2008 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Selam kızlarrrr,
Yuvaya döndüm çok şükür....Artık evimdeyim ve halen hamileyim :)) Çok şükür sancılarım azaldı tam doğuruyordum ki sancılarımı durdurmayı başardılar :) İzinli geldim yine ani bir durumda yine hastanedeyim..Ama çok şükür ilk günler kadar sancılarım sık değil..Prensesim bir iki hafta daha beklerse inşallah o zamana kadar doğum olmayacak....

Kızlar...koşuşturmadan ancak yazabiliyorum..bugün nst de bebişimin kalp atışları cok hızlı cıktı,ve küçük sancılarım varmış,suyumda daha azalmış,dr o yüzden yarın sabah günümü kararlaştırıldı:a015: ben hastane yoluna gidiyorum artıkkk..:çok üzgünüm:
inş kısa zamanda toparlanırım da sizi haberdar ederim..kendinize ve bebişinize iyi bakın..sevgilera.s.
[/QUOTE

Cnmm ben geldim sen gidiyorsun...Ne diyeyim Allah sağ sağlim bebeğini kucağına almayı nasip etsin..Sanırım sen doğuma gidiyorsun...Dualarım seninle inşallah herşey yolunda gider..Sen ve bebeğin Allaha emanet olun...

ay iki haber birden
nazecim çok şükür canım inş sancımn durur ya bi iki hafta daha bekler güzel kızın
ayperincimmmmm ya yarın doğuruyon haaa haydi sağlıcakla doğur al yavrunu kucağına sağ sağlim inş canım benim bu gece yarın dua etcem sana
allh senide yavrunuda kuratracak merak etme bizede en yakın zamnda haber ve canım

amanın ilk bebişimiz oluyo inş sağlıkla gelir ayperinin kuzusu
nazecim moralini iyi gördüm canım inş bidaha hastaneye yatmana gerek kalmaz canım sağlıkla gelir yavruşun

merhaba kızlar ben de mayıs annesiyim ama iki sene önce bu şerefe eriştim.Aslında temmuz annesi olacaktım ama benim zilli kızım hayatı erken tanımak istedi ve daha 30 haftalıkken doğdu.Zorunlu bir mayıs annesi oldum :) çok da iyi oldu be kim bekleyecekti iki ay daha ve daha fazla kilolar :)) haksız mıyım kızlar?yok ya işin şakası tabiki az mı çektim prematüre bebek sahibi olmaktan.Valla zor kızlar 23 gün kızımı kucağıma alamadım hasret kaldım bebeğime.Allah kimsye böyle şeyler yaşatmasın. hER KADIN DOĞURURABİLİR AMA HER KADIN ANNE O LA MAZ!!! HOŞÇAKALIN sevgilerimleee....

cici anne adayları rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin ve eli ayağı düzgün, sağlıklı sıhatli, uzun ömürlü bebekler nasip etsin sizlere...herşey GÖNLÜNÜZCE olsun.

Kızlar...koşuşturmadan ancak yazabiliyorum..bugün nst de bebişimin kalp atışları cok hızlı cıktı,ve küçük sancılarım varmış,suyumda daha azalmış,dr o yüzden yarın sabah günümü kararlaştırıldı:a015: ben hastane yoluna gidiyorum artıkkk..:çok üzgünüm:
inş kısa zamanda toparlanırım da sizi haberdar ederim..kendinize ve bebişinize iyi bakın..sevgilera.s.

ayperincim, canım yani sen bugün doğum yapabilirim mi diyorsun, yanlış mı anladım.:a015: canım dualarımız seninle...RABBİM BEBİŞİNE SAĞLIKLA KAVUŞMAK NASİP ETSİN..Allah yüzünüzü güldürsün, sağlıklı haberlerini bekliyoruz..kendine iyi bak canım:a015::a015::a015:

nazecim, bugün işe gelirken seni ve ayperini düşündüm ne yaptılar aceba diye :KK66:)
ayperin doğumu sanırım bugün olacakmış (Allah bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin)
nazecim iyi olmana ve evde olmana sevindim..bebişin inşallah dayanacak bir kaç hafta daha sanırım. ALLAH yar ve yardımcınız olsun canımm..sizler mayıs annelerinin ilklerinden olacaksınız inşallah doğumu hayırlı bir şekilde atlatır bizi de aydınlatırsınız...güzel haberlerinizi bekliyor olacağız..aman kendini yorma, bol bol su iç ve ani hareketler yapma olur mu?​

Son düzenleme:
lalsu'cum güzel temennilerin için çok teşekkür ederiz..23 gün bebişinden ayrı olmak gerçekten bir anne için çok zor..
bebişinizle aranızda duygusal bir bağ hemen oluşuyor..ten temasınız olduğunda bir daha ondan, onun cennet kokusundan ayrılamak istemez hiç bir anne..
bu nedenle Herkes için tek dileğim var;
RABBİM BEBİŞLERİMİZİ SAĞLIKLA KUCAĞIMIZA ALIP, MUTLULUKLA BÜYÜTMEYİ NASİP ETSİN (AMİN)

canım hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz inşallah herşey gönlünce olur a.s

Selam kızlarrrr,
Yuvaya döndüm çok şükür....Artık evimdeyim ve halen hamileyim :)) Çok şükür sancılarım azaldı tam doğuruyordum ki sancılarımı durdurmayı başardılar :) İzinli geldim yine ani bir durumda yine hastanedeyim..Ama çok şükür ilk günler kadar sancılarım sık değil..Prensesim bir iki hafta daha beklerse inşallah o zamana kadar doğum olmayacak....

canım hala bizim gibi hamiş olmana çok sevindim.:dance: söyle prensesine yaramazlık yapmasın orda. Ekmek elden su gölden daha ne istiyorlar anlamıyorum sırnaşık

Günaydin Hepinize Kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Ayperin Bugün Doğummu Yapiyo Yani

ilk bebişimiz geliyooor arkadaşlar herkese günaydıııın

ayperine hayırlı doğumlar.....
darısı bizlerin başına kızlar.....

ayyy ayperininde sanırım önden gidiyodu bebişi benimde öle acaba bende mi böle erken doğururum acaba...

ayperine hayırlı doğumlar.....
darısı bizlerin başına kızlar.....

ayyy ayperininde sanırım önden gidiyodu bebişi benimde öle acaba bende mi böle erken doğururum acaba...

günaydınnnnnn kızlar kardelencim ayperinin bebeği önden gittiği için erken gelmiyo canım suyu azalmış iyice o yüzden erken alıyolar zaten dru tters olduğu için erken alma taraftarıydı suyuda azakınca bugüne karar vermişler
sen sakın korkma canım inş bebekler sıralarını bekleyecekler allahın izniyle sağlıkla alacaz kıucaklarımıza
sırayı bozmayın bebişlerrrrrrrrr a.s.

Kızlar hepinize güzel temennileriniz için çok teşekkür ediyorum gerçekten...Evde olmak gerçekten çok güzel insanın evi gibisi yok..Hastane psikolojisi insanı normal hayattan koparıyor..Evde olduğum için moralim çok iyi..Sancılarım öncekine göre daha az inşallah bundan sonrası için artık ümitliyim...Bol bol su içip yatıyorum sağolsun annem yanımda artık...Hepimiz inşallah bebeklerimizi planladığımız tarihte kucaklarımıza alırız..Bu arada hastanede birçok doğum gördüm kızlar heyecanım bin kat daha arttı..Normal doğum yapmaya çalışan annelerin yan odalarında onların ıkınma seslerine ve sancılarına ortak oldum...Hayliyle çok etkilendiğim ağladığım zamanlar oldu..Ama sonrası bebeğin ağlama sesleri yokmuuu...Onları gördükçe sabırsızlandım...Ama kızlar şuda var ki eskisi gibi değil artık erken doğumlar o kadar artmışki 28. haftadan 36. haftaya birçok hamile aynı şeyleri yaşıyor..Benim gibi hastanede yatan erken doğum sancısı çeken o kadar çok kadın var ki...Ne hikmettir bilinmez ki bazı yorumlara göre yediğimiz içtiğimiz bütün bu hormonlu yiyecekler bütün dengeleri alt üst edebiliyor..galiba doğru..ne kadar hormonlu yiyeceklerden sakınsak da katkı maddeleri hayatımızın bir parçası oldu malesef..Çok şükür ki bebeklerimizin durumları iyi..
Neyse kızlar işte böyle, şimdi ayperin için dua ediyorum...Sorunsuz bir şekilde sağlıkla bebeğini kucağına almıştır inşallah...
Allah hepimize mutlu doğumlar yaşatsın inşallah..

amanın ilk bebişimiz oluyo inş sağlıkla gelir ayperinin kuzusu
nazecim moralini iyi gördüm canım inş bidaha hastaneye yatmana gerek kalmaz canım sağlıkla gelir yavruşun

Murgizcim canım gerçekten evde olmak çok güzel..Birde sancılarımın azlığı bana daha da moral veriyor artık...İnşallah son günlerimi evde geçiririm...

Ridacım teşekkürler cnm...Allah hepimize anısını yıllarca anlatabileceğimiz güzel doğum hatıraları yaşatsın inşallah....

nazecim çok sevindim böyle moralini yüksek tut canım inş bekleycek meleğin lütfen kendine dikkat et
bende ayperine dua ediyorum habire
ve bencr bu saate bebeişini inş sağlıkla kucağına almşıtır

Ayperincim ben bunları yazarken belki çoktan bebişin doğmuş olabilir..Bugün bir programda izledim bugün doğan çocuklar gerçekten çok şanslı oluyormuş..İnşallah senin bebişinde şanslı hayırlı akıllı bir evlat olur..İnşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşursun canım..a.s.

Nazecim yeniden aramıza hoşgeldin canım..İnşallah senin bebişte vaktinde doğacak..Hormon olayını benim annemde söylemişti..Bebek çabuk gelişir erken doğurabilirsin demişti..Şimdilik benim bebiş normal gidiyo..Heralde zamanında meyve, sebze ve et yerine bol bol hamur yediğim için bebekte pek kendini geliştirecek suni hormon bulamadı :roflol:

Kardelencim genelde bebekler hafta olarak önden gidiyolarsa gelişimlerini tamamladıkları anda doğuyorlar..Eğer bebişin zamanını beklerse bu sefer birascık tosuncuk olabilir..Tosuncuk olursa da seni normal doğumda zorlayabilir..Ama yinede belli olmaz..Benim kuzen 1.75 boyla 4.5 kiloluk erkek bebeği hiç zorlanmadan doğurdu..

Bu arada ben baya ödem yapmışım..Dün çoraplarımı çıkardıktan sonra farkettim..Çorabın lastik izleri uzun süre geçmedi..

X