• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canlarım ne zaman adet görmüştünüz kimyasal olduğunda ben gecikmenin 5. Günündeyim daha olmadım
Genelde 5 6 gün sonra adet oluyordum ben. Kan testinde değilde testte belli belirsiz çizgi çıkıyordu.

Ben oraya yazmistm listeye eklenmek için ama konuyu acan kisi takip etmek istemiyormus artik bizede yonetici dayanmiyo🤣🤣
Hahahaha evet bende kaç defa yazdım benide ekleyin diye yok ekleniyor Listeye. 😅

Kızlar biraz daha zaman geçsede. Şöyle 8 9 haftalara gelsek ❤️😊

Ben oraya yazmistm listeye eklenmek için ama konuyu acan kisi takip etmek istemiyormus artik bizede yonetici dayanmiyo🤣🤣
Ay valla hiç şansımız yok Aralık Ocak topiginde de öyleydi Şubat mart topigide başta ilgilendi sonra oda bırakmak zorunda kaldı 😂😂😂 bu topik iyi ben burdan devam ederim çoğunlukla

Ay valla hiç şansımız yok Aralık Ocak topiginde de öyleydi Şubat mart topigide başta ilgilendi sonra oda bırakmak zorunda kaldı 😂😂😂 bu topik iyi ben burdan devam ederim çoğunlukla
🤣 benimde ekim kasım. Şubat mart topici benimde var Şubat mart başka birisi açtı sonradan. Bende artık yönetmiyorum. Hamile kalınca.

10 şubat gidicem Dr

kusura bakmayın sizi gücendirmek istemedim sadece kendi korkumdan yazdım yok bir şekilde büyüyorlar diye yazabilirdiniz inşallah hayırlı sağlıklı mutlu şanslı çocuklarınız olur çok şanslınız hepsini Allah bağışlasın şahane bir sey 🧿❤️sizi yargılamak haddime değil zaten olamaz da
Hakkını helal et çok doluyum bu konuda belki sert konuştum her zamanki gibi sessiz kalmalı idim ama inanın artık insanların çekememezliliği kötü niyeti laf sokmaları midemi bulandırıyor. Mesela daha kimsenin kapısını çalmamışım misafir olmamış parkta orda burda 3 4 5 çocuklu anneler bunu bana diyor sanki bende 10 tane onlarda 1 tane var çocuk konusu çok hassas. Hakkını helal et

Yada 14 şubat mı gitsem acaba kalp atışını falan duysam. Eşime sürpriz olur 😅

🤣 benimde ekim kasım. Şubat mart topici benimde var Şubat mart başka birisi açtı sonradan. Bende artık yönetmiyorum. Hamile kalınca.
Sonradan açılan topikteydik biz sizin topigi görmemişim😂 e tabi saçma olur hamile kalınca başka topik açılır ama bizim yöneticiler hamile olmadan bıraktılar 😂

Sonradan açılan topikteydik biz sizin topigi görmemişim😂 e tabi saçma olur hamile kalınca başka topik açılır ama bizim yöneticiler hamile olmadan bıraktılar 😂
Hahaha işi vardır

Back