Kızlar selaml olsun...Bakıyorum da herkes maşallah çok iyi...Artık sorunlar yerini heyecana bıraktı...Çok güzel bir bekleyiş aslında tadını çıkarmak lazım...Heleki benim gibi bir daha bebek istemeyenler için, bundan sonra birdaha hamile kalmayı düşünmeyenler için..
Neyse kızlar dün yine nst için kontroldeydim...Açılma halen 3cm artık fazla beklemeyelim dedi doktorumda nihayet doğum kararı verdi..Pazartesi günü yani 5 mayısda bebeğime kavuşuyorum..yine sancılarım yok ama biliyorsunuz ben normal doğum istiyorum ya inşallah bebeğim bir süpriz yapar bana...
Ervuscum 8 Mayıs son gün gözüküyo..Aslına bakarsan ilk 7 haftalıkken gittiğimiz doktor 15 Mayıs gibi bişey telafuz etmişti..Zamanla 11 Mayıs oldu..En son 8 Mayıs dediler..Bakalım artık bebiş ne zaman yerinden sıkılırsa o zaman çıkar heralde.Hafta sonu gibi doğsa benim içinde iyi olur en azıdan kociş yanımda olur. Yetişecekti yetişemeyecekti derdinden kurtulurum..
ebrucum bendede öyle saatler süren bir sancı oldu ve annemler iş yaparken eğer ayaklarını sıcak tutmazsan gaz sancısı olabilir dediler gerçi pek gaz değildi ama tuvaletinide uzun süre tutunca sancı yapıyomuş bunlar kayınvalidemin teorileri ben 7 tane doğurdum merak etme o geleceği zaman istesende tutamazsın diyooo ayrıca akıntım çoğaldı benim kızlar sizede oldumu yoksa üşüttüm mü zaman daraldıkça banada daraltılar geliyooo
nazeciğim hayırlısı olsun canım inş dediğin gibi süpriz yapar ama sağlık olsun artık çok çektin kurtul biaran önce sağlıkla sıhatle....
karnım burmumda ben hala 2 cisini düşünüyorum 2 yaş arayla sonra 3.... sonra 4.....:roflol: Allah nasip ederse pek bi şakayetim olmadı hamileliğim sürece. tabi bebiş bi gelsin ozaman ne düşünücem allah bilir. çoçukları çok seviyorum çokta çoçuk baktım yiğenlerimi komşu çoçuklarını ikiz bile baktım çok küçük yaşta. iyi bakardım güvenirdi bana herkez.. diyorum başkasının çoçuğuna baktıysam hayli hayli bakarım kendi çoçuğumananiknanik ben kalabalığı seviyorum ilerde kıymeti anlaşılıyor... benim gibi düşünen yoktur heralde başka dimi...
neysencim dün biraz pembe akıntım oldu benim. her wc çıkışı sancılanıyorum. sancılarım yoğunlaştı su sıralar..her beş on dakikaya bir wc ihtiyacım oluyor..annem de dedi ayaklarını sıcak tut diye ama sanırım bebiş kanala yerleşmiş artık daha çok baskı yapıyor..
ridacım canım hadi hayırlısı bence sen doğurursun akşam sabah allah kolay doğum nasip etsin sırası gelene bende yarın kontrole gidicem bakalım ne dicek doktorumŞenizneysencim dün biraz pembe akıntım oldu benim. her wc çıkışı sancılanıyorum. sancılarım yoğunlaştı su sıralar..her beş on dakikaya bir wc ihtiyacım oluyor..annem de dedi ayaklarını sıcak tut diye ama sanırım bebiş kanala yerleşmiş artık daha çok baskı yapıyor..
Kizlar annemde hepinize alisti.Sabah o kahvaltiyi hazirlarken ben sizlere bakiyorum,o da hemen sesleniiyo.Ne olmus,dogum yapan var mi,bi haber var mi .....
Ridacim esinden yeni bir haber var mi?Yetisecek mi?Erken gelme ihtimali olur mu tekrar acaba?
Herkesi baharla birlikte saran bu tatli telas ne guzel.Bence yilin en guzel ayinda dogum yapiyoruz kizlar,insanin ici kipir kipir.Yeniden dogmak gibi bisey bu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?