- 23 Kasım 2016
- 1.204
- 1.289
- 133
- 32
Pardon canım. Yanlışlıkla cevap verdim senin yorumuna .Doktorumu aradım şimdi . Haftaya bugün kese için gel dedi .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pardon canım. Yanlışlıkla cevap verdim senin yorumuna .Doktorumu aradım şimdi . Haftaya bugün kese için gel dedi .
Merhaba diğer bilgilerine soylersen ekleyim Listeye. Yaş kaç kaçıncı çocuk. Son adet tarihi ne zamn.
2 günde 2 katı artması gerek diyorlar. Seninki nerdeyse 3 günde 2 katı artmış değerler çok güzel. Canını sıkma
Ayrıca gayet güzel artmış görünüyor bence canını sıkacağın hiçbirşey
Doktorumu aradım. Haftaya bugün kese için gel bi daha kan vermene gerek yok dedi. İnşallah sağlıklı bir şekilde ilerler.Ayrıca gayet güzel artmış görünüyor bence canını sıkacağın hiçbirşey yok.
Merhaba diğer bilgilerine soylersen ekleyim Listeye. Yaş kaç kaçıncı çocuk. Son adet tarihi ne zamn.Selam kızlar. Ben 20 ocakta tüp bebek içim transfer oldum. En son14. Gün beta değerim 3708. Hesaba göre 5+0 bugün:) internete göre de 8 ekim doğum tarihi görünüyor. Kese ve kalp atışı için heyecanla bekliyorummmmm:)))))
2 günde 2 katı artması gerek diyorlar. Seninki nerdeyse 3 günde 2 katı artmış değerler çok güzel. Canını sıkmaKızlar cumartesi günü beta 163 Salı günü 633 çıktı. Sanki yavaş yükseliyor gibi geldi. Normalde üçüncü kan verişimde bayağı fark oluyordu arada .
3 binde kese görünür diyorlar. Seninki nerdeyse 9 bin. Bence bebek ve kalp atışı görünür. Dr ne zamn gideceksinMerhaba kizlar dun geceden beri ishalim var bayilinca acile geldm enfeksiyon cikti. Gelmisken kan baktik ill defa kan verdm deger 8780 bebek gorunur mu benm niyetm haftaya hic kan almadan direkt doktora gitmekti
Hayır canjm güzel artmış pazartesi kan verseydin 300 lu değerlerde olurdu pazartesi salı arası da tahmine göre iki kat artmış bence artışı iyiKızlar cumartesi günü beta 163 Salı günü 633 çıktı. Sanki yavaş yükseliyor gibi geldi. Normalde üçüncü kan verişimde bayağı fark oluyordu arada .
Daha yeni olduğu için belki yerleşmeye çalışıyordur bol bol dinlen eğilip bükülme fazla keşke doktora bu kadar erken gitmeseydin ben sırf bu yüzden değerlerin baya yükselmesini bekleyip öyle gideceğim ama yinede gönlünü ferah tut kirmiziya donmedikce korkmaKizlar tekrardan merhaba dün doktora gittim cumartesi değerim 487 ydi dün gittim kese göründü şekil olarak düzgün vs dedi ama alttan baktı dünden beri şeffaf turuncumsu pembemsi akıntı geliyor doktora ulaştım normal diyor kırmızı olunca gel diyor ama korktum başına gelen var mı bu şekilde akıntı şeffaf ve sulu olursa korkma dedi ama içim bı sıkıntılandi
Gitmeyecektim aslında ama randevu sıkıntısı var denk gelince gitmiş bulundum peceteye geliyor sadece insan bı tedirgin oluyor sizlere danışmak istedim bende çok teşekkür ederimDaha yeni olduğu için belki yerleşmeye çalışıyordur bol bol dinlen eğilip bükülme fazla keşke doktora bu kadar erken gitmeseydin ben sırf bu yüzden değerlerin baya yükselmesini bekleyip öyle gideceğim ama yinede gönlünü ferah tut kirmiziya donmedikce korkma
Bol bol yat dinlen. İnşallah biseycik olmazKizlar tekrardan merhaba dün doktora gittim cumartesi değerim 487 ydi dün gittim kese göründü şekil olarak düzgün vs dedi ama alttan baktı dünden beri şeffaf turuncumsu pembemsi akıntı geliyor doktora ulaştım normal diyor kırmızı olunca gel diyor ama korktum başına gelen var mı bu şekilde akıntı şeffaf ve sulu olursa korkma dedi ama içim bı sıkıntılandi
Şuan siteye bişeyler oluyor. Listeye ekleme yapamıyorum. Düzelince ekleyeceğimSat 8 Ocak bat 3 Şubat
yaş 26
1.cocuk benide listeye ekler misin
benim rahmim ters pnyüzden 4 aya yakın sadece alttan muayene ile keseyi gördük alttan muayeneninenin lekelenme ile birKizlar tekrardan merhaba dün doktora gittim cumartesi değerim 487 ydi dün gittim kese göründü şekil olarak düzgün vs dedi ama alttan baktı dünden beri şeffaf turuncumsu pembemsi akıntı geliyor doktora ulaştım normal diyor kırmızı olunca gel diyor ama korktum başına gelen var mı bu şekilde akıntı şeffaf ve sulu olursa korkma dedi ama içim bı sıkıntılandi
Bu bir tane ilaç var bebeğin tutunması için doktoruna danışıp onu kullanabilirsinGitmeyecektim aslında ama randevu sıkıntısı var denk gelince gitmiş bulundum peceteye geliyor sadece insan bı tedirgin oluyor sizlere danışmak istedim bende çok teşekkür ederim
Benimde rahmim ters bu kadar gecmi oluyor daha hiç gitmedim o yüzden geç gitmeyi planlıyordum ama bu kadar olduğunu tahmin etmiyordumbenim rahmim ters pnyüzden 4 aya yakın sadece alttan muayene ile keseyi gördük alttan muayeneninenin lekelenme ile bir
ilgisi yok progestan fitil kullan istersen