2008 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ben gidiyorum kontrole bişey çıkıkcağını zannetmiyorum yine koca göbüşümüzle gelicez heralde hiç bişeyim yok turp gibiyim maaşallah fizzana yürüyerek giderim heralde.... neyse canlarım görüşmek üzere öptüm herkezi....
 
Kardelencim güzel haberlerini bekliyoruz canım.:1hug:.Benimde bu hafta sonu sürem doluyor..Oğluşuma müzik dinletiyorum şimdi birazda tatlı yedim o da coştu tabi kıpır kıpır şimdi..Yalnız ben kendimi senin kadar kuvvetli hissetmiyorum..Yani oturmak bana daha iyi geliyor, hele bebek hareket ediyorsa ayakta kalmak çok zor..
 

elifcim, iyiyim de endişeli bir bekleyiş var..eşim artık onu aramadan merak içinde beni aramaya başladı.kimi zaman sabah, kimi zaman gecenin bir yarısı arayıveriyor...çok sakin görünüyor, telkinlerde bulunuyordu ama son bir kaç gündür acayip telaş içinde her telefonda benden haber alacak gibi heyecanlanıyormuş..bu yüzden sık sık arıyor..son 4 gün eşim için....11 mayıs sabahı tezkere alıp yuvamızda olucak..hala inanamıyorum..iyi bir çifttik, şimdi aile oluyoruzzz çok heyecan verici bir durum..9 mayıs yada 11 mayıs bizim için son gün..doktor 8 mayısta gelmemi istedi..bebişimin hareketleri normal, henüz inmedi ayakları göğsümün hemen altında belirgin..ancak hareket şekli değişti gibi az önce yukarı yukarı baskı yapıyordu..o hareket ettikçe inanılmaz mutlu oluyorum..Allah herkese yardım etsin, kaldıramayacağımız yükler vermesin ve kimseyi evladıyla imtihan etmesin..
amin
bu arada kızların nasıl? annen dönüyormuş..anneler dünyanın en kutsal varlıkları..Allah canlarını sağ etsin varlıklarını bilmek bile çok güzel..hayırlı yolculuklar dilerim annene.hüznünü anlıyorum.annem memlekete her gidişinde 1 hafta kendime gelemiyorum.çok ağlıyorum..ALLAH hayırlı kavuşmalar nasip etsin.
 
kardelencim...canım senin de son günün sanırım..kontrolden hayırlı haberlerle gelmeni diliyorum..Allah yar ve yardımcın olsun..öpüyorum canımm
hepimiz sıramızın gelmesini bekliyoruz...bakalım zaman ne gösterecek..hayırlısı olsun herkes için..
 
ebrucum benim oğluşum da kıpır kıpır maşallah..pazar günü eşim geliyor..bakalım oğlum babasını bekleyecek miii??
 
Nasılsınız kızlar ....

Ben çok hastayım gribim hala geçmedi ve bugün dahada kötüyüm senağlama sesim falan tamamen gitti kendimi o kadar halsiz hissediyorumki ateşim çıkacak diyede korkuyorum içmediğim şey kalmadı c vitamini komasına giricem dün kontrolüm vardı herşey yolunda şükür normal doğum yapabilirim inşallah doğum anında da problem çıkmazda oğluşumda 3200gr. olmuş haftasına göre normal dedi doktor...

yazılarınızı tek tek okuyamadım umarım hepiniz iyisinizdir...Hepinize hayırlı ve kolay doğumlar diliyorum
Sağlıcakla kalın...sevgiler a.s.
 
kızlaaar ben geldim koca göbüşümle yine işte.... lülülülülülü

ebrucuğum ridacığım iyi dilekleriniz için teşekkürederima.s.

nst ye girdim bebeğin kalp atışları gayet iyi benimde sancım filan çıkmadı. dr'um 1 hafta daha beklicez dedi. haftaya salı eşyalarımla tekrar gidicem o günedek bişey olmazsa rahimde bi açılma filan varsa müdahele edicez yoksa bi üçgün daha bekleyip artık vaktimizi doldurmuş olucaz dedi... inş müdaheleye gerek kalmadan benim oğluş tıpış tıpış gelir annesini üzmeden.. gelme vakti dolmadı heralde neyapalım beklicez...
vaktimiz doldu, odamız bitti süsledik bile herşey hazır beklemek çok zor geliyor şimdi yaa....
neyse bugünümüzde bi geçsin Allah Kerim gerisi.... öpüyorum hepinizi.....:1hug:
 

canım çok geçmiş olsun bu haldede hasta olmak çok kötüdür. çok şükür ben hiç olmadım hasta filan bikere grıp olmuştum ufaktan sadece inş olmadanda atlatırız... Allah şifa versin umarım biran önce iyileşirsina.s.
 

canım çok geçmiş olsun umarım hemen iyileşirsin
 
haydi artıkk mayıs annişlerii yeni dogum hikayeleri yeni tecrübelerin anlatımlarını merakla bekliyoruzzz

Hepinize kolay dogumlar diliyorum
 
eylülcüm canım geçmiş olsun..bebeğini ve seni ALLAH KORUSUN..bak ne güzel herşey normalmiş inş.Rabbim kalbine göre versin.
benim yeğenim olacak inş. 20 haftalık şu anda adını benim koymamı istediler..eylül de doğucak, ben rüyamda ecrin ismini gördüm..ALLAHın hediyesi demekmiş anlamı..rüyamda da Allahın lüftu olduğunu söylüyor birisi..
paylaşmak istedim...kendine dikkat et. kısa zamanda sağlığına kavuşman dileğiyle
 
kardelencim, güzel haberlerle dönmüşsün kontrolden..herkes için aynı dileklerle dualarla hayırlı haberler almayı ümid ediyoruz..
 
Kardelencim iyi olmanıza çok sevindim canım..Bizim bebişler amma hımbıl çıktı yahu..:roflol: Gerçi tek değiliz sanırım, 40. haftasını dolduran çok hamiş var ortalıkta..Bu da böyle bir dönem heralde..Ben 32. haftadan itibaren hep kendimi doğuma hazılıyordum ne olur ne olmaz diye..İnşallah suni şeylere gerek kalmadan kolaycacık doğururuz hepimiz..Son zamanlarda olumsuz hiçbirşey okumamaya çalışıyorum bende..Aklım takılmasın diye..Gerçi doğum yaklaştıkça korktuğumu hissediyorum ama yine de başka şeyler düşünmeye çalışıyorum..Açıkçası hiç kafamda canlanmıyor benim doğum anı ve bebişi kucağıma alacağım an..Biraz biraz hayal ediyorum ama yinede insan kucağına almadan inanamıyor galiba..

Gizemcim oğluşun yoruyor galiba..Pek gelemiyorsun eskisi gibi..Gelen gidende olunca heralde siteye girme şansında pek olmuyor sanırım..

Eylülcüm geçmiş olsun canım..Ilık su iç ve bol bol dinlen..Takvimler de gittiği için artık birbirimizi takip etmekte zorlaşıyor.. fisfisfis

Ridacım İnşallah oğluşun babasını bekler..Sana çifte mutluluk yaşatırlar..En güzel anneler günü hediyeni alırsın onlardan.. Benimde en son ultrasonda 8 mayıs çıktı cumartesi bir gidip görüneceğim doktora ama adet tarihime göre sanırım biraz daha zamanımız var..Gerçi haftanın bitmesine daha var..Hiç belli olmaz yani :1rolleyes:

Cemrecim çok teşekkür ederim canım.. İnşallah güzel hikayeler anlatırız haziran annelerine a.s.
 
Slm mayıs anneleriiii.... bugün dr kontrolümüz vardı gerçi 3 günde bir gidiyoruz artık ya naniknanik artık dr.um beklemeyi göze alamıyorum dedi ve cuma gününe malesef sezeryan dedi. oğlum ısrarla dönmüyor e artık günüde doldu sayılır son haftada dönmesi çok zormuş yeride kalmamış zaten senağlama inatçı keçi ne olcak

Allahın izniyle cuma günü saat 2 de bende oğluma kavuşuyorum... şu an niyetimiz epidural sezeryan anestesi uzmanı ile görüştük o da bunu tavsiye etti... narkozdan daha iyi dedi. hastaneden geldiğimden beri elim ayağım yerinde durmuyor affalladım kaldım... tam günü ve saati belli olunca insan kötü oluyormuş yaaa... az öncede nişanımda geldi umarım oğlum acele edipde cuma dan önce bize süpriz yapmaz... kafamçokkarıştı
 
ebrucum tşk ederim. bu heyecanlı bekleyişlerin sonunda herkesin yüzünü güldürsün Rabbim....
son zamanlarda o kadar stresliyim ki..sancılarımın ne zaman geleceğini bilmediğim için gece kalkıp evin içinde geziniyorum.. balkona çıkıyorum bazen..günlük tutuyorum..sabah erkenden kalkıyorum dualar ediyorum herkes için..Rabbim kabul etsin..Allah herkesi hayırlısıyla kurtarsın..
bu arada anneler gününde anne olmak da güzel olur yanii ) sen de kontrolünde hayırlı haberler alırsın inş.
gizemcim, ayperincim, elifcim, bebişlerinizle meşgul olduğunuzu bilmek bile güzel..
dün itibariyle doğum yapan tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum.. Allah yavrularıyla uzun hayırlı bir ömür geçirmeyi nasip etsin..hayırlı haberlerini almayı dört gözle bekliyoruz..
 

sevdecim, senin bebiş dönmediği için mi sezaryen istiyorsunuz? hakkınızda ne hayırlısıysa o olsun canım..cuma günü saat 2 de Rabbim doğumunu kolaylaştırsın ve sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın bebişini inş.
seni anlıyorum..nasıl geldi nişanın..benim ki pembeydi çarşamba günü gelmişti ama nişan değildi sanırım..ne olduğunu da bilmiyorum. sancılarım da kalmadı..oğlum bekliyor babasını sanırım..
 
kızlar selam herkese nasılsınız bi kaç gündür giremedim siteye yazılarınızı okudum kaç kişi kaldık doğurucak rida ebru yasemin sevde cuma günü kavuşuyo yavrusuna kardelencim birde ben takvimler yok kim önce karıştırıyorum ebrucum günün doldu galiba senin 19 mayıs tarih aldım bende daha önce gelmezse eğer allahım herkese yardım etsin tek tek öpüyorum hepinizi belki gözümden kaçan isimler olmuştur doğurmamış eylül ecrin seni unutmuşum görüşürüz kızlar
 
ridacım canım hayırlısıyla gelsin bebişinde babasıda canım allah hepimize yardım etsinŞeniz
 
ridacım biz istemiyoruz ben normal olmasını çok istiyordum ama dr.um bu riske girmek istemiyor. Tam ters durmuyor biraz yan durduğundansenağlama
Daha geçen hafta sezeryan yapcaktı ama suyu yeterli olduğundan ben ısrar ettim bekliyelim diye sağ olsun itiraz etmedi bugüne kadar bekledi ama artık dönmiyeceği kesinleşti gibi bişey :çok üzgünüm:

ya galiba nişandı, yumurta beyazı gibi bir kıvamdaydı sümükümsü bişey çoookk hafif bi pembelik vardı... son 2 kez tuvalete gittiğimde geldi... gerçi bugün çatı muayneside olduk acaba ondan ola bilirmi???
 

Sevdecim ,hayirli olsun simdiden...Bugune kadar sabirla bekledin ama simdiden sonra zamna gecmez artik sana...Allah hayirli ve kolay dogum nasip etsin sana...Umarim hersey yolunda gider.
Cati muayenesinden sonra hafiif bir lekelenme oluyor.Nisan oldugunu pek sanmiyorum ama sen yinede dr na danistin mi?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…