laelaelaelaelaekızlar herkese merhaba tekrar. artık son haftalara girdi bazılarımız:sm_cool: benim bu hafta doğurmam sürpriz olur, ama artık haftaya hayırlısıyla kesin:hooray:
çooookk heyecanlıyım.!!!! yazdıklarınızı ve önerilerinizi okuyorum. şu hurmayı falan uygulamayı düşünüyorum. birde tv.de programlarda habire bişeyler söylüyor uzmanlar, evde kala kala:) isliyorum.. doğum sonrası kilo verme, vücuttaki ödemi atma, egzersizler falan.. bakalım onları da sırasıyla uygularız artık..
kızlar hastaneye kesinlikle REZENE ÇAYI götürmeyi düşünüyorum.. bunu çok tavsiye ediyorlar. hem gaz atıp rahatlatıcı etkisi varmış hemde sütü arttırıcı..
süt meselesi konusunda nedense pek kaygı duymuyorum ben ya:uhm: umarım olur da bende vicdan azabı çekmem ama..
bakıyorum da anneler falan gelmiş bazılarınızın yanına..
benim yanımda kimse yok. ya, ben de olsun istemiyorum da zaten, ilk hafta yardımcı olsunlar yeter. herşeyi hallettiğimiz gibi çok şükür, bebişimizi de büyütürüz biz eşimle evelallah!! her kafadan bir ses çıkmasın zaten, daraltmasınlar beni o en mutlu günlerimde..
kızlar vakit geçmiyor yaaa...!!!
sizler ne alemdesiniz?
artık yürüyüşe bile çıkmak dahi istemiyorum nedense??.. eşim diyor bugünleri çok arayacaksın, iyice dinlen işte işin ne falan.. ama çookk sıkılıyorum yaa.. razıyım ben uykusuz gecelere, minnoşumun her derdiyle uğraşmaya.. hayatımıza bi hayli! hareket gelsin istiyorum artık bana bıkarsın diyorlar ama walla razıyım yaa.. :) evde kös kös sessiz, tek başıma bunaldım artık
minnoşumuz gelsssiiinn!!!
birde şunu ne zamandır paylaşıcam unutuyorum. hani şu göbek deliğimizin alt ve üstündeki belirgin kalınca çizgi var ya, işte o hafif siliniyor ve aşağıdan ve yukarıdan yavaş yavaş birleşip kısalıyorsa sanırım doğumun yaklaştığını işaret ediyor.. walla ben ara sıra bakıp oradan diyorum aa daha var.. : ) göbek altını göremiyorum, eşime soruyorum o da çizgin duruyo diyo:) sizce de bu bir işaret olabilir mi?
murgizciğim bu arada senin bebiş geliyor artık sanırım bugün dr. gidecektin. güsel haberlerini bekliyorum:)
hepinize sevgiler..