- 12 Eylül 2007
- 3.601
- 5
kızlar ben gidiciyim heralde........
gece boyunca tuvaletteydim ağrım vardı ama rahatsız edicek durumda değil uyudum yani tuvaletten geri kalan kısımlarda. şimdide çoğaldı aynen denildiği gibi adet sancısı gibi belimde ve kasıklarımda ağrıvar biraz yoğun arasıra şiddetleniyor ama tam anlamış değilim şu dakka hesabını filan. 5 dakkada bir şiddetleniyor bazen ama bukadarcık sancıylamı doğuruyorlar düşüncesi var ondan anlayamıyorum. heralde daha şiddetlenicek...
bide hala sümüksü bişeyler geliyor az az ve iç çamaşırım ıslanıyor devamlı önceki akıntılarımdan birazdaha çok. rahimmi açılıyor ne ondanmı acaba:uhm: dr gidicez bi bakalım belki çatlama vardır suyum sızıyor olabilir susus klamasın oğluş. çıkarken haber veririm şimdilik burdayım.... naklen yayında doğum yapıcam size:roflol: sorayımda hastanede kablosuz int varsa götüreyim leptopumu anında bilgi veririm size ha doğuruyorum doğurdum şukadar açıldı diye:roflol: neyse kızlar giderken yazarım yine öptüm herkezia.s.
agelyorrrrrr nihayet desene canım ilk normal doğum haberini bekliyoruz canım sağlıkla al kucağına yavrunu allh kolay doğumlar nasip etsn canım