Betülcüm boşver takma kafana..Her işte bir hayır var..Belki kalsalar sen daha çok yorulacaksın, bunalacaksın..Bak bizimkiler benimle ilgilenmiyolardı ama son zaman ilgilenmeye başladılar..Yani bebeğin olmasına azıcık kala nihayet hatırladılar beni..Bu arada bugün benimde canım gerçekten çok sıkıldı..
Sabah 9.30 da hastanede olmamız gerekiyordu..Eşim bilgisayarda oyun oynadığı için bilgisayarı açık bırakmış, bende biz gelene kadar boşuna çalışmasın diye kapattım evden çıkarken..Bu kezde eşim "bana sormadan neden kapattın, ben açıp oyuna tekrar gireceğim" diye tutturdu ve saat 9.20'ydi.. Yani yetişmemize 10 dk var ve adamın bebek falan umrunda değil tek derdi OYUN.. Evden sinirle çıktım bende onu beklemeden..O kadar sinirlendim ki bi taksiye atlayıp kendim gidecektim artık hastaneye ama hastane çantam evde kaldığı için cesaret edemedim..Benim sorumsuz kocam hastane çantasını getirmezse zor durumda kalırım diye tereddüt ettim..
Eve gelince de akşama yakın canım erik istedi ve hamileliğim boyunca ilk defa eşimden aşerdiğim birşey istedim, beni birikimimle ona araba almadım diye her fırsatta "bencillik ve cimrilikle" suçlayan kocam "ben dışarı falan çıkamam" deyip yeniden oyununun başına döndü..Ben o mutlu olsun, evimizde huzurumuz bozulmasın diye adama araba aldım ama adam bana bir kilo erik almaya bile tenezzül etmedi.. Bende çıkıp kendim aldım..Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin gerçekten..Anladım ki gücüm yettiği sürece kocamdan hiçbirşey istememem gerek..Malesef annesi de kabul ediyor onun sorumsuz ve bencil olduğunu..Bir söz vardır hani "iyiler mutlaka kapılmıştır, kapılmamışsa bir sorun vardır" diye..Ben eşimle evlenirken benden 5 yaş büyük hayatı daha iyi biliyordur, bana çok şey öğretir diye evlendim meğer o sorumluluktan kaçmak için evlenmiyormuş yıllardır..Allah herkesi iyilerle karşılaştırsın..Tek istediğim bir an önce iş hayatına dönmek..Çalışmadığım için kendimi eşime karşı mahçup hissettiğimden oluyor sanırım bütün bunlar.. Ne yazık ki bir evlilikte aşk olmadığı sürece o evliliğin hiçbir anlamı da olmuyor..