2008 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar merhaba..
bu gün benim için iki önemli gün...
biri bugün doğum günüm
diğeri oğluşumu görme günüm ve oğlum tam 35 haftasını bugün doldurdu
inşallah oğlum pozisyon değiştirmemiştir..biliyorsunuz iki hafta önce normal pozisyonu almıştı..
36.haftaya kadar tekrar ters dönebilir demişti doktorum..bakalım hayırlısı benimle beraber kontrole gidecek tüm arkadaşlarıma hayırlı haberlerle dönmeyi diliyorum..hepinizi öpüyorum...

Canim nice mutlu yaslara, sevdiklerinle olmani diliyorum.umarim dedigin gibi dr kontrolunde dehersy yolunda gider.senin en bjuyuk dogum gunu hediyen ogluna ve esine kavusman olacak sanirim.ne mutlu sana......:teytey:

bugün nekadar sessiz ve sakin herkez :kahve:

katılıyorum sana sevde bazen yeri geliyor yetişemiyorum okumaya oku oku bitmiyor bugünde kimsecikler yok çoğu kişinin kontrolleri vardı ondan heralde. ya temmuz ayının annelerine baktım nekadar kalabalık ve aktifler espiriler sohbetler havada uçuşuyor. bizede bi el sürseler bulaşır belki yahu:roflol:

Ayperincim,dedigin gibi zamani b ilsek icimiz rahat olacak.ben melegimden sadece 2haftacik daha istiyorum.Daha bu hafta eksikleri halledecegim.Annemde esimde bebek dogsa bile sonra da hallolur deselerde benim icim icimi yiyor.Hersey hazir olmali.Yarim oda da mutsuz olacgimi biliyorum.Hazir hala ayaktayken isimi bitireyim ,ellerimle hazirlayayim herseyi istiyorum.
Umarim ptesi senin icinde hersey belirginlesir.Nedense sana soyleyecekleri seyler benim ve melegimin kaderi gibi de geliyor .Cunku dedigim gibi birbirmrize yakin durumlarimiz.bizi habersiz birakma canim Şeniz

Kizlar bugece harika bir uyku cektim sadece 1kez kalktim.Cok iyi dinlenmis olmam lazim ama suan saat sabahin 10 ve gozumden uyku akiyor.Niye bu kadar yorgunsam.

Bu arada herkes diger konulara goz atiyor sanirim ben hic bakmadim.Temmuz annelerini bilmem ama mayis annelerini hicbir seye degismem :içelim: Sizlerin yeri ayri Şeniz

eylül nasılsın canım ya nerelerdesin

Evruscum sorma canım yaa işler öyle bir yoğunlaştıki tam dinleneceğim zaman işler yoğunlaştı eve gittiğimde pestilim çıkmış oluyor onun dışında iyiyim canım 31,03 tarihi itibari ile raporumuda aldım ama 37 haftada izine ayrılıcam doğum sonrası izin çok kullanayım diye onun dışında oğluşla süt içip duruyoruz canım sen nasılsın bebişin nasıl canım...a.s.

Kızlar işten çıkarken sizlere bakayım dedim bugün herkes sessiz 2 gündür yazdıklarınıza yetişemiyordum...
Sandalye tepesinde oturmaktan oğluş sağ kaburgamı acıtıyo kızlar eve gideyimde dinleneyim birazcık ay ama yemeğimde yoktu inşallah kociş gelip yemek yaparda bende dinlenirim sağolsun yardımcı olmasa çalışamazdım heralde
Oğluşda gece gündüz pek hareketli :emir_bebek: dün gece uyuyamadım dolandım durdum evde ateş basıyor arada ayy daralıyorum diye evde dolaşıyorum gecenin bir yarısı az kaldı kızlar ama sıkıntılarda şimdi başlıyor galiba neyse ben gideyim artık...
Murgizcim benden başka yürüyen yok galiba demişin ben şimdi eve yürüyerek gidiyorum canım sabahta öyle 20dk yürüyorum iyi geliyor
hepinizi kocaman öpüyorum....kendinize iyi bakın....sağlıcakla kalın...sevgiler a.s.

