ebrucum bişiy sorcam siz palanlımı bebek yaptınız yani eşin çok istedimi bebiş şimdi böyle psklojisi bozuldu yada evliliğinizi anlamadan bebek olduysa belki ona üzülüyodur
Gizemcim, eşim yaş olarak şu an 35 olsa da hala çok çocuk ruhlu ve sorumluluk almaktan korkuyor..Çünkü anne babası onu hep el bebek gül bebek yetiştirmiş..Çoğu konuda zaten kayınpederim sağolsun dik kafalı ve asabi biri olduğundan onun yerine kararlar alıp uygulamış.( şimdi bana da aynını yapmaya çalışıyor ama ben 19 yaşından beri kendi kararlarını kendi alan biri olarak onu pek sallamıyorum jeyyar).Dolayısıyla eşimin hayatında çok ciddi sorumlulukları hiç olmamış, sürekli gezip eğlenmiş..Evlilik ve ev geçindirmek onun için çok büyük bir sorumluluk aslında..Birde ben ve kayınvalidem bebek konusunda çok baskı yaptık ona.Çünkü biraz daha beklesek çocukla aramızda çok büyük yaş farkları olacak..Şimdi o evliliğin sorumluluklarından korkmayı bıraktı çocuğun sorumluluğundan korkmaya başladı..Ama ona da alışacaktır eminim, insan nelere alışmıyor ki :1rolleyes: