2008 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Murgizcim canım gerçekten evde olmak çok güzel..Birde sancılarımın azlığı bana daha da moral veriyor artık...İnşallah son günlerimi evde geçiririm...

Ridacım teşekkürler cnm...Allah hepimize anısını yıllarca anlatabileceğimiz güzel doğum hatıraları yaşatsın inşallah....
nazecim bebişinin ve senin iyi olmana sevindim canım biraz daha sıkın dişinizi ikinizde allah yardımcımız olsun tek tek hepimizinŞeniz

ayperincim dualarımız seninle canım hayırlı doğumlar sırası gelen gidiyo valla inşallah en kısa zamanda haber alırız senden

kızlar herkese merhaba ayperincim inşş. allah yardımcın olurda hiçbir sıkıntın olmadan bebişine sarılırsın.dün doktordaydım rapor aldım evdeyim artık dün kocişte geldi görünce oooo sen doğuma hazırsın karnın kocaman olmuş dedi çok anlarmış gibi bu arada kızımda babasını çok özlemiş olmalıki gece hiç uyumadı nasıl tekmeliyodu anlatamam ve karnım çok fazla sertleşiyo doktor nstye gerek olmadığını söledi sokmadıda sadece 3 hafta sonra gel öyle girersin dedi ve ondan sonrada beklemeye başlıyacaz çünkü bebek çok hareketli ve sanki fazla içerde kalmaya niyeti yok dedi birden nefesim kesildi yani sona az kaldı dedim içimden allah yardım etsin ...

nazecim hakkında hayırlısı olsun canım inan yazdıklarını okuyunca benim heyecanımda ikiye katlandı o anı yaşamak nasıl bir duygudur acaba... yaren inde dediği gibi sık dişini canım yaramazın biraz daha sabreder inşallah....öpüyorum ikinizide...

kızlarrr ayperinden haber var mııı ???? :emir_bebek: ben çok merak etmeye başladım acaba aldı mı bebişini kucağına sırnaşık şey

kızlar herkese merhaba ayperincim inşş. allah yardımcın olurda hiçbir sıkıntın olmadan bebişine sarılırsın.dün doktordaydım rapor aldım evdeyim artık dün kocişte geldi görünce oooo sen doğuma hazırsın karnın kocaman olmuş dedi çok anlarmış gibi bu arada kızımda babasını çok özlemiş olmalıki gece hiç uyumadı nasıl tekmeliyodu anlatamam ve karnım çok fazla sertleşiyo doktor nstye gerek olmadığını söledi sokmadıda sadece 3 hafta sonra gel öyle girersin dedi ve ondan sonrada beklemeye başlıyacaz çünkü bebek çok hareketli ve sanki fazla içerde kalmaya niyeti yok dedi birden nefesim kesildi yani sona az kaldı dedim içimden allah yardım etsin ...

neysencim hele şükür:dance:nihayet aldın raporunu
bak ne güzel eşinde gelmiş:teytey:
kendine ve bbevişe iyi baka.s.

Merhaba hepinize kızlar 3-4 gündür işlerimin yoğunluğundan sizlere katılamadım umarım hepiniz iyisinizdir çünkü geriye dönük yazılarınızıda okuyamadım işlerden 5dk bakayım dedim nasıllarmış güzel hamişler diye...

Beni soracak olursanız işlerim ben işten çıkana kadar yoğunluğu bitmeyecek eve pestilim çıkmış vaziyette gidiyorum çok yoruluyorum artık kaldırmıyor bünyem, sağlık olsunda razıyım ben bunlara

İnşallah hepiniz ve bebişleriniz iyisinizdir...

Sağlıcakla kalın...sevgiler

neysencim hele şükür:dance:nihayet aldın raporunu
bak ne güzel eşinde gelmiş:teytey:
kendine ve bbevişe iyi baka.s.

canım çok saol inşallah darısı ridanın ve diğer ayrı kalanların başına:1hug
sende bebişe iyi bakk

Murgizcim, yarencim, Saadetcim çok teşekkür ediyorum...Güzel dilekleriniz için...Allah hepimize güzel günler nasip etsin inşallah..
Ebrucum teşekkür ederim..Ama hormon ve katkı maddeleri konusunda bebeğin gelişiminden çok erken çekilen sancılar düşük riskleri haftasından önce küçücük doğan bebeklere dikkat çekiliyor..Yediğimiz içtiğimiz her ne kadar ürün varsa hepsinde katkı maddesi var..Ben özellikle mevsim dışı sebze ve meyveleri evime hiç sokmadım ama yinede aldığımız ne olursa olsun hatta hazır yoğurttan çikolatalara kadar içinde katkı maddesi bulunmayan birşey kalmadı malesef..Gerçi benim yaşadığım bu erken doğum sancılarının başka sebebi vardı ama yinede ne kadar dikkat etsemde etkilendiğimi düşünüyorum...Allahtan hayırlısını dileyip sağlıklı bebeklere sahip olmak için elimizden geleni yapmamız lazım tabi...
Hepinizi öpüyorum kızlar iyi bakın kendinize ve bebişlere...

canım çok saol inşallah darısı ridanın ve diğer ayrı kalanların başına:1hug
sende bebişe iyi bakk

kızlar yaaa! bugün eşimden iyi bir haber almadım..tümen komutanı askerin birine kızmış, hazırlanan izin evraklarını imzalamamış. eşim bir hafta önce gelicekti maalesef gelemiyor..yani bebişimin doğumuna yetişemiyor..
:kızgın: hem söz veriyorlar erken göndericez diye hem de pire için yorgan yakıyorlar..askerlik mantık işi değil demişti eşim de kızmıştım ona..haklıymış!:çok üzgünüm:
ama neysencim çok şükür sen eşine sağ-selamet kavuştun, bebişine de kavuşursun inş. darısı tüm hasret çekenlerin başıma inş.

bugün öğleden sonra karnıma kramplar girdi çok sancılandım, ve yine işe gitmedim...bakalım yarın en olacak..beni gören izne neden ayrılmadın burda mı doğuracan diyor zaten..gözden kaybolsam da kimse yadırgamıyor şu sıralar..
gördüklerinde de biz seni izne ayrıldın sanıyoruz diyorlar
arkadaşlar miadımız dolmuş da haberimiz yokkk...
takvime bakıyorum bir aydan düşmüş..
eşimi 11 mayısta bekliyorum, bebişimi 9 mayısta bakalım oğlum babasını bekleyecek mi...

bugün öğleden sonra karnıma kramplar girdi çok sancılandım, ve yine işe gitmedim...bakalım yarın en olacak..beni gören izne neden ayrılmadın burda mı doğuracan diyor zaten..gözden kaybolsam da kimse yadırgamıyor şu sıralar..
gördüklerinde de biz seni izne ayrıldın sanıyoruz diyorlar
arkadaşlar miadımız dolmuş da haberimiz yokkk...
takvime bakıyorum bir aydan düşmüş..
eşimi 11 mayısta bekliyorum, bebişimi 9 mayısta bakalım oğlum babasını bekleyecek mi...

ridacım hayırlısı olsun belli olma belki zaman yaklaşınca erken gönderirler
erken gelmezsede her işde bir hayır var diye düşün sağ sağlim gelsinde her ikside önemli olan o

Ayperincim,akilimda dualarimda seninle ...Umarim hersey yolunda gitmistir.En kisa zamnada hayirli haberlerini almayi umuyorum.
Nazecim hosgeldin tekrar,korkuttun bizi.Acaba prensesine kavustun mu diye dusunmeye baslamistim.Insallah bundan sonra boyle sakalar yapmaz prensesin,vaktinde dunyaya ya gelir.
Ridacim senin adina uzuldum ama her iste bir hayir vardir oyle degil mi?B akarsin konutan insafa gelir izin kagidini imzalar....
Neysencim gozun aydin...
Yaseminnnn nerelerdesin?Insan alisinca herkesi gozunun onunda istiyo,gerci herkesin kendine gore bi yogunlugu var ama merak ediyo insan ...
Ben de simdi geldim hastaneden....Bebisim donmemis ve artik cok zor dediler..Ama allahtan suyumdsa falan ir azalma olmadigindan 1hafta daha bekleyelim dediler.Bende beklemek istiyorum.Milyonda bir ikhtimalde olsa belki doner.sezeryan olamk istemiyorum kesinlikle....Birde Ebrucum gecende konustugumuz akinti olayini soyledim..enfeksiyon dediler,agrilari yapan oymus bi krem verdi....bugun 3kez vaginal muayene olmak zorunda kaldim cok aci verdi...Birde prensesim bayagi irilesmis sunda tam 3 900 olmus,bu da sezeyan icin baska neden sanirim...Simdilik kizim karnimda ama onumuzdeki haftadan sonra sanirim kavusacagiz birbirimize..umarim sezeryan olmaz kizlarrrrrrrrrrr

Ayperincim,akilimda dualarimda seninle ...Umarim hersey yolunda gitmistir.En kisa zamnada hayirli haberlerini almayi umuyorum.
Nazecim hosgeldin tekrar,korkuttun bizi.Acaba prensesine kavustun mu diye dusunmeye baslamistim.Insallah bundan sonra boyle sakalar yapmaz prensesin,vaktinde dunyaya ya gelir.
Ridacim senin adina uzuldum ama her iste bir hayir vardir oyle degil mi?B akarsin konutan insafa gelir izin kagidini imzalar....
Neysencim gozun aydin...
Yaseminnnn nerelerdesin?Insan alisinca herkesi gozunun onunda istiyo,gerci herkesin kendine gore bi yogunlugu var ama merak ediyo insan ...
Ben de simdi geldim hastaneden....Bebisim donmemis ve artik cok zor dediler..Ama allahtan suyumdsa falan ir azalma olmadigindan 1hafta daha bekleyelim dediler.Bende beklemek istiyorum.Milyonda bir ikhtimalde olsa belki doner.sezeryan olamk istemiyorum kesinlikle....Birde Ebrucum gecende konustugumuz akinti olayini soyledim..enfeksiyon dediler,agrilari yapan oymus bi krem verdi....bugun 3kez vaginal muayene olmak zorunda kaldim cok aci verdi...Birde prensesim bayagi irilesmis sunda tam 3 900 olmus,bu da sezeyan icin baska neden sanirim...Simdilik kizim karnimda ama onumuzdeki haftadan sonra sanirim kavusacagiz birbirimize..umarim sezeryan olmaz kizlarrrrrrrrrrr