selam kızlar nasılsınız bugün dr gittim 32 haftam bitti oğluşum 1 kilo 700 gram olmuş herşey iyi dedi dr inşallah böyle devam eder anılımında doğum günü bugün öptüm kızlar kocaman hepinizi

selam kızlar nasılsınız bugün dr gittim 32 haftam bitti oğluşum 1 kilo 700 gram olmuş herşey iyi dedi dr inşallah böyle devam eder anılımında doğum günü bugün öptüm kızlar kocaman hepinizi

anılınında doğum günü kıutlu olsun canım:dance:
:nazar:maaşlh oğluşundada inş herp böyle devam eder sonuna kadar:teytey:

Cok sevindim yarencim ,herseyin yolunda olmasi guzel haber.....Nice mutlu ve uzun senelere

Yasemincim nasilsin?Nasil gidiyor wc egitimi merak ettim?Biz biraz taabir yerindeyse cuvalladik.Annemin gelmesi bir yandan iyi oldu ,bir yandan da.......Simdi gunlerdir kaynanalardan konuusyoruz ama bazen annelerde az degil hani...Simdi belki bazilariniz kizacak bana ama herkesin belli bir duzeni var.Benim kizim bizim ailenin ilk ve tek torunu oldugu icin herkes simartma yarisi yapiyor.O da bunu cok iyi bildiginden hepsini kullaniyor.Annem gelmeden once yapmadigi seyleri simdi yapmaya basladi..

Yasemincim nasilsin?Nasil gidiyor wc egitimi merak ettim?Biz biraz taabir yerindeyse cuvalladik.Annemin gelmesi bir yandan iyi oldu ,bir yandan da.......Simdi gunlerdir kaynanalardan konuusyoruz ama bazen annelerde az degil hani...Simdi belki bazilariniz kizacak bana ama herkesin belli bir duzeni var.Benim kizim bizim ailenin ilk ve tek torunu oldugu icin herkes simartma yarisi yapiyor.O da bunu cok iyi bildiginden hepsini kullaniyor.Annem gelmeden once yapmadigi seyleri simdi yapmaya basladi..ne guzel bezden kurtuldu derken yine basladi.Daha neler benim izin vermedigim seyleri anneme kolaylikla yaptiriyor,Anneme de birsey diyemiyorum biliyorum iyi nniyetle ben yorulmayayim diye benden once kosup istegini yerien getiriyo ama o gidince zorlugu ben yasayacagim....Evde 2 gunde herseyin yeri degisti.Ben hersey mukemmel olsun istiyorum,annem abarttigimi dusunup cogu seye mudahele ediyor......Aklima sevddenin sozu geldi tirnagin varsa kendini kasiyacaksin.En guzeli kendi isini kendin gorup kimseye danismamak....ama yinede iyi ki yanimda demeden edemiyorum tabi :teytey:

Ridacım mesajını şimdi okudum canım ..Doğum günün kutlu olsun :1hug:a.s. Merak etme artık bu saatten sonra bebişin döneceğini sanmıyorum ben..Sende içini ferah tut..
Mercancım, kızının durumunu annenle konuşup onu uygun bir dille uyarırsan eminim o da dikkat edecektir..Annen sana bakmaya geldiği ve biraz kalacağı için kendi düzenini kurmaya çalışıyor sanırım..Bence biraz onu kendi haline bırak..Rahat etsin..Sonuçta onun içinde kolay değil o kadar yolu senin için geldi..O gittiği zaman yine eski düzenine dönersin..Ayrıca bir gerçek var ki kızlar hep küçükken eleştirdikleri anneleri gibi oluyorlar zamanla..
Yarencim anılın da doğum gününü kutluyorum..Onu bizim içinde öpersin a.s.
Eylülcüm sanırım gerçekten sıkıntılar bundan sonra başlıyor galiba..Çünkü ben sırtüstü yatarken nefes alamıyorum resmen ciğerlerim batıyor..Bir de ara ara hafif bulantılarım oluyor..Acaba üşüttüğümden midir yoksa bebekten midir hala çözemedim..Senin kociş yemek yapıyomuş ne güzel..Benim eşim bi tek yumurta yapmayı biliyor..Ben yemek yapmazsam da oturup peynir ekmek yiyor yazık..Bende ona kıyamıyorum elimden geldiği kadar sancım olsa da yemek yapmaya çalışıyorum çünkü aç geliyor ve yemek olmadığı zaman mutsuz oluyor..Gerçekten de erkeklerin kalbine giden yol midesinden geçiyor..Hele benim gibi kocişiniz 100 kilo civarındaysa hiç şansınız yok :roflol:

Kardelencim boşver temmuz annelerini onlar daha bizim kadar olayın ciddiyetinde değiller. Hele bi göbüşleri bizimki kadar gocuman olsun, uyku düzenleri bi bozulsun, sancıları başlasın o zaman görürler. (Hehe şaka tabi bu, Allah herkese güzel bir hamilelik geçirmeyi nasip etsin İnşallah neşeleri hiç bozulmaz).naniknanik:roflol:

Bu arada arkadaşlar yapılan listede benim, kayranın, eda eda'nın ve diğer bazı arkadaşların ismi yok..Niye yok ?? Bis mayıs annesi diilmiyis yani aşkolsun..:1closedeyes:

oğluşuna maşallah canım...ve anılın da doğum gününü kutluyorum..

