Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tekrar merhaba kızlar!
e, artık çok sık giremiyorum malum.. dünyanın en harika şeyi ile uğraşıyorum. minnoşumuza hayranlıkla ve sevgiyle bakıyorum.:asigim:
darısı anne olmak isteyen herkesin başına. ve en kısa sürede diğer hamiş mayıs anneleri arkadaşlarıma..
kardelenciğim yanımda kalan kimse yok. sağolsun eşimin ablası geldi birkaç gün. daha beter stres olduk. ve hasta oldu gitti. şu an maalesef bende gribim ((
minnoşumuza geçecek diye çok korkuyorum. annem de diğer 2torununa bakıyor. ben istemedim. ama böyle çok daha sakin. öteki türlü her kafadan bir ses, çok daralmıştım.
bugün çok iyi geçti oğluşumla bol bol yattık dinlendik. eşim işe döndü bugün.. (
murgizciğim teşekkür ederim iyi dileklerin için.
senin de bebişinle umarım yolundadır herşey.
yaseminciğim sana ve iyi dileklerini sunan hatırlayamadığım diğer tüm arkadaşlara da sevgiler.
ebrucuğum senin doğum ne zamandı yahu. çok şiştiğinden bahsediyorsun, birde normal doğumda ısrarlısın sanırım. inşallah kolay bir doğum olur ve sende Allahın izniyle sağlıkla alırsın kucağına minnoşunu..
bizimki şimdi uyuyor. :1hug: düzenimize uydurmaya çalışıyoruz yavaş yavaş..
dün doğum görüntülerini izledik eşimle, çok manyak birşey.. karnımdan çıkarma anları, bana ilk gösterdiklei anlar, tabi ben ayıktım.. sonraki şaşkınlığım..
kızlar mutlaka çekim yaptırma imkanınız varsa bunu yapın. :içelim:
hepinize sevgilera.s.
KIZLAAARR!! OĞLUŞUMUZUN RESMİNİ KOYMAYI BECERDİK DE!!!!
İŞTE OĞLUMUZ KUTLU ÇAĞ :asigim::1hug: :hooray:
ay kardelencim tüylerim diken diken oldu korkma canım allah yardım eder bir avazda kurtul inşallah birgün mutlaka olucaktı dualarımız seninle canım Şenizkızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar nişanım geldi şimdi. sarımtırak koyu kıvamda sümüksü bişey. dr aradım nişanmış korkuyorum yaaaaaaaaaaaa.....:1shok::1shok:
gizemcim canım oğluşunla uğraşmaktan giremiyosun galiba iyimi oğluşun göğüslerin acıyormu birde bişey sorucam benim oğluşun 38 +3 te doğucak kısmetse senin nekadardı haftası canım normalmiŞenizhappycim allh sana bağışalasın yavrunu
bende ayıktım vede çekim yatırdım çok güzel bi anı oluyo bende tavsiye edrim
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar nişanım geldi şimdi. sarımtırak koyu kıvamda sümüksü bişey. dr aradım nişanmış korkuyorum yaaaaaaaaaaaa.....:1shok::1shok:
KIZLAAARR!! OĞLUŞUMUZUN RESMİNİ KOYMAYI BECERDİK DE!!!!
İŞTE OĞLUMUZ KUTLU ÇAĞ :asigim::1hug: :hooray:
Kizlar dun o kadar kotu hastalandim ki....Hemen sizlerle paylasmak istedim aklinizda olsun diye...Bizim su yilan hikayesine donen emzirme isini biliyorsunuz.Sutum artsin diye bir hap almistim ,sonucta arttida...Dun ogleden sonra aniden bir titreme bir nobet geldi.Dislerim nasil birbirine vuruyor anlatamam o vurmanin hiizmdan dislerim zonkladi ....3tane battaniye altina girdim yine de donuyorum.Annem bi geldi.Sut hastasi olmussun sen dedi.Emziren annelerde 20 de veye 40 da olurmus.dun tam 20.gunumdu.Annem olmasa kosa kosa dr giderdim.O kadar kotuydum ki oluyorum sandim.Goguslerimle cok ugrastigim iicn olmus.Pompoyla cekmeketen gogous uclarim artik parcalanmisti sutte bir turlu gelmiyordu.Icerde birikmis ve o da nobet ve sonrasinda ates yapti. Goguslerim tas gibi olmustu agrisi ve sizisindan oturup agladim.Allahim daha fazla cektirme diye dua ediyordum artik o kadar dayanilmazdi.Allahtan annem gitmeden oldu.Aklinizda olsun boyle birsey olursa 1gun sonra geciyor.Yapmaniz gereken sicak suyla ve sabunla gogsunuze masaj yapip sutu bosaltmak.Eger sut akmazsa agri artiyor ve icerdeki sut yogurt kivamina geldigi iicn operasyanla cikariyorlarmis aklinizda olsun.....
Bu arada gecen hafta ruyamda bir melek gelip 3gun sonra olecegimi soyledi.Uyandigimda ruyami unutmustum.Ta ki 2gun sonra ayni ruyayi gorene kadar.Ruyamda agliyorum.Benim kucucuk bir kizim var olemem diye.Melekte bana o yuzden haber veriiyoruz 3gun daha sevebilirsin diyordu....Dun boyle hastalaninca o ruya geldi aklima....Ama cok sukur ki bugun iyiyim .Ama emzirme defterini tamamen kapattik.
Gizemcim eger sutun azsa istersen benim su hapi yollayabilirim sana...Yenisini alsam belki yetismez.Annem 2gun sonra donuyor..Ben kullandim artti.Istersen internetten bi bak turkiyede deadi geciyor bu bitkinin....fenugreek diye bir bitkinin hapi.Bana adresini mesaj atarsan sana yollayabilirim canim.Senin ki nasil olsa emiyor.Benim biberona alistigi icin cekmek zorunda kaliyiordum.Kesilmeden kullanirsan faydasini gorursun.Yalniz hapim tek bir dezavantaji var..Cemen otu denen bir bitki bu hap. Hapin ayni pastirma gibi bi kokusu var.Ama cocuklar iicn insan hersye katlaniyor..ne yapalim degil mi?
gizemcim canım oğluşunla uğraşmaktan giremiyosun galiba iyimi oğluşun göğüslerin acıyormu birde bişey sorucam benim oğluşun 38 +3 te doğucak kısmetse senin nekadardı haftası canım normalmiŞeniz