mercancım allah yardımcın olsun kızında maşallah:nazar:kilosu çok iyi hayırlısı nasıl istiyorsan öyle doğum yaparsın inşallahŞeniz

Neysencim gozun aydin...

mercancım hayırlısı olsun canım ya bu durumda sezeryan gayet mantıklı görünüyo bebiş dönse bile maaşlhı var güzel kızının:nazar:
kilosu fazla olsada normal doğum riskli oluyo biliyosun ve canım maaşlh bu kiloylada zor döner artık ,
sen artık sezeryan olacağına kendini alıştır canım diğer şekil olsa sana süpriz olur
ama bir hafta daha kalması bebişin gayet iyi :dance:en azından daha iyi gelişir çok şükür canım
yaa bişiy diycem mayıs prensislerimiz biraz aceleci gibi geldi bana ne diyorsunuza.s.

ya kızlar size bişey sorucam umarım cevabını alırım benim vajinada şişlik başladı sadece bir tarafında inanın yürürken yatarken bile zorlanıyorum başınıza geldimi sizinde çok kötüyüm ya bacaklarda varis oluşurya onun gibi damar oluşmuş

ya kızlar size bişey sorucam umarım cevabını alırım benim vajinada şişlik başladı sadece bir tarafında inanın yürürken yatarken bile zorlanıyorum başınıza geldimi sizinde çok kötüyüm ya bacaklarda varis oluşurya onun gibi damar oluşmuş

ayy biliyom onu duymuştum vajinal varis olabiliyomuş ya :1no2:
çok geçmiş olsun inş dahada artmaz ağrıları druna danış yarencim ya:çok üzgünüm:

Yarencim,ilkkez duyuyorum bunu dr una bi sor bence.....
Murgizcim,yarencim tesekkurederim ilginize.Kendimi hep normal dogum diye sartlandirinca suan soktayim.Butun gun agzimi bicak acmadi....Sezeryanda iyilesme suresi uzun suruyo ...Annem mecbur donecek ...dikislerin kaynamsi 1 ay deniyo,nasil basa cikarim diyorum.bird esezeryan olan arkadaslarim bazi seylerden cok sikayetci bilmiyorum ne olacak......

Herkes icin hayirlisi diyorum sadece...
Ridacim senin bir tavsiyen vardi ,meryem suresiy di degil mi?artik her gece oturup okurum Allahin izniyle....
@kardelen@cim nasilsin,gorunmuyorsun...Ayperinle acilisi yapsak mi listede ne dersin?Listemiz senlenir :teytey: :nazar:

Yarencim,ilkkez duyuyorum bunu dr una bi sor bence.....
Murgizcim,yarencim tesekkurederim ilginize.Kendimi hep normal dogum diye sartlandirinca suan soktayim.Butun gun agzimi bicak acmadi....Sezeryanda iyilesme suresi uzun suruyo ...Annem mecbur donecek ...dikislerin kaynamsi 1 ay deniyo,nasil basa cikarim diyorum.bird esezeryan olan arkadaslarim bazi seylerden cok sikayetci bilmiyorum ne olacak......

Herkes icin hayirlisi diyorum sadece...
Ridacim senin bir tavsiyen vardi ,meryem suresiy di degil mi?artik her gece oturup okurum Allahin izniyle....
@kardelen@cim nasilsin,gorunmuyorsun...Ayperinle acilisi yapsak mi listede ne dersin?Listemiz senlenir :teytey: :nazar:

mercancım sezeryanı gözünde büyütme okadar iki kere oldum bir ay felan sürmüyo dikişlerin kaynaması sadece canın yanıyo hareket ettiğin zaman ben oğlumda ikinci gün kalktım ayağa bişey olmaz canım kafana takma emiŞeniz

ayy biliyom onu duymuştum vajinal varis olabiliyomuş ya :1no2:
çok geçmiş olsun inş dahada artmaz ağrıları druna danış yarencim ya:çok üzgünüm:

gizemcim yarın kontrolüm var dr sölicem bakalım belki tedavi uygular ilk kez geldi başıma herkes hamilelikten bişey olmaz geçer diyo ama yinede doktora danışim ben Şeniz

X