarpmadı ki ordan çıkarınca sustu,ağlamadı.nasıl becerdi bi dakkada düşmeyi.minnacık yere sıkışmış kalmış. çok şükür ki bişey olmadı. bu 3. düşüşü oldu. nereye koyacağımı şaşırıyorum.anakucağında da durmuyo atlıyor ordan da.yere koyamıyorum yer soğuk zaten oyüzden hastalandı...herneyse fazla uzattım galiba..
sizler nasılsınız? bebişler iyi miii??
Tugbacim askolsun senağlamasenin eline kimsecikler su dokemez.Ben bunu bastan soylemistim zaten...Ama normal dogum yapsaydim kupami geri aldin diye sana sitem edrdim :roflol: soyle bi baktim da o gunleri heyecanlari yasmak icin kupalarin yerini almis.....sen bi tanesin canim benim alingan arkadasim :1hug: