2008 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Ebrucum canım buna benzer şeyler hepimiz yaşıyoruz kendini yalnız hissetme canım bizler varız...kızlar yazılarınızı okurken ağladım
Herkesin hamileliğide bir olmazki canım o sana laf söyleyen arkadaşlarında kınıyorum canım ne demek kilo aldın ev kuşusun tabiki kiloda alıcaz bir sürü değişiklikte olacak vücudumuzda herkesin bünyesi farklı herkeste farklı değişimler ortaya çıkar
Benim 6 ay sonuna kadar çok rahat hamilelik geçirdim 7 aydan itibaren sıkıntılarım oldu doktor konusunda da rahattım araştırdım bir özel hastane buldum ve hala ona devam ediyorum kısmetse doğumumuda orada yapıcam...
Eşimin tarafından ise sadece 1 görümcem ve eltim dışında kimse arayıp sormadı halin nedir nasılsın diye şimdide kayınvalide aramış doğumdan 1 hafta önce gelmek istiyor tüm hazırlık bitti tabiki hazıra konacak kim isteemz böyle torunu
Eşim sağolsun ilgi gösterdi bana ama yinede bakıldığında erkekler bizim kadar hassas olamıyor düşünemiyor biz bayanlar daha ince ruhluyuz her detayı düşünüp karşımızdakine öyle davranıyoruz...
Bende senin gibi bebeğimin tüm eksiklerini kendim araştırıp aldım eşime hadi artık alalım dediğimde daha dur erken hele bir doğsun gibi sözler söyledi hep Annem sağolsun bizde gidip herşeyini annemle aldık eşimede aldıklarıma bakması kaldı hatta dün gece bile bunu söyledim annem dün bezini falanda almış beşik için süs falan almak istiyorum ne gerek var dedi bende eşime dedimki bir defa demedinki tamam canım eksiği ne ise beraber gidip alırız hep ne gerek var doğsun öyle alırız gibi sözler sarfettin benim oğlum üveymi deyip başladım ağlamaya senağlama
Benim birde iş stresim oluyor izine ayrılmam gerekiyor dinlenmem için ama maddi şartlardan dolayı çalışıyorum bunada şükür hem doğumdan sonrada oğluşumla 1 ay daha fazla vakit geçiricem bu aralar birde son ayımız daha duygusal ve daha hassas olduk daha çok ilgi bekliyoruz
Ebrucum bende 2 bebek istiyordum ama çektiğim son aydaki sıkıntılardan dolayı bende artık istemiyorum Allah oğluşuma sağlık sıhhat uzun ömür versin Allah olmayanlara nasip etsin diyorum...
Canım benim üzme kendini yalnız değilsin hepimiz aynı durumlardan geçiyoruz bazı farklılıklar dışında
Biz şimdi herşeyi kenara bırakıp yavrumuzu kucağımıza alacağımız anın mutluluğu yaşamanın keyfine varmaya bakalım
Biz Mayıs Anneleri olarak kalplerimiz bir ve güçlü hamişleriz ilgilenmeyenler ilgilenmesinler bizde bebeklerimizle ilgilenip bunları atlatıcaz...
Hepinizi çok çok öpüyorum sağlıcakla kalın...sevgiler a.s.

..............................................................

Son düzenleme:
mercancım çok sevindim sonucunun iyi çıkmasına ve artık kızına kavuşacağına çok sevndim
inş sağ sağlim kavuşacaksın kızına bizi habersiz bırakma
benim içinde çok önemliisniz herbirirnzi ayrı yarı:)
hepinizi seviyorum

kızlar gunaydın... yazılanları okuyunca ağlamamak için kendimi zor tuttum. İş yerinde olmasam eğer hüngür hüngür ağlamak geldi içimden... Bendede var şu sıralar duygusallık alınganlık... Ebrucum bende eşinle yaşadığın şeyleri eşimle az çok yaşadım ve hala daha yaşıyorum. Ama biliyorum ki bunlar geçici şeyler, bebişlerimiz doğdukdan sonra böyle olacaklarını düşünmüyorum. mercan_dilara nında dediği gibi ''Allah kadina annelik icgudusunu dogustan verirmis ama erkege babalik icgudusunu cocuk dogunca verirmis...'' kesinlikle doğru. Ben hamileliğimde çok şükür herhangi bir sorunla karşılaşmadım. daha yeni yeni şikayetlerim olmaya başladı. Herkezin hamileliğide bebeğide farklıdır. kimi insan çok kolay hamilelik geçirir ama bebeğinde sıkıntı yaşar, yada tam tersi... Onun için öyle abuk sabuk konuşan insanlara pek kulak asma. cahilce konuşup akılları sıra nisbet mi yapmaya çalışıyorlar. aklı başında olan bir insan zaten onlar gibi konuşmazlar. böyle insanlar kendilerini başkaları ile kıyaslamaya çalışan kıskanç insanlar boşverrrr salla gitsin bacım. kendinide yanlız hissetme bak bizler varız ( senağlama gerçi ben 22 nisan dan sonra artık yazamayabilirim ama :KK43: hiç açmayım şimdi o konuyu ) Bizlerde burda bir aile olduk ne zaman kendini yanlız hissetsen burda dindirebilirsin o duygunu. ama bu doğuma kadar sürer çünkü oğluşuna kavuşunca herşey sona erecek allah ın izni ile... o zaman eşindeki değişikliliği sende hissedeceksin. :eek:

yarencim malesef böylesine trafik canavarları var. ne kendisini düşünüyorlar nede çevresindeki insanlara zarar verebileceklerini. Keşke plakasını alabilseydinde bildirseydin polise vicdansızı. Bazı minibüs şöförlerdide fazla yolcu alabilmek için öylesine dengesiz araç kullanıyorlar ki geçen gün bindiğim arabada doğurucam sandım artık dayanamadım gitmek istediğim yere gelmeden arabadan indim. Ama sonra pişman oldum plakasını alıp şikayet etmediğime , bundan sonra böyle bir şey ile karşılaşırsam (inşallah karşılaşmam) direk şikayet edeceğim. Kötü Kazen

sekertaş inan okuyunca birde affalladım. Ne demek karnını değdirme itici oluyorsun. Kusura bakmasın enişte bey ama onun karnında olmasına vesile olan kişide kendisi olmuyor mu ? Bence bunu boş bir anında söylemiş olmalı. naniknanik

ridacım canım sende kaptırmış gidiyosun duygusallığı... ama ne yalan söyleyeyim insan rahatlıyor ağlayınca dimi ? bende kimi zaman ağlama krizlerine giriyorum ama sonunda rahatladığımı hissediyorum. Allah ım hayırlısı ile kavuşmanızı nasip etsin . Görüyormusun halimizi sen eşinden ayrısın eşinini sana karşı davranışları nasıl. Bizler eşlerimizin ağzının dibindeyiz ama onların umrunda değil. İnsanoğlu nankör diye buna diyor sanırım. :kızgın:

Mercan_dilaracım seninde yaşadıkların inan ki kolay şeyler olmamış . Ama şükürler olsunki yüce rabbime herşey geçmişde kalmış. Allah ım hayırlısı ile bebişine kavuşmanı nasip etsin canım. Bizi habersiz bırakma... a.s

hepinizi öpüyorum :emir_bebek:

ayyy aman kızlarrrr vala herkesin derdi farklı aman içim karardı valla güzel bir hamilelik geçirdim diyen yokmu içimiz açılsın biraz benim çok iç karartıcı değil ama yalnızlık benim derdim
benimde korunmadığım ilk ay olan şok hamişliğim tabi şaşkınlık ve mutluluk yarattı bizde
benimde lekelenmem ve düşük tehlikem oldu pskloljim bozuldu biliyosunuz 5. ayımda falan bile kanamam oldu
onun dışında oğlum çokda rahatsızlık vermedi bana sağolsun:)ve bende çok düzenli beslenme yürüyüş ve pozitif düşünerek allaha dua ederek ham,lelğimi geçirdim
annemler uzakte kayınvalidemler çok sevindiler bebişe ve her hafta babaannemiz balık yaptı hep sordular bişeye ihtiyaç varmı diye ben ihtiyaç görmedim hiç çağırmaya
sağolsunlar şimdide iki gündür görümcem bizde kalıyo eşimin ütüsünü yazlık kışlıklarını yapıyo oda sağolsun ama kızlar eşimde benden heyycanlı bebiş için zaten o çok istiyodu bebişi ama bende çok yalnız bir hamilelik geçirdim hep yalnızdım eşim çok çalışıyo
ne hafta sonu var ne akşamı bazı geceler saat 10 da geliyor yemek bile evde yediği gün sayısı iiki bir gün bile benle ilgilenemedi ben hep evde tektim ailemde burda yok arkadaşlaRIMINda bebişleri oldu ben onlar hamileyken gösterdiğim alakayı yhiç göstermediler bende onlara kırgınım:KK43:
valla kendi kendime gezdim etrafta eşiyle gezen çiftleri görünce boynumu büktüm :KK43:

arkadaşlarım;
şu an gözyaşlarım düşerek yazıyorum bu yazıları.yazdıklarıız çektiklerriniz sanki aynı acıları çekmiş gibi etkiledim.herkes dışardan göründüğü gibi değil.hamileliğimnasıl mı geçti.aslında rahattı.eşim yönünden şanslıyım.benim eşimin 2.evliliği benimse ilk evlilliğim.eşimin ilk evliliğinden 8 yaşına bir kızı var.çok şeker.eski eşiyle anlaşmazlık yüzünden ayrılmışlar.zaten görücü usulü ile evlenmiş(babasının zoru ile)biz birbirimize ilk görüşte aşık olduk.zaten 3 ay içinde evlendik.evliliğimizin 2. ayında da bebek haberini aldık.çok istiyorduk bu bebeği ikimizde.eşim bir kızımız olsun istiyordu bense bir oğlumuz(sırf ona inat olsun die)nie kız isteiğini sonradan farkettim.çünkü 4 yaşında ayrıldığı kızını sadece 2 kez görebilmiş.oda jandarma zoru ile devamlı kaçırıyorlar kızını.Ve en zoru ne biliyor musunuz?bu son gidişimizde görmek istedi.ilk defa zorluk çıkarmadılar(bu arada aynen mercana yapılanlar banada yapıldı eski eşi ve onun kalabalık sülalesi devamlı arayarak beni rahatsız ettiler)çok sevindi eşim çocuk gibi.kızının okul saatine yetişmek için son sürat gittik.Ne oldu biliyor musunuz?kızını öyle bi doldurmuşlar ki."istemiyorum seni git sen benim babam değilsin,yeni karın ve çocuğunu sev dedi"eşimin gözünden yaşlar boşaldı.ve kızını ardında bırakıp gitti.eindeki ona aldığı pelüş oyuncak ve hediyler yere düştü.ardından zor yetiştim.ben eşimin çektiği acılar yüzünden çok acı çekiyorum.o günden beri geceleri hep kzını sayıklıyor.karnımdaki kızımızı severken bile gözleri doluyo.ve eşimşn ailesi bu konuda çok duyarsız.boşver kız evlat onda kalsın diolar.Eğer erkek olsaydı söke söke aldırırlardı.eşimin ve benim yanımda eski eşiyle yaşadığı sorunları anlatıyolar.kızından bahsediyolar.eşimde bende kaynanamları yanımıza getirdiğimiz için o kadar pişmanız ki.Bende babamla küsüm zaten.eşimle evlendim die benle konuşmuyo.babamıda çok özledim.tam 1 senedir babmı görmüyorum.geceleri rüyalarıma giriyor.ve ardahan gibi bi yerde yaşıyorum üstelik.varın gerisini siz tahmin edin.zooor arkadaşlar çok zor.dışardan görenler için cennet olan bi aile içerinde cehenneme dönebiliyor
burada hepimiz birbirimize öle destek oluyoruz ki.iiki varsınız.

canım yaşadıklarınız gerçekdende üzücü şeyler inan ki içimden birşeyler koptu gitti. senağlama eşinin durumu seninkinden daha zor allah yarcımcısı olsun. inşallah dünyaya gelecek olan kızı birazcık olsun acılarını dindirir. Allah ım hayırlısı ile kucağınıza almanızı nasip etsin (amin) gerçekden de hiç birşey dışarıdan göründüğü gibi değil hepimizin ayrı ayrı sıkıntıları var inşallah bugünlerde hayırlısı ile geçecek. Ama senin eşine desek oluyor olmanda ayrı taktir edilecek bir durum. Babanla da kısa zamanda barışırsınız inşallah hele bir torunu gelsinde gidersin elini öpersiniz. Sorununuz ne bilmiyorum ama bence sen ihmal etme. çünkü birşeylerin değeri kıymeti kaybedilince daha çok anlaşılıyor. bende 1,5 yıl önce babamı kaybettim hala daha onun yokluğuna alışamadım alışabileceğimide sanmıyorum. anne baba kardeş bunlar nasıl ki et tırnakdan ayrılmıyor öyle birşey. ben yine çok fena oldum daha fazla yazamayacağım senağlama

betülcüm ve elifcim;
gerçekten ayrı dünyalarda, hemen hemen aynı şeyleri yaşamışsınız.sizin yazdıklarınızı okuyunca bir evlilik için mücadele vermenin sadece eşinle değil çevrendeki insanlarla da aynı mücadeleye girişmek olduğunu bir kez daha anladım. kapınızı örttüğünüzde malesef ki eşinizle ve evlatlarınızla bir başınıza kalmıyorsunuz. hayatınıza müdahele eden etkenlerle de savaşmak zorunda kalıyorsunuz.vicdan muhasebesini yapmamış olanların sinsi düşünceleri ve akıl almaz planları devreye girdiğinde sağduyunuzu kaybedebiliyorsunuz. insanoğlu sonuçta nefs sahibidir. irademizi kullandığımız yerler de mevcut ama bazı zamanlarda insan kendini kaybedebiliyor. Kadınlar eşleri için onların aileleriyle de iyi geçinmeye ve özverili taraf olmaya meyilli davranışlar sergiliyor.Erkek de aynı duyarlılığı gösterdiği takdirde eşler arasında herşey normal seyrinde devam ediyor .Aksi takdirde yıpranan hep kadın oluyor. ne yazık ki!

merhaba arkadaşlar yazdıklarını okuyamıyorum size haber vermek için geldim umarım herkes iyidir.14 nisanda son kontrollerim için kendi dr gittim herşey normaldi ama nst olmadığı için hastaneye gitmem gerekiyordu bende akşam vardiyasına etlik doğumevine gittim uzman dr vardı nöbetçi ailemin yanına yola çıkıcamı söyledim oda bazı kan ve idrar testleri verdi,ultrason ve nstde vardı.nstyide acilde çekiyorlar 1 saat acil hastaların bitmesini bekledim ordaki drla biraz tersleştik felan sinirlendim neyse nstyi çektiler sancı çıkı düzenli aralıklarla hemen uzman dr götürdüm ne yolu evine bile gidemezsin yatırmalıyız dedi çok moralim bozuldu eşim ve oülumda yanıma geldiler onlara söyledim oğlum gidicemianladı nasıl bakıyo gözlerimin içine gözleri doldu yürümemem gerekiyormuş tekerlekli sandalyeye oturturlar eşimi gönderdim eve pijama vs getirmedi için.daha çok küçük yani doğum için .dr alttan muayene olmam gerektiğini 1 kere yapılacağını korkmama gerektiğini söyledi ama çok acıdı muayenede birde doğumhaneye girerken yaptılar mauyene biraz kanamam oldu korktm neyse doğumhanede toplam 5 serum yedim nstye bağladılar sancılar hala devam ediyordu en son prepar die bi ilaç verdiler seruma onunla sancılar durmuş çok sevindim 7 saatdoğumhanede kaldıktan sonra yukarı kata çıkardılar ertesi günü ultrason ve nst çektiler çok ufak sancılar devam ediyormuş ultrasonda herşey normaldi sadece bebeğimin karın çevresi 37 haftalık çıkyıormuş dr şekerden şüphelendiğini ve açlık ve tokluk kan şeker testi istedi bende şekerimin normal olduğunu söyledim ve çıkmak istediğimi söyledim yine imza atarak çıktım hastaneden.eşim jhastanede belkedi gece 2 ye kadar oğlum komşuda perişan halde ben onları düşünüdüm onlarda beni çok kötüydü sürekli ağladım.bu olayın öncesinde eşimle tartışmıştık ben kağpıyı vurup çıkmıştım arkadaşıma gitmiştim ondansonra bu olay oldu yan,i üzülmememmiz ve streslenmememiz gerekiyor tamamda nerdeeeee.neyse hastanedne çıkınca eve geldik saat 3tü birazn evvel annemlere gidelim istedim 6 da yola çıktık 5 saate geldik çok şükür annemlerdeyim yolculuğum rahattı istanbul trafiğine yakalanmamamız sayaesinde erken geld,k gece 10 da geçtik köprüden sakindi.ertesi günü dr gittim nstede 1 kere ufak sancı ıktı önemli değilmiş ultrasonda da bebeğimin karın çevresini dr 36 haftalık ölçtü ilk oğumda haftasından önce gidiyordu dr önemli değil sende ufak tefek bi kadın değilsin dedi:eek: neyse annemlerdeyim işte sürekli aklım karnımda hareketi nasıl vs kafaya taktıkça oda hareket etmiyo bu haftalarda zaten hareketi azalıoyr die biliyorum ama insan düşününce hiç hareket etmiyormuş gibigeliyor.

sadece ayperin doğum yapmış sanırım bende direkten döndüm inşallah bebeklerimiz vaktinde ve sağlıklı gelirler hepinizi öpüyorum sağlıkla ve sevgiyle kalına.s.

amanınnn yasemincim geçmiş olsun yaaa
çok şükür gerçekten direkten dönmşün senden haber yoktu ama içimiz rahatıtıı işlerin ve yolculuk telaşın vardı diye
çok şükür canım ya inş sağ sağlim zamanında doğuracan canım bifdaha sters yapma lütfen boş yere ama:KK43:
ayperşnden haber yok onu merak ediyoruz canım ya şimdiye kadar eve gelip haber vermesi gerekiyodum 8 gün oldu ameliyat olalı

merhaba arkadaşlar yazdıklarını okuyamıyorum size haber vermek için geldim umarım herkes iyidir.14 nisanda son kontrollerim için kendi dr gittim herşey normaldi ama nst olmadığı için hastaneye gitmem gerekiyordu bende akşam vardiyasına etlik doğumevine gittim uzman dr vardı nöbetçi ailemin yanına yola çıkıcamı söyledim oda bazı kan ve idrar testleri verdi,ultrason ve nstde vardı.nstyide acilde çekiyorlar 1 saat acil hastaların bitmesini bekledim ordaki drla biraz tersleştik felan sinirlendim neyse nstyi çektiler sancı çıkı düzenli aralıklarla hemen uzman dr götürdüm ne yolu evine bile gidemezsin yatırmalıyız dedi çok moralim bozuldu eşim ve oülumda yanıma geldiler onlara söyledim oğlum gidicemianladı nasıl bakıyo gözlerimin içine gözleri doldu yürümemem gerekiyormuş tekerlekli sandalyeye oturturlar eşimi gönderdim eve pijama vs getirmedi için.daha çok küçük yani doğum için .dr alttan muayene olmam gerektiğini 1 kere yapılacağını korkmama gerektiğini söyledi ama çok acıdı muayenede birde doğumhaneye girerken yaptılar mauyene biraz kanamam oldu korktm neyse doğumhanede toplam 5 serum yedim nstye bağladılar sancılar hala devam ediyordu en son prepar die bi ilaç verdiler seruma onunla sancılar durmuş çok sevindim 7 saatdoğumhanede kaldıktan sonra yukarı kata çıkardılar ertesi günü ultrason ve nst çektiler çok ufak sancılar devam ediyormuş ultrasonda herşey normaldi sadece bebeğimin karın çevresi 37 haftalık çıkyıormuş dr şekerden şüphelendiğini ve açlık ve tokluk kan şeker testi istedi bende şekerimin normal olduğunu söyledim ve çıkmak istediğimi söyledim yine imza atarak çıktım hastaneden.eşim jhastanede belkedi gece 2 ye kadar oğlum komşuda perişan halde ben onları düşünüdüm onlarda beni çok kötüydü sürekli ağladım.bu olayın öncesinde eşimle tartışmıştık ben kağpıyı vurup çıkmıştım arkadaşıma gitmiştim ondansonra bu olay oldu yan,i üzülmememmiz ve streslenmememiz gerekiyor tamamda nerdeeeee.neyse hastanedne çıkınca eve geldik saat 3tü birazn evvel annemlere gidelim istedim 6 da yola çıktık 5 saate geldik çok şükür annemlerdeyim yolculuğum rahattı istanbul trafiğine yakalanmamamız sayaesinde erken geld,k gece 10 da geçtik köprüden sakindi.ertesi günü dr gittim nstede 1 kere ufak sancı ıktı önemli değilmiş ultrasonda da bebeğimin karın çevresini dr 36 haftalık ölçtü ilk oğumda haftasından önce gidiyordu dr önemli değil sende ufak tefek bi kadın değilsin dedi:eek: neyse annemlerdeyim işte sürekli aklım karnımda hareketi nasıl vs kafaya taktıkça oda hareket etmiyo bu haftalarda zaten hareketi azalıoyr die biliyorum ama insan düşününce hiç hareket etmiyormuş gibigeliyor.

sadece ayperin doğum yapmış sanırım bende direkten döndüm inşallah bebeklerimiz vaktinde ve sağlıklı gelirler hepinizi öpüyorum sağlıkla ve sevgiyle kalına.s.
yasemincim geçmiş olsun canım inşallah bebişin bidaha korkutmaz seni erken geliyorum diye sona yaklaşıyoruz hiçbirşye kafanı takıp stres yapma canım nihayet annenlere gelmişsin allaha emanet ol canımŞeniz

amanınnn yasemincim geçmiş olsun yaaa
çok şükür gerçekten direkten dönmşün senden haber yoktu ama içimiz rahatıtıı işlerin ve yolculuk telaşın vardı diye
çok şükür canım ya inş sağ sağlim zamanında doğuracan canım bifdaha sters yapma lütfen boş yere ama:KK43:
ayperşnden haber yok onu merak ediyoruz canım ya şimdiye kadar eve gelip haber vermesi gerekiyodum 8 gün oldu ameliyat olalı
gizemcim senden ne haber canım günlerin azalıyo ben daha çok heycanlanıyorum kafanı karıştırmak istemem ama doğum konusunda kuzenim geçen sene belden iğne yaptırarak sezeryan oldu ve hala acısını çekiyo doğumdan sonra bel fıtığından ameliyat oldu sağ bacağı inceliyo fizik tedavi görüyo çok morali bozuk kızını bile kucağına alması yasak doktor hatası yanlış vurmuş beline iğneyi tabi her doktor aynı değil ama ben yinede paylaşmak istedim seninle canımŞeniz

