ebrucum seni anlıyorum canım çok zorlanıyosun allah kurtarsın sen benden öncesin hayırlısıyla kurtul inşallah beklemek çok zor dimi vakti saati gelmeyince olmuyorŞenizdoğuma giderken yazabilirsin umarım dua edelim arkandanSevdecim İnşallah bebişini sağlıklı bir şekilde alırsın kucağına canım..2 gün daha sabredeceksin yani..Eğer bebişin dönmemekte ısrarlıysa ve yan duruyorsa ikiniz içinde en iyisi sezeryandır canım..Belki epidural istersin doktordan, tam anastezi yerine..
Yarencim benim aslında son tarih sanırsam 11 Mayıs gibi ( son adet tarihime göre yani ) Bu cumartesi kontrole gidicem işte..Artık geceleri hiç uyuyamıyorum..Gittikçede ağırlaşıyorum aslında..Bana yürüyemeyecek hale geldiğinde doğurursun demişlerdi..Ben o haldeyim ama ses seda yok..Neyse sağlık olsun bebişlerimiz sağlıklı doğsun, doğumlarımız kolay olsunda başka birşey istemiyorum (şuan yani yoksa istekler hiç bitmez) :1rolleyes:
Mercancım, anne ne kadar önemli birşey değilmi ?? Kimse başkası için bu kadar candan fedakarlık yapmaz heralde..Forumlarda bebeklerin gece gündüz kavramlarını ayırt etmeleri için yöntemler okumuştum..Sabah erkenden uyandırmak gündüz uykularını mümkün olduğunca az tutmak ve akşam olduğunda yatağına bırakıp ışıkları kapatmak ve kendi kendisine uyumasını beklemek gibi şeyler yazıyordu..Ama nasıl uygulayacaksın artık bilemiyorum canım..Gerçi daha çok küçük zamanla gece gündüz kavramı oturabilir..
Ya bu arada ben artık doğru dürüst uyuyamıyorum sabaha kadar dönüp duruyorum.. Korkuyorum bi taraftanda ben bu kadar sık dönersem bebekte kordon dolanması olurmu diye ama diğer türlü de rahat edemiyorum..Bu sabah resmen gözlerimin altı çökmüştü uykusuzluktan..Tombalak bi suratta da çökmüş gözaltları çok kötü duruyo hakkaten :roflol:
selam kızlar bugün kontrolümüz vardı.şuanlık hala beklemedeyiz haftaya cumaya kadar beklicez ondan sonrada dr ile bi karar vericez.bakalım.kızım iice oturdu yerine aslında.ama nieyse gelmiyo.amaaan bekle dedik kızıma şimdide gelmicek herhalde
slm kıslar pazaretsi günü öğlen üzeri prensesimiz dünyaya gözlerini açtı daha bugün 2 saat önce taburcu olduk hastaneden bebişimiz ve ben iyiyim bir sorunumuz yok sütümüzün azlığı dışında ama olsun zamanla oda olcak nesse ben dinlenmeye gidiyorum hepinize kucak dolusu sevgiler sırası gelenlere hayırlı ve kolay doğumlarr...........
slm kıslar pazaretsi günü öğlen üzeri prensesimiz dünyaya gözlerini açtı daha bugün 2 saat önce taburcu olduk hastaneden bebişimiz ve ben iyiyim bir sorunumuz yok sütümüzün azlığı dışında ama olsun zamanla oda olcak nesse ben dinlenmeye gidiyorum hepinize kucak dolusu sevgiler sırası gelenlere hayırlı ve kolay doğumlarr...........
selam kızlar bugün kontrolümüz vardı.şuanlık hala beklemedeyiz haftaya cumaya kadar beklicez ondan sonrada dr ile bi karar vericez.bakalım.kızım iice oturdu yerine aslında.ama nieyse gelmiyo.amaaan bekle dedik kızıma şimdide gelmicek herhalde
gizemcim canım ben senin tatlı oğluşunu yerim sen kavuştun biz kaldık bacım tabi rida ebru kardelen var sırada hayırlısıyla doğursunlar inşallah Şenizdur bakalım betüilcüm hayırlısı olsun sağ sağlim gelsinde minoşun
demekki keyfi yerinde içerde:1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?