2008 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

güzelresim bebişine maşallah çok iyi kilosu 40haftayı doldursaydı 4 kiloyu geçerdi galiba. hayırlı osun tarihinizde senin için hangisi hayırlıysa o olur inş.

mercancığım geçmiş olsun sanada nasıl bişeymiş o ya öyle Allahtan dediğin gibi annen varmış yanında bizide bilgilendirmen çok iyi oldu teşekkürler. buranın bu güzelliği var işte bilgileniyoruz yaşadıklarımızla hep. buarada resimler ve kızların çok tatlı maaşallah annelerine benzediler heralde dimi:))
 
güzelresim bebişine maşallah çok iyi kilosu 40haftayı doldursaydı 4 kiloyu geçerdi galiba. hayırlı osun tarihinizde senin için hangisi hayırlıysa o olur inş.

evet canım doktorumda öyle diyor hatta kilo yüzünden bile normal doğum olmayabilirdi yani zorlardı diyor. ama ultrason tabi biraz yanılabiliyor.çarşamba görücez bakalım tosuncukmuymuş değilmiymiş:emir_bebek:
 
evet canım doktorumda öyle diyor hatta kilo yüzünden bile normal doğum olmayabilirdi yani zorlardı diyor. ama ultrason tabi biraz yanılabiliyor.çarşamba görücez bakalım tosuncukmuymuş değilmiymiş:emir_bebek:

bakalım ya merak ediyorum kimlerinikini kilosu tutucak. doğuma girmede önce kilolarına bakıyorlarmı acaba:uhm:
 
güzel resim sağlıkla doğur inş
evruş ve güzel resim spinali öneriyorum eğer anestez uzmanı iyiyse gerçekten daha iyi bendcede spinal olun
bendede bel fıtığı var bende sordum dra bi sakıncası yok dediler
ebru canım hamileliğini kötü geçirdin bu açıdan inş doğduktan sonra eşin sana daha yardımcı olur ve bebk fikrine alışır canım son günlerinde çok germe kendini lohusalıkta benim gibi olursun valla herşeye ağlıyom bi deüğişik ruh hali içindeyim
betül rida kardelen ebru ama hadi doğurun ayolllll
yaren evruş sizin nasıl gidiyo
 
Ebrucum yazdiklarini okuyunca agla agla bi hal oldum.Senin icin cok endiseliyim ebrucum umarim esin dogumdan sonra duzelir,cunku boyle giderse seni dogum sonrasi depresyona surukler Allah korusun...Kendimden biliyorum ve eslerimizi birbirine benzetiyorum..Sen guclu bir insansin,umarim hersey dogumdan sonra yoluna girer...Allah yardimcin olsun......Ve Allah anlayissiz kocalardan korusun bizi.....
TEKRAR ANNELER GUNUNUZ KUTLU OLSUN
 
günaydın mayıs anneleri anneler gününüz kutlu olsun.....
gerçi anneler gününün bi güne sığmasına karşıydım şimdi daha çok karşıyım annnelik kolay değilmiş ya doğmadan anladık bi çoğumuz bunu.

kızlar buarada nişan olayı tekrar oldu bana yarım saat önce filan. yine dünki gibi aynı miktar ve aynı kıvamda busafer kanlı ve pembemsiydi içinde incecik zar gibi kanlar vardı :uhm: demekki aslı buymuş dünkü ''deneme 1 2 3'' müş heralde:1rolleyes:
şimdide sanki adet olucakmışım gibi belimde ve kasıklarımda ağrı var ama şiddetli değil yada bıcak batması gibi filanda değil gelip gitmiyorda bilmiyorum geçermi başlangıcımı nedir. anlarız zamanla:uhm:

elimden geldiğince yaşadıklarımı yazıp kalanları bilgilendireyim diyorum kimsenin bunları yaşadığı yok yazık bana yaaaa mayıs annelerinden tecrübe alamadan yaşıyorum iştekafamçokkarıştı

öpüyorum herkezia.s.
 
güzel resim sağlıkla doğur inş
evruş ve güzel resim spinali öneriyorum eğer anestez uzmanı iyiyse gerçekten daha iyi bendcede spinal olun
bendede bel fıtığı var bende sordum dra bi sakıncası yok dediler

açıkçası senin cevap yazmanı daha doğrusu bebekten fırsat bulup yazabilmeni bekledim. en yakın yaşayanlardan biri olarak sende böyle diyorsan sanırım ciddi olarak spinale karar verilebilir. özellikle bel fıtığıyla uğraşmış biri olarak sorun yaşanmadı diyorsan sanırım bende o ana tanıklık edip yaşayabilirim.sonuçta anne oluyoruz zorluğuda olmalıa.s. kendine ve bebeğine iyi bak canım..:emir_bebek:
 
bu hafta içi sanırım doğumlar epeyce olacak:emir_bebek: @KARDELEN@ bu doğum evrelerini yaşamak mükemmel bir duygu olsa gerek.Allah seni inşallah hayırlşısıyla tez zamanda bebeğine kavuşturur.şimdi sana dua ediyorum.....a.s.
 
bu hafta içi sanırım doğumlar epeyce olacak:emir_bebek: @KARDELEN@ bu doğum evrelerini yaşamak mükemmel bir duygu olsa gerek.Allah seni inşallah hayırlşısıyla tez zamanda bebeğine kavuşturur.şimdi sana dua ediyorum.....a.s.

teşekkürederim canım ya. evet gerçekten güzel duygular merakla bekliyorsun neler yaşanıcak neler olacak daha diye. bugün 40+5 olduk gecikti ama elinde sonunda gelicek gibi gözüküyor. inş sancımla giderim suyum gelmedende suni sancılarla filan uğraşmam bu beklemeye. Allah tüm bekleyenlere kolay doğumlar versin inş.
 
kardelencim canım galiba geliyorrrr senin bebiş lütfen hebr ver oluırmu caanım
güzüel resim bende olmadı bi sorun anestezi drum süperdi kendi drumda ,sende druna güven bence riski genel anesteziden çok az ve sonrasındada 2-3 saat daha uyuşuk oluyıo ağrılar geç başlıyor o yöndednde iyi bebişini hemen görüyosun ve inanılmaz bi tecrübe tavsiye ediyorum ama biliyosun herkesin durumu farklı benim 3 fıtığım var amam belki konumu durumu farklıdır bende drla önceden görüştüm sen gibi kesinlikle hiç bi sakıncası yok dedi mr kağıdıma bakınca
canım hayırlısı olsun çok sterss yapma inanki geçiyo
buarada herkesin anneler günü kutlu olsunnnnnn
mercancımmm canım görüşemiyoz en nasılsın galiba ikimizd olsukça lohusalıktan etkilendik
bide senin şu pekmezli mayslı tarifim çok az olan sütümü arttırsı sayende yavrucak azcık doyuyor allh razı olsun
bak seninde sütün hala az ise havuç suyu yeşil soğanı dere otunuda da dene ama en iyisi senn tarifin
 
anneler-gunu-kart4.jpg
 
merhaba kızlar ebrucum yazını okuyunca üzüldüm bende çok yaşadım bunları hamşleliğim boyunca eşim sanki bu bebeği ben yalnız yapmışım sanki onun değilmiş gibi davrandı çookkk üzüldüm ama yapacak bişey yok babası sahip çıkmazsa dağ gibi anası var onun demi üzülme canım sen güçlü ol yeter. benim eşim anneler günümü bile kutlamadı bi telefon bile açmadı işte onlar bizim kadar hassas ve düşünceli olamıyorlar ne yazıkki.

mercancım napcan mecbur emmiyorsa tabiki mama vericeksin elinden geleni yapmışın gizemin dediği o süt arttıran tarif neydi benim gözümden kaçmış galiba belki lazım olur.

kardelencim sen hala buradamısın canlı yayında doğurcan kız:roflol: iyi haberlerini bekliyoruz

yarencim senin kontrol çarşambamı benimki yarın,haberleri getiririim sizlere

hepinizi öpüyorum fazla oturamıyorum pc başında:1hug:
 
arkadaşlar merhaba,HEPİNİZİN ANNELER GÜNÜNÜ CANI GÖNÜLDEN KUTLUYORUM... ANNELERİNİZİN DE ELLERİNDEN ÖPÜYORUM..
iki gündür nete giremiyordum..nette sorun vardı...
eşime bu sabah kavuştum. darısı tüm asker yolu bekleyenlerin yada eşinden ayrı kalanların başına..şimdi kavuşma sırası bebişime geldi..ama henuz bir kıpırtı yok.. Allah hayırlısını versin inşallah.
henüz yazılanları okuyamadım..herkesi çok merak ediyorum..bebişler gelmeye başlar bu hafta içi..diye ümit ediyorum..
betülün tarihi belli olmuş diye biliyorum.ebru henüz benim gibi beklemede..dediiim ya biz ebruyla birlikte doğuracaz sanırım SAT tarihim 3 ağustostu benimle aynı olan ve normal doğum bekleyen kim var bilmiyorum ama ben de endişelenmeye başladım..eşim de geldi artık rahatım inş.
 
Betülcüm boşver takma kafana..Her işte bir hayır var..Belki kalsalar sen daha çok yorulacaksın, bunalacaksın..Bak bizimkiler benimle ilgilenmiyolardı ama son zaman ilgilenmeye başladılar..Yani bebeğin olmasına azıcık kala nihayet hatırladılar beni..Bu arada bugün benimde canım gerçekten çok sıkıldı..

Sabah 9.30 da hastanede olmamız gerekiyordu..Eşim bilgisayarda oyun oynadığı için bilgisayarı açık bırakmış, bende biz gelene kadar boşuna çalışmasın diye kapattım evden çıkarken..Bu kezde eşim "bana sormadan neden kapattın, ben açıp oyuna tekrar gireceğim" diye tutturdu ve saat 9.20'ydi.. Yani yetişmemize 10 dk var ve adamın bebek falan umrunda değil tek derdi OYUN.. Evden sinirle çıktım bende onu beklemeden..O kadar sinirlendim ki bi taksiye atlayıp kendim gidecektim artık hastaneye ama hastane çantam evde kaldığı için cesaret edemedim..Benim sorumsuz kocam hastane çantasını getirmezse zor durumda kalırım diye tereddüt ettim..

Eve gelince de akşama yakın canım erik istedi ve hamileliğim boyunca ilk defa eşimden aşerdiğim birşey istedim, beni birikimimle ona araba almadım diye her fırsatta "bencillik ve cimrilikle" suçlayan kocam "ben dışarı falan çıkamam" deyip yeniden oyununun başına döndü..Ben o mutlu olsun, evimizde huzurumuz bozulmasın diye adama araba aldım ama adam bana bir kilo erik almaya bile tenezzül etmedi.. Bende çıkıp kendim aldım..Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin gerçekten..Anladım ki gücüm yettiği sürece kocamdan hiçbirşey istememem gerek..Malesef annesi de kabul ediyor onun sorumsuz ve bencil olduğunu..Bir söz vardır hani "iyiler mutlaka kapılmıştır, kapılmamışsa bir sorun vardır" diye..Ben eşimle evlenirken benden 5 yaş büyük hayatı daha iyi biliyordur, bana çok şey öğretir diye evlendim meğer o sorumluluktan kaçmak için evlenmiyormuş yıllardır..Allah herkesi iyilerle karşılaştırsın..Tek istediğim bir an önce iş hayatına dönmek..Çalışmadığım için kendimi eşime karşı mahçup hissettiğimden oluyor sanırım bütün bunlar.. Ne yazık ki bir evlilikte aşk olmadığı sürece o evliliğin hiçbir anlamı da olmuyor..

canım ya benim bile canım sıkıldı duruma. benim eşim de çok ilgili değil ama böyle de yapmadı hiç. bizim ilişkimiz dostlukla başladı üniversite yıllarındaki tek dostumdu diyebilirim iki yıllık dosluğun ardından ilişkimizin şekli değişmeye başladı. birbirimizi kıskanmaya ve bunu belli etmeye başladık sonra kendimize yediremedik bu değişimi ama sonunda eşim cesaret edip açıldı bana beş yıl çıktık, iki yıl nişan ve bir yıldır evliyiz. ben eşime hala aşığım. şehir dışından eve geleceği zaman heyecanlanırım elim ayağım birbirine girer, ne yapacağımı şaşırırım. ama canım emin ol erkeklerin kadınlara aşkı ne kadar olursa olsun önce kendi istekleri geliyor. aileleri arkadaşları zevkleri...... sonra biz. yani evlilikte aşkta olsa aynı. ayrıca niye kendini mahcup hissediyorsunki çalışmıyorsun diye. evlilik iki kişilik bir kurum ve sen kendi elindekini nasıl onun için harcıyorsan o da aynısını yapmak zorunda. eğer kendisi düşünemiyorsa hatırlatacaksın canım. ben yıllardır söylerim de herkes güler geçer "kazmalık erkeklerin genlerinde var":roflol: değiştirmek çok zor, yıllarını verip ufak ufak yontacaksın.

üzme kendini. ve sakın inat yapıp kendin yapmaya kalkma zorla da olsa yaptır yapması gerekenleri. çok nazlıydı otursaydı anasının dizi dibinde.
 
güzel resim sağlıkla doğur inş
evruş ve güzel resim spinali öneriyorum eğer anestez uzmanı iyiyse gerçekten daha iyi bendcede spinal olun
bendede bel fıtığı var bende sordum dra bi sakıncası yok dediler
ebru canım hamileliğini kötü geçirdin bu açıdan inş doğduktan sonra eşin sana daha yardımcı olur ve bebk fikrine alışır canım son günlerinde çok germe kendini lohusalıkta benim gibi olursun valla herşeye ağlıyom bi deüğişik ruh hali içindeyim
betül rida kardelen ebru ama hadi doğurun ayolllll
yaren evruş sizin nasıl gidiyo

murgizcim özledik seni ya bebişten giremiyosun çok fazla canım bende bebeğim doğarken uyanık olmak onun doğduğunu görmek çok isterm ama okadar cesaretli değilim canımcanlı canlı kesilme duygusu fena korkutuyo beni uyanık olsam bile korkudan bayılırım heraldesırnaşık şey o yüzden genel olcam galiba ondanda korkuyorum gerçi ama bi şekilde çıkıcak bu bebek dimi :roflol:
 
HEPİNİZİN ANNELER GÜNÜNÜ KUTLUYORUM KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRŞeniz
 
günaydın mayıs anneleri anneler gününüz kutlu olsun.....
gerçi anneler gününün bi güne sığmasına karşıydım şimdi daha çok karşıyım annnelik kolay değilmiş ya doğmadan anladık bi çoğumuz bunu.

kızlar buarada nişan olayı tekrar oldu bana yarım saat önce filan. yine dünki gibi aynı miktar ve aynı kıvamda busafer kanlı ve pembemsiydi içinde incecik zar gibi kanlar vardı :uhm: demekki aslı buymuş dünkü ''deneme 1 2 3'' müş heralde:1rolleyes:
şimdide sanki adet olucakmışım gibi belimde ve kasıklarımda ağrı var ama şiddetli değil yada bıcak batması gibi filanda değil gelip gitmiyorda bilmiyorum geçermi başlangıcımı nedir. anlarız zamanla:uhm:

elimden geldiğince yaşadıklarımı yazıp kalanları bilgilendireyim diyorum kimsenin bunları yaşadığı yok yazık bana yaaaa mayıs annelerinden tecrübe alamadan yaşıyorum iştekafamçokkarıştı

öpüyorum herkezia.s.

kardelenciğim dün bende debenzer bie akıntı( sarımtırak koyu kıvamlı) oldu ama ben ciddiye almadım. sora senin yazını görünce şimdi acaba diyorum. ama benim hala sancım falan yok. bebeğin başınıda hala sol altta hissediyorum yani tam dönmedi galiba. bakalım yarın hastaneye gidiyoruz sezeryan için dr'lada konuşayım bu durumu. zaten önce muayene edecek duruma bakmak için. hakkımızda hayırlısı hepimizin.
 
arkadaşlar merhaba,HEPİNİZİN ANNELER GÜNÜNÜ CANI GÖNÜLDEN KUTLUYORUM... ANNELERİNİZİN DE ELLERİNDEN ÖPÜYORUM..
iki gündür nete giremiyordum..nette sorun vardı...
eşime bu sabah kavuştum. darısı tüm asker yolu bekleyenlerin yada eşinden ayrı kalanların başına..şimdi kavuşma sırası bebişime geldi..ama henuz bir kıpırtı yok.. Allah hayırlısını versin inşallah.
henüz yazılanları okuyamadım..herkesi çok merak ediyorum..bebişler gelmeye başlar bu hafta içi..diye ümit ediyorum..
betülün tarihi belli olmuş diye biliyorum.ebru henüz benim gibi beklemede..dediiim ya biz ebruyla birlikte doğuracaz sanırım SAT tarihim 3 ağustostu benimle aynı olan ve normal doğum bekleyen kim var bilmiyorum ama ben de endişelenmeye başladım..eşim de geldi artık rahatım inş.

canım senin için nasıl sevindim bilemezsin ben bile korkuyordum eşinden önce bebeğin gelir diye. önce eşin geldi işte gözün aydın. şimdi sıra bebişte umarım çok bekletmez. allah tez zamanda kavuştusun yavruna.
 
X