2008 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

ben geldimmm günaydınnnnn her zamanki tuhaf sabah uyanışlarından birini yaşadım saat 6ya geliyodu tatlicadiarzu manyadımmı ne...
nasılsınız kızlar tüm yazdıklarınızı tabiki yine okuyamadımkafamçokkarıştı doğum yapan varmı acep?ayperin yada naze? ilk aklıma gelenler onlar birde mercan var var ??? bi bakimmm....CADIARZU evet naze ve mercan burda ayperin:1shok:

hepiniz iymisiniz hamişler göbüşler büyüdü ve gerildi iyice benim göbek deliğim değişmeye başladı en dibi görünüo yağlardan görünmüyodu da:sm_confused:

bende evdeki işleri baya hafifledim dün halıları verdim yıkamaya salı günü gelcek, dün bebişin kıyafetlerini ütüledim çorapların kadar ütüledim:bbo: bugün dolaba yerleşcek sadece salonun duvarlarının silinmesi var onuda bir ağaçtan hallice duyarlı olan eşim yaparsa işim kalmamış olcakÇok üzgünüm çoook

pzt dr randevum var çarşambada hastanede son kontrollerimi yaptırıcam bi nst gircem perşembe yada cuma günü annemlere gitmek için yola çıkarız İNŞALLAH HAYILRLISIYLA.hastane çantası hazırlamadım yola çıkarken neolur ne olmaz ufak bişey yanımda olsun diyorum gerçi otobanda suyum gelse napcazki en yakın yerleşim yeri bilmem kaç km dir kafamçokkarıştı napcaz bakalım...

mercancım sorma bu torunları zıvanadan çıkaranlar hep anneanne ve babannneler .şımartıyorlar aman daha küçük aman daha erken diye bildikleriniide
unutturuyorlar .benimki küçüğünü gündüz söylüyor gece bağlaıyoruz aslında benim uykum normal olsa 2 saatte bir tuvalete kaldırabilsem belki geceyede alışacak ben kalkamıyorum şimde biraz önceki duyarlılık benzetmesiyle nereye kadar artık sen düşünfisfisfis

mercancım normal doğum yapmış birisi olarak sezeryandan korkman normal iyileşme süreci uzun oluyor ve o ameliyat yarası ömür boyu sana sızlayarak kendini hatırlatıyor ne yazıkki:bbo: ama ben,m gibi sende sezeryana mecbursan yapacak birşey yok herşey bizim ve bebeğimizin sağlığı için değilmi zaten.İNŞALLAH bebeklerimiz sağlıklı bir şekilde doğarlar da bizde rahat ederiz herşeyin hayırlısını ALLAHTAN isteyelim :1hug:

çalışırken daha çok giriyordum kkya ama evde oğluştan fırsat kalmıyor bide benim bitmek bilmeyen ev işlerim fırsatını buldukça yine gelirim kızlar.oğlum uyandı babasının yanına yatırdım bende gideyim yanına bi yatıyaım bi sarılayım oğluşa sıcacık:1rolleyes: evlar sevgisi çok farklı bunu ilk kez yaşayanların az bi vakti kaldı onunla ağlayıp onunla sevincek onunla gaz sancısı çekip onunla gülüceksiniz:teselli: anlatılmıyo işte yaşadıkça sizler anlatırsınız artık öptüm hepinizi kocamaannnnnn:asigim::enbuyukkk:

kızlar yaaa! bugün eşimden iyi bir haber almadım..tümen komutanı askerin birine kızmış, hazırlanan izin evraklarını imzalamamış. eşim bir hafta önce gelicekti maalesef gelemiyor..yani bebişimin doğumuna yetişemiyor..
:kızgın: hem söz veriyorlar erken göndericez diye hem de pire için yorgan yakıyorlar..askerlik mantık işi değil demişti eşim de kızmıştım ona..haklıymış!:çok üzgünüm:
ama neysencim çok şükür sen eşine sağ-selamet kavuştun, bebişine de kavuşursun inş. darısı tüm hasret çekenlerin başıma inş.

canım üzülme bunda da vardır bir hayır. İnşaallah verdiği sözü sakinleşince hatırlarda o komutan yollarlar erkenden bebişinin babasını a.s sakın üzülme nasıl olsa herşey olacağına varıyor yerimseniben

Ayperincim,akilimda dualarimda seninle ...Umarim hersey yolunda gitmistir.En kisa zamnada hayirli haberlerini almayi umuyorum.
Nazecim hosgeldin tekrar,korkuttun bizi.Acaba prensesine kavustun mu diye dusunmeye baslamistim.Insallah bundan sonra boyle sakalar yapmaz prensesin,vaktinde dunyaya ya gelir.
Ridacim senin adina uzuldum ama her iste bir hayir vardir oyle degil mi?B akarsin konutan insafa gelir izin kagidini imzalar....
Neysencim gozun aydin...
Yaseminnnn nerelerdesin?Insan alisinca herkesi gozunun onunda istiyo,gerci herkesin kendine gore bi yogunlugu var ama merak ediyo insan ...
Ben de simdi geldim hastaneden....Bebisim donmemis ve artik cok zor dediler..Ama allahtan suyumdsa falan ir azalma olmadigindan 1hafta daha bekleyelim dediler.Bende beklemek istiyorum.Milyonda bir ikhtimalde olsa belki doner.sezeryan olamk istemiyorum kesinlikle....Birde Ebrucum gecende konustugumuz akinti olayini soyledim..enfeksiyon dediler,agrilari yapan oymus bi krem verdi....bugun 3kez vaginal muayene olmak zorunda kaldim cok aci verdi...Birde prensesim bayagi irilesmis sunda tam 3 900 olmus,bu da sezeyan icin baska neden sanirim...Simdilik kizim karnimda ama onumuzdeki haftadan sonra sanirim kavusacagiz birbirimize..umarim sezeryan olmaz kizlarrrrrrrrrrr

mercancım,demek senin de doğum yaklaştı. ALLAH yardımcın olsun canım, bebişinin maşallahı var, hayırlısıyla kavuş bebişine..:nazar::nazar: canım Allah gönlündekini versin inş.normal doğum istiyorsun bir hafta içinde döner inş. ama hakkında hayırlısı olsun.
benim eşimin de artık erken gelme ihtimali yok mercancım. komutanın imzalaması gerekiyordu şimdiye kadar..11 mayıs için uçak biletimizi ayırdık..22 gün kalmıştı tezkeremize tekrar 29'a yükseldi. Vardır bunda da bir hayır...ama ben dün ağladım..yanımda olacağına kesin kes inanmışım meğerse

Son düzenleme:
mercancım,demek senin de doğum yaklaştı. ALLAH yardımcın olsun canım, bebişinin maşallahı var, hayırlısıyla kavuş bebişine..:nazar::nazar: canım Allah gönlündekini versin inş.normal doğum istiyorsun bir hafta içinde döner inş. ama hakkında hayırlısı olsun.
benim eşimin de artık erken gelme ihtimali yok mercancım. komutanın imzalaması gerekiyordu şimdiye kadar..11 mayıs için uçak biletimizi ayırdık..22 gün kalmıştı tezkeremize tekrar 29'a yükseldi. Vardır bunda da bir hayır...ama ben dün ağladım..yanımda olacağına kesin kes inanmışım meğerse

ridacım içim sızladı bunu okuyunca :çok üzgünüm: ALLAH senin ve bebişinin yardımcısı olsun, bakarsın bebişin bekler bi kaç gün daha ve eşin yanında ola bilir.. ne olur hep pozitif düşün...

ridacım içim sızladı bunu okuyunca :çok üzgünüm: ALLAH senin ve bebişinin yardımcısı olsun, bakarsın bebişin bekler bi kaç gün daha ve eşin yanında ola bilir.. ne olur hep pozitif düşün...

