Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar merhaba..
bu gün benim için iki önemli gün...
biri bugün doğum günüm
diğeri oğluşumu görme günüm ve oğlum tam 35 haftasını bugün doldurdu
inşallah oğlum pozisyon değiştirmemiştir..biliyorsunuz iki hafta önce normal pozisyonu almıştı..
36.haftaya kadar tekrar ters dönebilir demişti doktorum..bakalım hayırlısı benimle beraber kontrole gidecek tüm arkadaşlarıma hayırlı haberlerle dönmeyi diliyorum..hepinizi öpüyorum...
bugün nekadar sessiz ve sakin herkez
eylül nasılsın canım ya nerelerdesin
selam kızlar nasılsınız bugün dr gittim 32 haftam bitti oğluşum 1 kilo 700 gram olmuş herşey iyi dedi dr inşallah böyle devam eder anılımında doğum günü bugün öptüm kızlar kocaman hepinizi
selam kızlar nasılsınız bugün dr gittim 32 haftam bitti oğluşum 1 kilo 700 gram olmuş herşey iyi dedi dr inşallah böyle devam eder anılımında doğum günü bugün öptüm kızlar kocaman hepinizi
Yasemincim nasilsin?Nasil gidiyor wc egitimi merak ettim?Biz biraz taabir yerindeyse cuvalladik.Annemin gelmesi bir yandan iyi oldu ,bir yandan da.......Simdi gunlerdir kaynanalardan konuusyoruz ama bazen annelerde az degil hani...Simdi belki bazilariniz kizacak bana ama herkesin belli bir duzeni var.Benim kizim bizim ailenin ilk ve tek torunu oldugu icin herkes simartma yarisi yapiyor.O da bunu cok iyi bildiginden hepsini kullaniyor.Annem gelmeden once yapmadigi seyleri simdi yapmaya basladi..ne guzel bezden kurtuldu derken yine basladi.Daha neler benim izin vermedigim seyleri anneme kolaylikla yaptiriyor,Anneme de birsey diyemiyorum biliyorum iyi nniyetle ben yorulmayayim diye benden once kosup istegini yerien getiriyo ama o gidince zorlugu ben yasayacagim....Evde 2 gunde herseyin yeri degisti.Ben hersey mukemmel olsun istiyorum,annem abarttigimi dusunup cogu seye mudahele ediyor......Aklima sevddenin sozu geldi tirnagin varsa kendini kasiyacaksin.En guzeli kendi isini kendin gorup kimseye danismamak....ama yinede iyi ki yanimda demeden edemiyorum tabi :teytey:
Bu arada arkadaşlar yapılan listede benim, kayranın, eda eda'nın ve diğer bazı arkadaşların ismi yok..Niye yok ?? Bis mayıs annesi diilmiyis yani aşkolsun..:1closedeyes: