- 21 Mart 2008
- 1.027
- 4
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kardelencim ,Allah bir avazda kurarsin....Hayirli haberlerini bekliyoruz.
Burcu aramiza hosgeldin guzel bebisinle ....Allah anali babali buyutsun.
Ebrucum ....Kayra pek yormuyor ama gecsiyle gunduzu ters dondu.Tum gun uyuyor,gece ise ayaktayiz....Birde misafirlerim cok oldu.Herkes ayaklandim diye annem gitmeden gelmek istiyor...Annem haftaya ptesi donecek simdiden huznu sardi.Zor olacak hepimize...
Ridacim gordugum kadariyla iyisin sanirim..Senin oglus babasini beklemye niyetli sanirim...
Ayperincim senin nasil giidyor.Gece gunduz farkini atlattiniz mi siz?Gobegi kacinci gun dustu?Gaz sorunu yasiyor musunuz?Biz de hadsafhada gaz sorunu....
Kizlar gizem yok sanirim..Gizemin pogacasinin tarifini alan varsa bana tekrar yazar mi lutfen.....Sadece ona uygun malzemem var.burada herseyi bulamiyorm bazen....Misafirler gelmeden umarim tarifi bulurummm :roflol:
Nasılsınız kızlar ....
Ben çok hastayım gribim hala geçmedi ve bugün dahada kötüyüm senağlama sesim falan tamamen gitti kendimi o kadar halsiz hissediyorumki ateşim çıkacak diyede korkuyorum içmediğim şey kalmadı c vitamini komasına giricem dün kontrolüm vardı herşey yolunda şükür normal doğum yapabilirim inşallah doğum anında da problem çıkmazda oğluşumda 3200gr. olmuş haftasına göre normal dedi doktor...
yazılarınızı tek tek okuyamadım umarım hepiniz iyisinizdir...Hepinize hayırlı ve kolay doğumlar diliyorum
Sağlıcakla kalın...sevgiler a.s.
Nasılsınız kızlar ....
Ben çok hastayım gribim hala geçmedi ve bugün dahada kötüyüm senağlama sesim falan tamamen gitti kendimi o kadar halsiz hissediyorumki ateşim çıkacak diyede korkuyorum içmediğim şey kalmadı c vitamini komasına giricem dün kontrolüm vardı herşey yolunda şükür normal doğum yapabilirim inşallah doğum anında da problem çıkmazda oğluşumda 3200gr. olmuş haftasına göre normal dedi doktor...
yazılarınızı tek tek okuyamadım umarım hepiniz iyisinizdir...Hepinize hayırlı ve kolay doğumlar diliyorum
Sağlıcakla kalın...sevgiler a.s.
Slm mayıs anneleriiii.... bugün dr kontrolümüz vardı gerçi 3 günde bir gidiyoruz artık ya naniknanik artık dr.um beklemeyi göze alamıyorum dedi ve cuma gününe malesef sezeryan dedi. oğlum ısrarla dönmüyor e artık günüde doldu sayılır son haftada dönmesi çok zormuş yeride kalmamış zaten senağlama inatçı keçi ne olcak
Allahın izniyle cuma günü saat 2 de bende oğluma kavuşuyorum... şu an niyetimiz epidural sezeryan anestesi uzmanı ile görüştük o da bunu tavsiye etti... narkozdan daha iyi dedi. hastaneden geldiğimden beri elim ayağım yerinde durmuyor affalladım kaldım... tam günü ve saati belli olunca insan kötü oluyormuş yaaa... az öncede nişanımda geldi umarım oğlum acele edipde cuma dan önce bize süpriz yapmaz... kafamçokkarıştı
ridacım canım hayırlısıyla gelsin bebişinde babasıda canım allah hepimize yardım etsinŞenizsevdecim, senin bebiş dönmediği için mi sezaryen istiyorsunuz? hakkınızda ne hayırlısıysa o olsun canım..cuma günü saat 2 de Rabbim doğumunu kolaylaştırsın ve sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın bebişini inş.
seni anlıyorum..nasıl geldi nişanın..benim ki pembeydi çarşamba günü gelmişti ama nişan değildi sanırım..ne olduğunu da bilmiyorum. sancılarım da kalmadı..oğlum bekliyor babasını sanırım..
ridacım biz istemiyoruz ben normal olmasını çok istiyordum ama dr.um bu riske girmek istemiyor. Tam ters durmuyor biraz yan durduğundansenağlama
Daha geçen hafta sezeryan yapcaktı ama suyu yeterli olduğundan ben ısrar ettim bekliyelim diye sağ olsun itiraz etmedi bugüne kadar bekledi ama artık dönmiyeceği kesinleşti gibi bişey :çok üzgünüm:
ya galiba nişandı, yumurta beyazı gibi bir kıvamdaydı sümükümsü bişey çoookk hafif bi pembelik vardı... son 2 kez tuvalete gittiğimde geldi... gerçi bugün çatı muayneside olduk acaba ondan ola bilirmi???