Bende bi ara iki sayfa gormustum biri şu an yok silindi sanirimCanım Eylül anneleri için bir sayfa var dimi ben bir ara iki sayfa görmüştüm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende bi ara iki sayfa gormustum biri şu an yok silindi sanirimCanım Eylül anneleri için bir sayfa var dimi ben bir ara iki sayfa görmüştüm
İyi olmuş iki sayfa olması saçma olurdu sanırım biri aktifBende bi ara iki sayfa gormustum biri şu an yok silindi sanirim
Ben oraya yazmistm listeye eklenmek için ama konuyu acan kisi takip etmek istemiyormus artik bizede yonetici dayanmiyoİyi olmuş iki sayfa olması saçma olurdu sanırım biri aktif
Genelde 5 6 gün sonra adet oluyordum ben. Kan testinde değilde testte belli belirsiz çizgi çıkıyordu.Canlarım ne zaman adet görmüştünüz kimyasal olduğunda ben gecikmenin 5. Günündeyim daha olmadım
Hahahaha evet bende kaç defa yazdım benide ekleyin diye yok ekleniyor Listeye.Ben oraya yazmistm listeye eklenmek için ama konuyu acan kisi takip etmek istemiyormus artik bizede yonetici dayanmiyo
Ay valla hiç şansımız yok Aralık Ocak topiginde de öyleydi Şubat mart topigide başta ilgilendi sonra oda bırakmak zorunda kaldı bu topik iyi ben burdan devam ederim çoğunluklaBen oraya yazmistm listeye eklenmek için ama konuyu acan kisi takip etmek istemiyormus artik bizede yonetici dayanmiyo
Ayy sorma Lio sen bizi birakma bariAy valla hiç şansımız yok Aralık Ocak topiginde de öyleydi Şubat mart topigide başta ilgilendi sonra oda bırakmak zorunda kaldı bu topik iyi ben burdan devam ederim çoğunlukla
Aynen lioo bırakma biziAyy sorma Lio sen bizi birakma bari
Ay evet ya hatırlıyorum zor düzelmiştiOda bizim şansimiza ben gebelik testimi attigim gun site çöktü
Evet ya umarım o günleri ve sonrasınıda sağlıkla görürüzKızlar biraz daha zaman geçsede. Şöyle 8 9 haftalara gelsek
benimde ekim kasım. Şubat mart topici benimde var Şubat mart başka birisi açtı sonradan. Bende artık yönetmiyorum. Hamile kalınca.Ay valla hiç şansımız yok Aralık Ocak topiginde de öyleydi Şubat mart topigide başta ilgilendi sonra oda bırakmak zorunda kaldı bu topik iyi ben burdan devam ederim çoğunlukla
Ayy sorma Lio sen bizi birakma bari
Hep birlikte yürütücez kizlar topigiAynen lioo bırakma bizi
Hakkını helal et çok doluyum bu konuda belki sert konuştum her zamanki gibi sessiz kalmalı idim ama inanın artık insanların çekememezliliği kötü niyeti laf sokmaları midemi bulandırıyor. Mesela daha kimsenin kapısını çalmamışım misafir olmamış parkta orda burda 3 4 5 çocuklu anneler bunu bana diyor sanki bende 10 tane onlarda 1 tane var çocuk konusu çok hassas. Hakkını helal etkusura bakmayın sizi gücendirmek istemedim sadece kendi korkumdan yazdım yok bir şekilde büyüyorlar diye yazabilirdiniz inşallah hayırlı sağlıklı mutlu şanslı çocuklarınız olur çok şanslınız hepsini Allah bağışlasın şahane bir sey sizi yargılamak haddime değil zaten olamaz da
Sonradan açılan topikteydik biz sizin topigi görmemişim e tabi saçma olur hamile kalınca başka topik açılır ama bizim yöneticiler hamile olmadan bıraktılarbenimde ekim kasım. Şubat mart topici benimde var Şubat mart başka birisi açtı sonradan. Bende artık yönetmiyorum. Hamile kalınca.
Ay inşallah bu süreci beraber atlatırızHep birlikte yürütücez kizlar topigi
Hahaha işi vardırSonradan açılan topikteydik biz sizin topigi görmemişim e tabi saçma olur hamile kalınca başka topik açılır ama bizim yöneticiler hamile olmadan bıraktılar