çok sağol sevdecim iyi niyetin için, dediğin gibi bakarsın oğlum bekler babasını, hiç üzmedi beni oğluşum yine üzmez muhammedim..

ridacım merak etme sen,ne kadar askerde olsa insafsız değillerdir.bence eşin gelecek.hem blkide eşin sana süpriz yapmak için şaka yapmıştır.belki evrakları imzalamış ama sana imzalamadı demiştir.ii leyler düşünelim bence

betülcüm, ben de aynını düşünmüştüm ama eşim bu konuda sana şaka yapmam dedi. Batarya Komutanı eşimi çok seviyor ve özel durumumuzu da biliyordu..eşim sormuş izinlerin iptal edildiği doğru mu diye komutanı doğru demiş, ben de sana nasıl söyleyeceğim diye düşünüyordum demiş.. :çok üzgünüm:

Kizlar Hepinize Günaydin Hepinizin Yazdiklarini Teker Teker Okudum Ve Doğumlarimiizn Yakaştiğini Anladim Bizim Bebişler Aceleci Hemen Gelmek Istiyolar Anneleri Ama Inşallah Zamaninda Gelirler Korkutmazlar Bizi Kendinize Dikkat Edin öpüyorum Sizi Ayyy Bide En önce Kşm Doğurcak çok Merak Ediyrum

Ridacım canını sıkma..Herşeyde var bir hayır..Annen geldimi bu arada..Artık yalnız kalmaman gerekiyor..Eminim eşin senden çok daha üzgündür, hem senden hem bebişten hem evinden uzakta çünkü..Senin daha güçlü olup ona moral vermen gerek..Çünkü erkekler kaç yaşında olursa olsun çocuk gibi oluyorlar..Ayrıca senin üzülüyor olmana da daha çok üzülecek o şimdi. Merak etme sayılı gün hemencecik geçiyor. Bak mesela benim eşim benim yanımda ama adamın resmen psikolojisi bozuldu..Artık uyku bile uyuyamıyor..Sanki hamileliğinin son zamanlarını yaşayan ve doğum yapacak olan ben değilimde o, korkuyorum doğumdan sonra lohusalık depresyonuna da o girecek diye..:roflol:

Yarencim bencede doktoruna bir göster..Bende de iki ay önce durduk yerde kocaman bir şişlik oluşmuştu..Doktorum bana takip et bakalım geçmezse ne olduğunu anlamak için muayene yaparız demişti..Meğer kıl dönmesiymiş..Geçti tabi bir kaç günde..Şimdi malum hiçbiyerimi göremediğim için ne alemdeyim bilmiyorum yerimseniben..Artık hasar tespitini doğumdan sonra yapcas yerimseniben

kızlar giremedim iki gündür kk eşimin memlekette akrabası vefat etti memlekete gitti geldi. bendede moral bozuldu hiç bişey canım istemiyor halada gelemedim kendime yaşı vardı baya ama sapa sağlam adam kalp krizinden gitmiş birden bire abdesini almış camiye giderken yolda. neyse ya benim içim karardı sizinkinide karartmıyayım ama bu dönemde böyle haberler almak hiç iyi olmuyor:çok üzgünüm: okuyamadım msjlarınızın hepsini ara ara baktım ayper dün doğuma girmiş heralde listemize il doğum yapanımızı ekleyelim ozaman hemen:dance: inş sağlıklıdır bebişi. herkez iyidir inş hepinizi öpüyorum

Kardelencim başınız sağ olsun, ALLAH rahmet eylesin.. Ölüm insanı nerde nezaman bekliyor bilemiyoruz işte :çok üzgünüm: Ama bunlarla başa çıkmasını öğrenmemiz gerekiyor malesef ki... topraktan geldik toprağa gideceğimiz bu bir gerçek ... üzme sen tatlı canını bak bebişinde üzülüyo a.s.

Kızlar size sorcam.. bu sancılar nasıl bişey? yani az önce galiba yalancı sancım oldu ama emin de değilim.. yan taraflarımda sanki iğne batar gibi oldu 5-10 dk sürdü geçti gitti.. kıvranmadım ama rahatsız etti tabiiki... eğer doğum sancısı böyleyse korkmam ben daha :teytey:

günaydın kızlarrrr
kardelencim eşinin başı sağolsun lütfen psklojini bozma
ebrucum bişiy sorcam siz palanlımı bebek yaptınız yani eşin çok istedimi bebiş şimdi böyle psklojisi bozuldu yada evliliğinizi anlamadan bebek olduysa belki ona üzülüyodur
ben iki yıl bekledim çoçuk için dahada beklerdim ama diyom ya beni kandırdı çok ısrar etti çok sözler verdi bende kıyamadım onu babalıktan mahrum etmek istemedim
eşim çoook seviyo çoçukları bir çoçuk gördüğünde gözlerinin içi parlıyo bayılıyo çoçuklara bende onu öyle görünce kıymamıyorum işteeee
burada yine bel fıtığı ağrım bacağıma vuruyooo bugün geçmezse yürüyemeycem herhelde bugün kahvaltıda eşim evdeydi bayağı bi yedim şiştim ya
kızlar bu aralar iştahım çok ya sizin nasıl?

yasemincim sende bizden çok kalma canım annenlere gitmeden sık sık gel
yaren iyi haberlerini bekliyoruz canım
ridacım canım moralini bozma olurmu?bebiş etkilenir eşinde bebişde sağlıkla gelsin inş kesişir ama gelmeleri:)

Ridacım canını sıkma..Herşeyde var bir hayır..Annen geldimi bu arada..Artık yalnız kalmaman gerekiyor..Eminim eşin senden çok daha üzgündür, hem senden hem bebişten hem evinden uzakta çünkü..Senin daha güçlü olup ona moral vermen gerek..Çünkü erkekler kaç yaşında olursa olsun çocuk gibi oluyorlar..Ayrıca senin üzülüyor olmana da daha çok üzülecek o şimdi. Merak etme sayılı gün hemencecik geçiyor. Bak mesela benim eşim benim yanımda ama adamın resmen psikolojisi bozuldu..Artık uyku bile uyuyamıyor..Sanki hamileliğinin son zamanlarını yaşayan ve doğum yapacak olan ben değilimde o, korkuyorum doğumdan sonra lohusalık depresyonuna da o girecek diye..:roflol:

Yarencim bencede doktoruna bir göster..Bende de iki ay önce durduk yerde kocaman bir şişlik oluşmuştu..Doktorum bana takip et bakalım geçmezse ne olduğunu anlamak için muayene yaparız demişti..Meğer kıl dönmesiymiş..Geçti tabi bir kaç günde..Şimdi malum hiçbiyerimi göremediğim için ne alemdeyim bilmiyorum yerimseniben..Artık hasar tespitini doğumdan sonra yapcas yerimseniben

teşekkür ederim öncelikle ebrucum..annem gelmedi..ne zaman geleyim diye soruyor. kardeşimin düğünü için memlekette hazırlık yapıyorlar. birşey diyemiyorum.ama gelicek iki haftaya kadar. abim de artık bizim evde kal diyor..bakalım izne ayrıldıktan sonra orda kalabilirim..
eşimle konuşurken telefonda ağladım, çok kötü oldu. sen benim halimi hiç düşünmüyorsun dedi. aklım zaten hep sende, sen ise sanki burda fazladan kalmayı ben istiyormuşum gibi davranıyorsun dedi :a015:
bencillik ettiğimi biraz geç farkettim. (tam bir saat konuştuktan sonra)
özür diledim, beni merak etme dedim ama tabi iş işten geçti..o anlattıklarıma çok üzüldü..
işte böyle ebrucum..dediğin gibi günler geçiyor..
gel bebişim geeel, gel 29 gün geeeelyerimseniben

günaydın kızlarrrr
kardelencim eşinin başı sağolsun lütfen psklojini bozma
ebrucum bişiy sorcam siz palanlımı bebek yaptınız yani eşin çok istedimi bebiş şimdi böyle psklojisi bozuldu yada evliliğinizi anlamadan bebek olduysa belki ona üzülüyodur
ben iki yıl bekledim çoçuk için dahada beklerdim ama diyom ya beni kandırdı çok ısrar etti çok sözler verdi bende kıyamadım onu babalıktan mahrum etmek istemedim
eşim çoook seviyo çoçukları bir çoçuk gördüğünde gözlerinin içi parlıyo bayılıyo çoçuklara bende onu öyle görünce kıymamıyorum işteeee
burada yine bel fıtığı ağrım bacağıma vuruyooo bugün geçmezse yürüyemeycem herhelde bugün kahvaltıda eşim evdeydi bayağı bi yedim şiştim ya
kızlar bu aralar iştahım çok ya sizin nasıl?

gizemcim, biz aslında ilk başlarda istemiyorduk. askerden gelince düşünüyorduk. benim için zor olacağını düşünüyordu ama izne gidip geldiğinde ben istiyorum dedi...eşim çocukları çok seviyor..ben de kıyamam bebişlere..fena olmadı aslında, zaman biraz daha hızlı geçti sanki..
benim iştahım her zaman iyiydi gizemcim..kendimi bildim bileli iştahlıyımdır..sadece diyet yaptığım zamanlarda kendimi dizginleyebiliyorum..

Kardelencim Başiniz Sağolsun Canim. Allah Rahmet Eylesin Kalanlarina Sabir Versin. ölüm Aci Ama Gerçek.... Allah Hayirli ölümler Nasip Etsin Cümlemize

Ridacim Birazdaha Sakin Olmaya çaliş Tatlim şuan Eminimki Eşininde Ruhsal Durumu Pek Iyi Değildir. çünkü O Kendini Erken Gelmeye Hazirlamiş Planlarini Ona Göre Yapmiş Ve Son Anda Hayal Kirikliği Yaşamiş Askeriyedeki Yaşam Sivil Hayattaki Yaşamdan O Kadar Farkliymiş Ki Bunu Bizlerin Anlamasi Mümkün Değilmiş. (eşim Hep öyle Söylerde) Sende Burda Hayalkirikliğini Yaşadin Ama Yinede Bunu Dile Getirerek Bebişinini Babasini üzme :)) Allah Tez Zamanda Hayirlisi Ile Kavuşmanizi Nasip Etsin. Bence Senin Bebişin Babasini Bekleyecek

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar giremedim iki gündür kk eşimin memlekette akrabası vefat etti memlekete gitti geldi. bendede moral bozuldu hiç bişey canım istemiyor halada gelemedim kendime yaşı vardı baya ama sapa sağlam adam kalp krizinden gitmiş birden bire abdesini almış camiye giderken yolda. neyse ya benim içim karardı sizinkinide karartmıyayım ama bu dönemde böyle haberler almak hiç iyi olmuyor:çok üzgünüm: okuyamadım msjlarınızın hepsini ara ara baktım ayper dün doğuma girmiş heralde listemize il doğum yapanımızı ekleyelim ozaman hemen:dance: inş sağlıklıdır bebişi. herkez iyidir inş hepinizi öpüyorum

canım eşinin başı sağolsun,
merhuma Allah'tan rahmet, geride kalanlarına da sabır diliyorum..
bebişini ve sağlığını düşün,kendine dikkat et..
"Her nefis birgün ölümü tadacaktır.." (ayet)

Kardelencim Başiniz Sağolsun Canim. Allah Rahmet Eylesin Kalanlarina Sabir Versin. ölüm Aci Ama Gerçek.... Allah Hayirli ölümler Nasip Etsin Cümlemize

Ridacim Birazdaha Sakin Olmaya çaliş Tatlim şuan Eminimki Eşininde Ruhsal Durumu Pek Iyi Değildir. çünkü O Kendini Erken Gelmeye Hazirlamiş Planlarini Ona Göre Yapmiş Ve Son Anda Hayal Kirikliği Yaşamiş Askeriyedeki Yaşam Sivil Hayattaki Yaşamdan O Kadar Farkliymiş Ki Bunu Bizlerin Anlamasi Mümkün Değilmiş. (eşim Hep öyle Söylerde) Sende Burda Hayalkirikliğini Yaşadin Ama Yinede Bunu Dile Getirerek Bebişinini Babasini üzme :)) Allah Tez Zamanda Hayirlisi Ile Kavuşmanizi Nasip Etsin. Bence Senin Bebişim Babasini Bekleyecek

çok teşekkür ederim canım,ben bugün biraz daha alıştırdım kendimi.. eşimi üzdüm ve çok üzüldüm..

gizemcim, biz aslında ilk başlarda istemiyorduk. askerden gelince düşünüyorduk. benim için zor olacağını düşünüyordu ama izne gidip geldiğinde ben istiyorum dedi...eşim çocukları çok seviyor..ben de kıyamam bebişlere..fena olmadı aslında, zaman biraz daha hızlı geçti sanki..
benim iştahım her zaman iyiydi gizemcim..kendimi bildim bileli iştahlıyımdır..sadece diyet yaptığım zamanlarda kendimi dizginleyebiliyorum..

canım orası öle iyikide yaptık miniklerimizi çok mutluyıum heycanlıyım bebişim olcak diyeeee yarabbim sana çok şükür

X