Yasemincim geçmiş olsun canım dediğin gibi üzüntü ve stres etkiliyor bizi son ayımıza girdik ama doğum stresi hamişliğin verdiği sıkıntılar derken ister istemez sıkıntıya düşüyoruz canım benim inşallah iyisindir doğumunda zamanında gerçekleşir inşallah kendine iyi bak canım...Annende bakar şimdi sana daha iyi olursun eminim...sağlıcakla kal canım a.s.

arkadaslar ben temmuz annesi olucam inşallah...yazdıklarınızı göz yaşları içinde okudum...rabbim herkeze herşeyin hayırlısını ve gönlune göre versin...aşağı yukarı hepimizin yasadıkları aynı...rabbim hepinize guç kuvvet versin...zamanı geldiğinde sağ salim bebeklerinizi kucaklarınıza alın...çevrenizdeki insanlarada duyarlılık versin...

slm kızlar naber...uzun zamandır yoktum..bendede erken doğum riski çıktı yaklaşık 7 hafta oldu sanırım..dinlenmeye çekildim..ama sözde.. oturamıyorum ne yapayım..oğluşumun sağlığı iyi Allaha şükür...bu zamana kadar atlattık riskli dönemi...az kaldı gerçekten yaaaa...rüyamda hep doğum yapıyorum sizlerde görüyormusunuz...artık gelselerde öpüp koklasak meleklerimizi...benim kaburgalarım belim ve kasıklarımda ağrılar arttı...normal doğum olacak inşallah bi aksilik çıkmazsa ama geçen gün doktor gününü beklemeyebilir hazırlıklı ol dedi...her sancıda ahhaaa doğuruyorum diyorum :) Allah hepimize güç kuvvet versinde bir hıklamada doğuralım...öptüm sizleri

slm kızlar naber...uzun zamandır yoktum..bendede erken doğum riski çıktı yaklaşık 7 hafta oldu sanırım..dinlenmeye çekildim..ama sözde.. oturamıyorum ne yapayım..oğluşumun sağlığı iyi Allaha şükür...bu zamana kadar atlattık riskli dönemi...az kaldı gerçekten yaaaa...rüyamda hep doğum yapıyorum sizlerde görüyormusunuz...artık gelselerde öpüp koklasak meleklerimizi...benim kaburgalarım belim ve kasıklarımda ağrılar arttı...normal doğum olacak inşallah bi aksilik çıkmazsa ama geçen gün doktor gününü beklemeyebilir hazırlıklı ol dedi...her sancıda ahhaaa doğuruyorum diyorum :) Allah hepimize güç kuvvet versinde bir hıklamada doğuralım...öptüm sizleri

Amin, allah hepimizi bir nefesde kurtarsın inş mis kokulu meleklerimizi alırız kolaycana kucağımıza

merhaba kızlar. bugün kontrolüm vardı ilginç bir şey oldu.:1shok:

benim karnımda ara ara sertleşmeler oluyor. ben hep bebişim geriniyor ondan oluyor diye düşünüyordum. bugün ultrason için masaya yatınca dr dokunur dokunmaz "sancın mı var senin" dedi. şaşırdım.:1shok: meğer benim bebiş yapıyo sandığım o sertlik kasılmaymış ve benim sancı hissetmemem dr'umu çok şaşırttı. güçlü bir sancı olduğunu doğum sancısının da bundan biraz daha güçlü olacağını söyledi. çatı muayenesi yaptı normal doğuma uygun olduğumu söyledi. nst'ye gonderdi sancılar için sonuçlar çok iyi dedi ama benim korkum başka artık. ben bu sancıların şiddetini hissetmiyorum hangi durumda ciddiye alıcam şimdi. :uhm:

sadetciğim eşim boş bulunup söyledi bu sözü ama bir de bana sor. unutulmuyor güzelim. daha ödemedi bedelini.jeyyar (bu arada itici olan ben değilim canım karnımda bir canlının olduğu dişüncesi:uhm:)benim erkeklerle ilgili bir teorim var katılır mısınız bilmem:sm_confused: ben "kazmalığın" erkeklerde genetik olduğuna inanıyorum:roflol::roflol::roflol: öyle ya da böyle çıkıyor bir yerde ortaya.

elif (mercan) ve bebebe ikinizde eli öpülecek eşlersiniz. kolay değil yaşadıklarınız. eşleriniz sizin hakkınızı nasıl öderler onu düşünsünler.

yaseminciğim geçmiş olsun canım inşallah vaktiyle gelir bebeğin. en azından annenlerdesin artık için rahat olur.

gizemciğim biliyorsun benim koca da yok yanım da ben de senin gibi eşiyle gezen hamişlere iç geçirerek baktım hep. bu arada dışarda gördüğüm her hamişte sen geliyorsun aklıma acaba bu gizem olabilir mi diyorum hep.
ilginç ama güzel bağlar kuruldu burda

ebrucuğum genelde günü sen açardın canım. nerelerdesin umarım olumsuz bir durum yoktur.

merhaba kızlar. bugün kontrolüm vardı ilginç bir şey oldu.:1shok:

benim karnımda ara ara sertleşmeler oluyor. ben hep bebişim geriniyor ondan oluyor diye düşünüyordum. bugün ultrason için masaya yatınca dr dokunur dokunmaz "sancın mı var senin" dedi. şaşırdım.:1shok: meğer benim bebiş yapıyo sandığım o sertlik kasılmaymış ve benim sancı hissetmemem dr'umu çok şaşırttı. güçlü bir sancı olduğunu doğum sancısının da bundan biraz daha güçlü olacağını söyledi. çatı muayenesi yaptı normal doğuma uygun olduğumu söyledi. nst'ye gonderdi sancılar için sonuçlar çok iyi dedi ama benim korkum başka artık. ben bu sancıların şiddetini hissetmiyorum hangi durumda ciddiye alıcam şimdi. :uhm:

canım benim, benim de arada bir öyle sertleşme oluyor ben de geriniyor diyorum..benim durumum da senin gibi sanırım.Allah yardımcın olsun canım, nasıl anlıcam diye korkuya endişeye kapılma bir şekilde Allah yardım eder..kasılmalarda benim sancılarım oluyor..şimdi bile oluyor mesela..
bir de çatı muayenesi nasıl yapılıyor anlatır mısın ben korkuyorum da..

canım benim, benim de arada bir öyle sertleşme oluyor ben de geriniyor diyorum..benim durumum da senin gibi sanırım.Allah yardımcın olsun canım, nasıl anlıcam diye korkuya endişeye kapılma bir şekilde Allah yardım eder..kasılmalarda benim sancılarım oluyor..şimdi bile oluyor mesela..
bir de çatı muayenesi nasıl yapılıyor anlatır mısın ben korkuyorum da..

sağ ol canım umarım kolay atlatırız hepimiz.

canım benim bu kasılmalar(sancılar) nedeniyle açılma varmıdıe diye elle vajinal muayene yaptı ve çatının durumunu da aynı muayene sonucunda söyledi. eğer standart uygulama buysa korkmana gerek yok bence. hem canım yanım yanmadı hem de çok kısa sürdü.

şu an yine karnım taş gibi fakat sancı yok. oooof of:çok üzgünüm:

merhaba kızlar sık giremiyorum artık bugünlerde olan sancılar yalancı doğum sancılarıymış ve bünyeyi doğuma hazırlıyormuş yani çok normalmiş benimde 2 gecedir sürekli oluyo bazen çok zor dayanıyorum çünkü hiçbir şekilde yatırmıyoo bekliyorum geçince yatıyorum nstye falan sokmadılar beni daha sadece 2 hafta sonra dediler bekliyorum bende çatı muayenesinden bende korkuyorum bu arada bebişin hareketlerinin azalmış olması lazım değil mi benim kızın maşallahı var nerdeyse hiç uyumuyo ve sürekli tekmeliyooo

X