merhaba kızlar sık giremiyorum artık bugünlerde olan sancılar yalancı doğum sancılarıymış ve bünyeyi doğuma hazırlıyormuş yani çok normalmiş benimde 2 gecedir sürekli oluyo bazen çok zor dayanıyorum çünkü hiçbir şekilde yatırmıyoo bekliyorum geçince yatıyorum nstye falan sokmadılar beni daha sadece 2 hafta sonra dediler bekliyorum bende çatı muayenesinden bende korkuyorum bu arada bebişin hareketlerinin azalmış olması lazım değil mi benim kızın maşallahı var nerdeyse hiç uyumuyo ve sürekli tekmeliyooo
gizemcim senden ne haber canım günlerin azalıyo ben daha çok heycanlanıyorum kafanı karıştırmak istemem ama doğum konusunda kuzenim geçen sene belden iğne yaptırarak sezeryan oldu ve hala acısını çekiyo doğumdan sonra bel fıtığından ameliyat oldu sağ bacağı inceliyo fizik tedavi görüyo çok morali bozuk kızını bile kucağına alması yasak doktor hatası yanlış vurmuş beline iğneyi tabi her doktor aynı değil ama ben yinede paylaşmak istedim seninle canımŞeniz
canım benim oğlum da hareketli orda bir sorun yok. benim sorunum sancı kasılmaları olduğu halde sancıyı hissetmiyorum. dr'u korkutan bu oldu. bu durum erken doğuma neden olabilir dedi. onun için de rahimde açılma var mı diye muayene etti. anlayacağın acı olmaması da korkutucu bir durum.
çatı muayenesinden de korkmana gerek yok bence eğer benim ki gibi olursa çok kolay.
canım benim oğlum da hareketli orda bir sorun yok. benim sorunum sancı kasılmaları olduğu halde sancıyı hissetmiyorum. dr'u korkutan bu oldu. bu durum erken doğuma neden olabilir dedi. onun için de rahimde açılma var mı diye muayene etti. anlayacağın acı olmaması da korkutucu bir durum.
çatı muayenesinden de korkmana gerek yok bence eğer benim ki gibi olursa çok kolay.
slm kızlar naber...uzun zamandır yoktum..bendede erken doğum riski çıktı yaklaşık 7 hafta oldu sanırım..dinlenmeye çekildim..ama sözde.. oturamıyorum ne yapayım..oğluşumun sağlığı iyi Allaha şükür...bu zamana kadar atlattık riskli dönemi...az kaldı gerçekten yaaaa...rüyamda hep doğum yapıyorum sizlerde görüyormusunuz...artık gelselerde öpüp koklasak meleklerimizi...benim kaburgalarım belim ve kasıklarımda ağrılar arttı...normal doğum olacak inşallah bi aksilik çıkmazsa ama geçen gün doktor gününü beklemeyebilir hazırlıklı ol dedi...her sancıda ahhaaa doğuruyorum diyorum :) Allah hepimize güç kuvvet versinde bir hıklamada doğuralım...öptüm sizleri
canım benim ya her hamişe bakıyon ya tek gezen hamişlere bak canım çünkü hamişliğimde cidden tek fgezdim bu yönden benziyomuş valla
şekercim o sertleşmeler kasılma oluyo tabi ama bazen bebekte çok geriniyo o zamanda oluyo
ben dra sordum o sertrleşmeler i braxton hicks yalancı doğum sancılarıdır dedim ister ağrılı olsun ister ağrısız olsun artık yarım saatte bir olması normal dedi 15 dakda 3 kez olmaya başlarsa normal değil dedi
hatta bi kere dedim karnım çok sertleşiyo ulturasonda bakarken dediki hocam beni korkuttun karnın yumuşacık diye hamileleğin başındandır paniksin diye utanmıştımmmm
canım benim sertleşmeyi dr fark etti. ben de bebek gerindiği için oluyor sanıyordum ama dr kesinlikle doğum kasılması dedi. hatta açılma varmı diye baktı. nstye aldı. allaha şükür nst normal çıktı açılma da yok. bu kasılmaları takip edicem işte.
kanama, su gelmesi, bebeğin hareketlerinin belirgin şekilde azalması veya duması durumunda hemen gel dedi ki bu da standarttır zaten. bu arada bu dönemlerde günde en az 10 hareket olmalıymış.
kocam gelene kadar dayansak bana yeter. 12 günü kaldı. hayırlısıyla önce ona sonra bebeğime kavuşsam daha ne isterim allahtan.
allah hepimizin yardımcısı olsun.:enbuyukkk:
bu arada ebru yok değil mi? acaba ben mi gözden kaçırdım?
gizemcim en iyi kararı sen ve doktorun vericek tabi ama ben bilgilendirim dedim canım ay bu akşam kacişimde gitti iki gün yanlız bıraktı beni senağlamabuarada ebru sabah yazı yazmışltı canım inş iyidirler o ile oğluşu
gizemcim en iyi kararı sen ve doktorun vericek tabi ama ben bilgilendirim dedim canım ay bu akşam kacişimde gitti iki gün yanlız bıraktı beni senağlama
afyona gitti otobüsle üniversite öğrencilerini götürdü iş için ama yinede üzüldüm sağsalim gitsinde ben beklerim neyse canım dikkat et kendine Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?