kızlar ben gidiciyim heralde........
gece boyunca tuvaletteydim ağrım vardı ama rahatsız edicek durumda değil uyudum yani tuvaletten geri kalan kısımlarda. şimdide çoğaldı aynen denildiği gibi adet sancısı gibi belimde ve kasıklarımda ağrıvar biraz yoğun arasıra şiddetleniyor ama tam anlamış değilim şu dakka hesabını filan. 5 dakkada bir şiddetleniyor bazen ama bukadarcık sancıylamı doğuruyorlar düşüncesi var ondan anlayamıyorum. heralde daha şiddetlenicek...
bide hala sümüksü bişeyler geliyor az az ve iç çamaşırım ıslanıyor devamlı önceki akıntılarımdan birazdaha çok. rahimmi açılıyor ne ondanmı acaba:uhm: dr gidicez bi bakalım belki çatlama vardır suyum sızıyor olabilir susus klamasın oğluş. çıkarken haber veririm şimdilik burdayım.... naklen yayında doğum yapıcam size:roflol: sorayımda hastanede kablosuz int varsa götüreyim leptopumu anında bilgi veririm size ha doğuruyorum doğurdum şukadar açıldı diye:roflol: neyse kızlar giderken yazarım yine öptüm herkezia.s.
ya kızlar 20 dk önce kahvaltı ettim bebeğim normalde hareket etmeye başlardı ama şimdi etmior.bende bebek hareketlerine bakıyorum ayy panik halindeyim umarım birşey olmaz bebeğime.ayyy morlaim çok bozzukk ya gece kızıma bişey olmuşsa
Kardelencim evet malesef görücü usulü evlendim..Çünkü üniversite döneminde tanıştığım bir çocukla 5 yıl flört ettim güya evlenecektik ama sonunda çok kötü ayrıldık ve ben ondan sonra flört olaylarından çok soğudum..Eşimle tanıştığımda çok mantıklı ağır başlı biri gibi geldi bana..Ve annesinin yoğun ısrarıyla 2.5 ay gibi kısa bir sürede evlendik ( meğer kadın oğlunun sorumluluğunu başından biran önce atmak istiyormuş, kendiside itiraf etti geçenlerde ) onu uzun uzun değerlendirecek, gözlemleyecek zamanım olmadı..Niye böyle yaptığımı hala anlamıyorum gerçi arada bir " bana büyü mü yaptılar" diye düşünmeden edemiyorum..Çünkü o dönem ne isterlerse "evet" dedim..Söyledikleri hiçbir şeye muhalefet etmedim, ne söylerlerse inandım..Halbuki ne yaşam tarzlarımız birbirine benziyor ne de düşüncelerimiz..Ailelerimiz bile çok farklı..Ama artık bunları düşünmek ve pişman olmak içinde çok geç..Sadece önüme bakmam gerekiyor..Ve halen moralim çok bozuk..Sabahtan beri durup durup ağlıyorum, eşimle konuşmuyorum..Konuşmakta gelmiyor içimden..Bu zamana kadar her sorunda hep ben alttan aldım, gidip ben konuştum hiçbirşey olmamış gibi herşeyi sineye çektim ama bu sefer gerçekten bunları yapmakta istemiyorum..Biliyorum ki bebek doğduğunda da onunla hiç ilgilenmeyecek, herşeyi benim üzerime yıkmaya çalışacak yine her zamanki gibi..Neyse Allah büyük..Herşey olacağına varıyor işte..Bunda da vardır bir hayır..Netice de inançlı biriyim "hayırda Allah'tan şerde" bunları yaşıyorsam mutlaka vardır bir sebebi..İmtihan dünyası işte..:çok üzgünüm:
betülcüğüm allah kurtarsın canım hayırlısıyla bir avazda kurtul inşallah kardelenciğimde kurtuldu galiba tek tek doğuruyoruz tabi bize var daha Şenizo zaman yeni olmuş olacak çünkü benim de 2 gün kaldı.neyse allah analı babalı büyütsün inşallah.kardelen de gitti ee listeyi kim düzeltecek şimdi
Betülcüm haklısın ama insan üzülüyor nihayetinde..Hamileliğimin tüm zamanlarını neredeyse yalnız yaşadım..Keşke eşimde bu bebeğin ikimize ait olduğunun farkında olsaydı..Beni de sık sık kontrole çağırıyorlar ama ben Mayısın birindeki randevuma gitmemiştim doğum yakın diye..En son bu cumartesi gittim işte..Çarşamba gel dediler..Çarşamba gidip NST'ye bağlancam tekrar ama açıklık için muayene olmak istemiyorum çok canım acıyo ya off ..:çok üzgünüm: İnşallah çarşambaya kalmaz doğururum arkadaşlar bebekle bütünleştin sen bunu doğurmıcan galiba diyo zaten bana :roflol:
Bu arada Kardelencim dualarımız seninle Allah kolaycacık kurtarsın seni de bebişini de ..Bakalım ne haberlerle geleceksin.. :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?