iyi geceler kızlar,
bugün herkesin işleri yoğundu diye ümit ediyorum.aksini düşünmek istemiyorum. ben de siteye yeni girebiliyorum işlerimin yoğunluğundan dolayı..kayınvalidemler p.tesi gelmeye karar verdiler. yatak odasını değiştireceklerdi.ben de onlar gelmeden hazırlık yapmak istedim.baza altındaki eşyaları giyecekleri biraraya topladım. oturma odasını halıları havalandırdım, çok yoruldum.kuzenim yardımcı olmasa neler olurdu bilmiyorum.
yasemincim ailenin yanındasın ne güzel..eşin de inşallah doğumunda yanında olur.ALLAH hayırlısıyla kavuştursun canım.
benim annem de pazar günü gelicek (haftaya) aslında babam için de üzülüyorum yalnız kalıcak ama haziranda göndericem annemi, temmuz'da da kardeşimin düğünü var zaten.o zaman kadar kaç kilo kaybım olur aceba? şuan 76 kg oldum.doğuma 3 hafta kaldı.hayırlısıyla yavrularımızı dünyaya getirelim de gerisi önemli değil, bir de 5 yıldır memlekete gitmiyorum.beni görünce hepsi şok olucak eminim.inşallah aldığımız kiloları çabucak verebiliriz.
gizemcim, tıpkı ben de senin gibi herkesi ayrı ayrı düşünüp zihnimde yorumladığım için, bilinçaltında meşgul olduğum herşeyi haliyle rüyalarıma taşıyorum .dualarımda yalnız bırakmıyorum sizi..bazen isim isim bazen tanımadığım kişileri de dualarıma dahil ediyorm ki sevdiğin kullarının hürmetine bizim de dualarımızı kabul et, YA RABBİ diyorum.
ayperinden hala haber yok, ebru da iyidir inş.
canancım yazmış bugün, iyi bir doktor bulmuş ve rahatlamış.cananın adına çok sevindim. çünkü ben hala rahatlayamadım arkadaşlar.şu an herşey normal görünüyor, çarşamba günü gel dedi doktorum.
nazem, sağolasın...Rabbim gönlüne göre versin inşallah. beni anladığına eminim. ruh halim gün içinde öyle çok değişiklik gösteriyor ki..
az kaldı son 20 gün eşime, 18 gün bebişime