- 21 Mart 2008
- 1.027
- 4
- 40
@kardelen@ ciğim,eline sağlık,listede benimde adım yok,ve listeye nasıl yazılacağını bilmiyorum nisan annelerine geçiyorum ama hala burdayım..:içelim: normalde 3 mayıs görünüyordu fakat şimdi nisan ortasına denk geliyor..hadi yaz bakalım:)) yada ilk önce ben olacağımdan 1 mayıs-kız ekle istersen..bilmem:uhm:
forma tarih, cinsiyet, isimleri yazarsanız ben listeye eklerim. burdaki yazılar akıcı olduğu için gözden kaçabilir. 3 mayısa ekliyeyim ben yine seni doğuranların karşısına yazarız hangi tarihte doğum yaptığını. kızlar ben doğum yaparsam liste kalanlara emanet iyi bakın listemesenağlama 30 günüm kaldı. buarada salı günü kontrolüm var bakalım ne gelişmelerle var bebişimizde. birazdanda oğluşuma ciciler almaya gidicez çarşıya oda süsü bebek şekeri filan alıcam bide kumaş alıp nevresim dikicem oğluşuma aklıma yeni geldi baktım desenlerede hazırların beğenmedim park yatak olduğu içinde uyku seti alamıyorum. alıp istediğim gibi dikerim dedim modelini. yaza geliyor diye yorgan yastıkta hiç aklıma gelmedi sizinkinede gelmediyse hatırlatayım neolur neolmaz...