hakkatten kızlar nazeden rida dan ses seda yok umarım iyilerdir bende sağ kaşımın üstü felaket zonkluyor çıldırıcak gibi oldum dayanamadım minoset içtim bitane bel ağrısı henüz başlamadı bende ama kasılmalar var hafif hafif günler geçsede biran önce hiç geçmiyo gibi geliyo bana görüşürüz kızlar
YARENcim geçmiş olsun diliyorum öncelikle sana Rabbim şifa versin...
beni merak eden kk dostlarım, sizi merakta bıraktığım için beni affedin..
dün sabah çok kötü uyandım, bu gece de hiç uyuyamadım..nefes alamıyorum. burnum tıkalı nezle oldum...gözlerim kıpkırmızı oldu yanıyor, başım ağrıyor, dudaklarım kabardı..burnum silinmekten yara oldu bir günde..sesim bile çıkmıyor..annemle telefonda görüştük kadın ağlamaya başladı. korktu birşey oldu diye..normalde çok zor nezle olurum ama nasıl oldu, kimden geçti bilmiyorum ama birden yatağa serdi beni.. sanırım metabolizmamız ve bağışıklık sistemimiz zayıfladı..
nane limon kaynat dedi annem ama ben birşey yapamadım..
oturup ağladım çünkü akşama kadar kimse gelmedi..çok üzüldüm...kimse oğluşumu ve beni merak etmedi? annemin yada eşimin yanımda olmalarını çok isterdim...
dün bir ara nete girdim sanırım:uhm: ama emin değilim..bütün gün yattım. boğazım şiş hala..
bir taraftan da sizleri düşünüyorum..çok alıştım sizlere..
son iki aydır giriyorum nete ve bende bağımlılık yaptı..hepinize alıştım..hepinizin isimleri, paylaştığınız hamilelik süreciniz zihnimde ayrı ayrı yer kaplıyor..sizlerle aynı süreci paylaşıyoruz..hislerimiz & hissettiklerimiz, sorularımız &sorunlarımız, duygularımız & dualarımız çoğu zaman aynı..
karşımızda yaşadığımız herşeye karşı destek ve söylemlerimize muhatap buldukça hafifliyoruz..
İYİ Kİ VARSINIZ :enbuyukkk: DOSTLARIM...