mercancım senin kız nasıl annesini üzüyormu tek tek doğuruyoruz birgün sıra banada gelicek ayyyyy hayırlısı Şeniz
gizemcim, RABBİM yardım edicek sana ben buna canı gönülden inanıyorum. dualarımızla senin yanında olacağımızdan şüphen olmasın..güçlü ve kararlı bir insan olduğunu hissediyorum.doğum yapıp ardanla birlikte aramıza döndüğünde inan biz de çok mutlu olacağız.
elifcim(mercan ve kayranın annesi:)) kayranı benim için koklamanı istiyorum..lütfen dualarını eksik etme..minicik yavrularınızın hatrına Rabbim bize de kolaylıklar nasip etsin..
ebrucum, telkinlerin için çok sağol canım...inan desteğe ihtiyaç duyuyorum..ve söylediklerin içimi rahatlattı. birinin bunları bana hergün hatırlatması gerekiyor..Allaha sığınıyorum.O her zaman bizimle ve her zaman Onun dediği oluyor.biz sadece vesileyiz..ama neden bu kadar korktuğumu bilmiyorum.
-bunu söylemem ne kadar doğru bilemiyorum ama-Bugün Kur'an hatmimi tamamlıyorum.hepinizin adına teker teker dua edicem. birbirimizi hiç görmedik ama gönül bağı kurduk. birbirimiz için ettiğimiz tüm iyi niyetli dualarımızın Rabbim tarafından hepimiz için hayırlar getirmesini diliyorum.
bugün annem şu anda Ankaradan yola çıktı..canım annem benim için geliyor..bana zemzem de getirecek..arkadaşlar hayırlısıyla anneme kavuşmam için de dua eder misiniz? bu gün uyku tutmaz beni..
nazecimmmmm belki aynı gün doğururuz:)
Günaydın arkadaşlar,
Dün akşam çok sancılandım ama doğum sancısımıydı değil miydi anlayamadım..Ne olur ne olmaz diye hemen duş aldım..Galiba ben doğum sancısı çekiyor olsam bile bunu pek anlamıycam..Sancı genellikle karnımın alt kısmındaydı ve bebek toparlanıyormuş gibi bir histi..Bir ara gerçekten dayanamadım ve uyuyamazsam hastaneye giderim diye düşündüm..Ama sonra geçti..fisfisfis Neyse İnşallah nişan denilen olay olurda bende anlarım bebeğin geleceğini yoksa böyle kuru sancıyla acemi bir hamile olarak evde bile doğurabilirim ..benneyaptımki..Bu arada artık çatlamak üzereyim göbek her geçen gün biraz daha büyüyo ve beni yoruyo..İnşallah bebekte kilo alıyodur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?