Bu arada arkadaşlar yapılan listede benim, kayranın, eda eda'nın ve diğer bazı arkadaşların ismi yok..Niye yok ?? Bis mayıs annesi diilmiyis yani aşkolsun..:1closedeyes:

GÜNAYDINNNN KIZLAR
ebrucum kayranın var ismi senin ve edanın yok ama nedeni senin o sayfaya muhtemel doğum tarihini yazmadığından olmalı kardelen sağolsun o konuya isim ytazanların hepsini titizlikle geçiriyo a.s.

kızlar bu arada nazeden haber yok merak ettim ya kontrolü vardı dün onunda inş oda kızıda iyidirler

Mercancığım,doğum zamanı bebişlerimiz için ne kadar geç olsa okadar iyi diye düşünüyoruz,ama bazende olacağa çare olmuyor..inş canım benimki erken olursa bile seninki öyle olmaz..a.sbir gün bir gündür.bende doğumdan sonra uzun bir zaman hiçbirşey yapamayacağımı düşündüğümden herşeyi doğum öncesi sürece sığdırmaya çalışıyorum,sonrada yapılacak iş bir türlü yetişmiyor bende akşam bitik düşüyorum kafamçokkarıştı dr nisanın ilk haftası olabilir demişti bende ona göre hazırlamıştım kenidimi şimdi ikinci hafta dedi,herşeyin zamanı değişti,temizlik düzen,kuaför vs herşeyin..neyse pzt de benim durumum belirlensede bende ruhen ve beynen rahatlasam:) geç ,sağlıklı olsunlarda,öyle yada böyle hallederiz değil mi:)
benimde yanımda kısa birsüre annem olacak,tabiki kendi düzenini uygulayacak,kendi uygulamalarını uygun görecek..değişmez yapısı ve bunlara yapacak birşey yok,bebişlerimize zaman ayırıp,kendimizi rahatlatmak zorundayız..o yüzden bir süre sessiz kalmak bazende bazı şeyleri görmezden gelmek daha iyi olabiliyor:sm_confused: birsüre sonra kendi düzenini tekrar oturtabilirsin canım,o yüzden düşüncede kendini rahatlat:içelim:

Murgizciğim,bende hergün mutlaka yürüyüş yapıyorum canım,hatta bazen abartıyorum ve akşam eve gelince koltuktan kalkamıyorum ayaklarımın üstüne ağrıdan basamıyorum,hacıyatmaz gibi sallana sallana yan odaya yürümeye çalışıyorum:roflol: ne kadar yürürsek o kadar iyi,ama dinlenerek ve kendimizi zorlamayarak tabi:) benim gibi her bankta oturrarak yürürsen yürüyüş uzarda uzar tabi..

Yarenciğim,bebişine maşallah canım:nazar:anılın doğum günüde kutlu olsun.nice güzel günler geçirirsiniz inş a.s.

@kardelen@ ciğim,eline sağlık,listede benimde adım yok,ve listeye nasıl yazılacağını bilmiyorum nisan annelerine geçiyorum ama hala burdayım..:içelim: normalde 3 mayıs görünüyordu fakat şimdi nisan ortasına denk geliyor..hadi yaz bakalım:)) yada ilk önce ben olacağımdan 1 mayıs-kız ekle istersen..bilmem:uhm:

ebrucuğum,erkeklere giden yol bencede mideden geçiyor benim koçişte boğazına düşkün ve genelde geç geliyor,bende üzülüyorum haline ,akşam istersem yorgunluktan bitik olayım,ne yemek var diye soruyorKötü Kazenhamileliğimin başında mide bulantım olduğunda bile o hala yemek derdindeydi düşün yaniitatlicadiarzu

Murgizciğim,nazeden cevap yok evet:sm_confused: kontrolleri iyi geçmiştir inş:uhm:

X