2008 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Kardelencim, hayirlisi olsun canim.En azindan hersy yolunda ,bir terslik yok.Normal dogum iicn allahin uygun gordugu sureyi bekliyorsun bu da mutluluk verici bir durum.
Eylulcum sana acil sifa diliyorum.Bahar doneminde grip kistan daha uzun suruyor,bilirim.Insani surunduruyor resmen.Insallah bir an once iyilesirsin.
Yasemincim ,ridecim sagolun.Esim simdiden kara tasa da annem gidiyor diye.Arkadaslarim bile anneme gitme diyor.Bana klasa yollamiycam da,nerde o luksum?
Kizlarin ikiis de iyi sayilir.Sutumu hala pompayla cekiyorum ama yeterli omadigi icin bir biberon anne sutu,bir biberon mama veriyorum.Son kontrolde Kayra kilo almis.Demek ki yedigi yaramis diyorum.
Gizemcim ,ayperincim sizleri goremiyorum.Bebisler nasil?Sizi cvok yoruyor mu?/Gece uykulari nasil?
Ben de yorgunum aslinda bazen gunde iki misafir agirliyorum.Gunduz bir parti ,aksam bir parti oluyor bazen.Insan seviniyor tabi gurbette :teytey: sevenimiz varmis ki geliyorlar a.s.
Onun disinda Kayra gunduz misil misil uyuyor ama tam gece olupta biz yattigimizda uyanip oturuyor.Bunu nasil duzene sokacagimizi bilmiyorum :uhm:
Ridacim bu arada ben inaniyorum ki esin bebisinden once gelecek
 
Sevdecim İnşallah bebişini sağlıklı bir şekilde alırsın kucağına canım..2 gün daha sabredeceksin yani..Eğer bebişin dönmemekte ısrarlıysa ve yan duruyorsa ikiniz içinde en iyisi sezeryandır canım..Belki epidural istersin doktordan, tam anastezi yerine..


Yarencim benim aslında son tarih sanırsam 11 Mayıs gibi ( son adet tarihime göre yani ) Bu cumartesi kontrole gidicem işte..Artık geceleri hiç uyuyamıyorum..Gittikçede ağırlaşıyorum aslında..Bana yürüyemeyecek hale geldiğinde doğurursun demişlerdi..Ben o haldeyim ama ses seda yok..Neyse sağlık olsun bebişlerimiz sağlıklı doğsun, doğumlarımız kolay olsunda başka birşey istemiyorum (şuan yani yoksa istekler hiç bitmez) :1rolleyes:


Mercancım, anne ne kadar önemli birşey değilmi ?? Kimse başkası için bu kadar candan fedakarlık yapmaz heralde..Forumlarda bebeklerin gece gündüz kavramlarını ayırt etmeleri için yöntemler okumuştum..Sabah erkenden uyandırmak gündüz uykularını mümkün olduğunca az tutmak ve akşam olduğunda yatağına bırakıp ışıkları kapatmak ve kendi kendisine uyumasını beklemek gibi şeyler yazıyordu..Ama nasıl uygulayacaksın artık bilemiyorum canım..Gerçi daha çok küçük zamanla gece gündüz kavramı oturabilir..

Ya bu arada ben artık doğru dürüst uyuyamıyorum sabaha kadar dönüp duruyorum.. Korkuyorum bi taraftanda ben bu kadar sık dönersem bebekte kordon dolanması olurmu diye ama diğer türlü de rahat edemiyorum..Bu sabah resmen gözlerimin altı çökmüştü uykusuzluktan..Tombalak bi suratta da çökmüş gözaltları çok kötü duruyo hakkaten :roflol:
 
cnlarım tam okuyamadım yazıları çook uykusuz ve yorgunum uyutmuyor bizim canavar ve beni çok emmek istiyor sürekli meme istiyor bende sürekli meme veriyorum her tarıfım tutuldu emzirmekyten valla
burada pc bozouktu dün geldi tamirden o yüzden gireemedim
sevdecim inş sende sağ sağlşm kurtulursun korkma bişiy yok sezeryanda
rida ebru betülcüm şimdi sır sizde
 
sevdeciğim yarenciğim tarihleriniz belli olmuş hayırlı olsun... nezaman bebişlerinizi kucağınıza alıcağınız belli negüzeeeel... ben hala bekliyorum bu karatayı günümüz dolmuş bişekilde:çok üzgünüm:

mercancığım, murgizciğim sizde bebişler geldi uykusuzluklar başladı gelseler bider gelmeseler bidert yahu bunlar oküçüçük parmaklarına oynatıyorlar bizikafamçokkarıştı

ebrucuğum benim uyku problemimde kalktı ortadan çok şükür uyuyorum sık sık uyanıyorum sadece bide sağa sola dönerken kasıklarımda ağrı oluyor okadar. sağımdada solumdada rahat ediyorum bi korkum yok artık.eşim gittikten sonrada yatıyorum 10 -11 kalkıyorum bu günleri arıcakmışızya öyle diyorlar bende tadını çıkarayım diyorum

ridacığım yiğeninin ismi çok güzel rüyanda görmende ben hep bekledim belki rüyamda görürüm ama hala görmedim oyüzden hala ismi belli değil doğunca aklımızda olanlardan birini koyucaz işte.

ya buarada canan mert yok bayadır acaba doğurdumu oda biraz problemliydi kızı rahat durmuyordu geldimi acaba.

yaaa habersiz bırakmayın bizi ara sıra iyyiz diye haber verin bari yahuuuklava:
 
ebrucum seni anlıyorum canım çok zorlanıyosun allah kurtarsın sen benden öncesin hayırlısıyla kurtul inşallah beklemek çok zor dimi vakti saati gelmeyince olmuyorŞenizdoğuma giderken yazabilirsin umarım dua edelim arkandan
 
murgiz nerelerdesin oğluş pek rahat durmuyo heralde allah kolaylık versin canım sanada bizede çok öp arda bebişi:asigim:
 

canım hayırlısı olsun inş. beklemez senin kız gelir ozamana kadar kızlar hep önden gitti doğum yapanlarda bak benim oğluş hala bekliyor. bakalım 8inde ebrunun 9undada ridanın vakti doluyor onların oğluşları ne yapacak bekleticeklermi anneciklerini
 
yazıları okudukcaa ben heycanlanıyorum yaaaa.. Allahım hepimize kolaylıklar versın kolay dogumlar yaşayalım inşallah ..
 
slm kıslar pazaretsi günü öğlen üzeri prensesimiz dünyaya gözlerini açtı daha bugün 2 saat önce taburcu olduk hastaneden bebişimiz ve ben iyiyim bir sorunumuz yok sütümüzün azlığı dışında ama olsun zamanla oda olcak nesse ben dinlenmeye gidiyorum hepinize kucak dolusu sevgiler sırası gelenlere hayırlı ve kolay doğumlarr...........
 
Arkadaşlar benim doğumum 17 mayıs gözüküyor. Fakat 37. haftadaki çatı muayenesinde
"3 cm açıklık var, heran doğum olabir yat" dedi doktor. Durup dururken bir beklenti içine girdik, telaş olduk. 20 gün geçti hiç bişey yok. Yürüyorum, geziyorum cık :)) Çok sabırsızlanıyorum. Bebekte oldu 3500 kg daha 10 günüm var, korkuyorum "artık çok büyüdü sezeryan" diyecekler diye. Suni sancı ile doğum ayrı bir risk Benim gibi olanlar var mı??
 

selencim geçmiş olsun canım..Allah yavrunu analı babalı büyütmek nasip etsin. darısı başımıza, bizler için de dualarınızı eksik etmeyin nolur..cennet kokulu yavrunu bizim için de kokla... Allah nazarlardan korusun
 

ne güzel ne mutlusundur yaaaa:teytey: Allah analı babalı büyütsün.Allah en kısa zamanda bizide hayırlısıyla bebeklerimize kavuştursun benimde bir haftam var.inşallah sorunsuz bi şekilde kavuşurum yavruma.:sm_cool:
 

dur bakalım betüilcüm hayırlısı olsun sağ sağlim gelsinde minoşun
demekki keyfi yerinde içerde:1rolleyes:
 
dur bakalım betüilcüm hayırlısı olsun sağ sağlim gelsinde minoşun
demekki keyfi yerinde içerde:1rolleyes:
gizemcim canım ben senin tatlı oğluşunu yerim sen kavuştun biz kaldık bacım tabi rida ebru kardelen var sırada hayırlısıyla doğursunlar inşallah Şeniz
 

Canim aramiza hosgeldin. :içelim: .Senin dogum hikayenide ayrintili bekliyoruz.Allah bebisine uzun omurler versin
 

canım hoşgeldin bebişinle aramıza. hayırlı evlat olsun inş. Allah analı babalı büyütsün. darısı bekleyenlerin başına....
 

Selenscim Allah kızına hayırlı, sağlıklı, mutlu, başarılı bir ömür sanada bol süt versin canım.yerimseniben.İyi olmanıza çok sevindim gerçekten.. İnşallah hep güzel haberlerinizi alırız :1hug:
 
Betülcüm kızın gelmek istemediğine göre heralde daha gününü doldurmamış..Ascık daha büyüyüp öyle gelmek istiyo sanırım..Acele etme bazı bebişler günlerini doldurdukları halde gün almaya devam edebiliyor..Çünkü nadirende olsa hamilelikte 42. hafta görülebiliyor..
 
merhaba kızlar
kaç gündür yazamıyorum. ara ara girip bakıyorum durumlara ama sağ olsun kocamdan fırsat bulup da bilgisayarın başında uzun kalamıyorum. adam nerdeyse bütün gününü bilgisayarla geçiriyor.

yeni bebişler gelmiş. annelerinin gözü aydın. darısı biz bekleyenlere.

ben de 16 sını bekliyorum ama dr daha geç olabilir demişti bugün gidiyoruz kontrole bakalım ne diyecek. hala sancım yok ama karındaki kasılmalar bir kaç gündür ağrı yapmaya ve sıklaşmaya başladı.

ridacığım özellikle aklımdasın canım. ikimiz de hamileliği yalnız geçirdik. benim kocam geldi bebiş gelmeden umarım sen de kocana bebeğinden önce kavuşursun canım. gerçi benimkinin bana pek faydası yok amaklava::roflol: en azından varlığı güven veriyor.

yavrusunu kucağına alanlar allah mutluluğunuzu daim etsin.

bekleyenler bize de allah kolay, sağlıklı ve hayırlıbir doğum ve evlatlar nasip etsin.

ben fırsat buldukça (kocamdan) yazmaya çalışırım kızlar. kendinize iyi bakına.s.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…