- 21 Mart 2008
- 1.027
- 4
- 40
Kizlar ayperin yok kac gundur degil mi?Haberi olan var mi? Doguma az vardi ama daha degildir herhalde.....Merak ettm.Sezeryan olacak arkadaslar doguma gitmeden once belki kucuk bir mesaj atma imkani bulurlar...bizde onlar icin dua ederiz insallah.Sahsen ben yazmayi dusunuyorum ...dualarinizi esirgemeyin diye
benim eşim hamile olduğumu öğrendik öğreneli benden uzak duruyor o yönden bişey olur diye korkuyor hep bendede isteksizlik var ama yine ısrar edsemde bebeğe bişey olur benim zevkim ondan önemli değil diye cevap veriyor. dışarıya gider diye korku olabilir bayanlarda ama Allahtan korkan birinin yapacağı şeyde değil. ikimizin parçasını taşırken karnım burnumdayken yararlanmak isteyenede hoş göremem zaten. azcık sabretsinler dimi amasırnaşık şeylaelaelaelaelae
Allah Allah... :uhm: bu hamilelik bende tam ters etki yaptı sanırım, ilişkiden kaçan hep ben olurdum son 2-3 haftaya kadar kovalayan ben oldum kaçan eşim oldu sırnaşık şey sapık olduğumu bile iddia ettihormonlar bende çok fazla istek olmasını sağladı herhalde ama allaha şükür geçti gibi sırnaşık şey eşimde ise tam tersi korkudan hiç istemedi hep kaçacak yollar aradı ama korkudan öyle yaptığını bildiğim için sorun olmadı yani a.s
Kizlar bu sunnet konusunda sizi yaniltmis olmayayim ama sanirim bir hadis olmasi lazim...Cunku biliyorsuniz yahudilerde cocuklarini sunnet ettiriyor dogar dogmaz.onlarla karismamasi icin ,herhangi bir saglik sorunu olmadigi taktirde biraz daha beklemek gerktigini duymustum.... Siz yine de bir arastirin derim.Bebislerin aciyi duymamasi icin erkenden olmalari avantaj tabi....
B irde sizie su son donemlerde konusulan kordon bankasi durumunu soracgim .bu konuyu arastiran veya dusunen var mi?Ben dusunuyorum aslinda ...Ozellikle bu ara turk tv sinde hangi kanali acsam losemiyle ilgili birseyler goruyorum cok islenen bir konu...beni korkutyor.Allah kimsenin evladina gostermesin.Bu kordon bankasinin bir cok hastaliga cozum oldugunu okumustum.daha fazla bilgisi olan var mi?
murgızım slm canım anıl biraz düzeldi gibi mesela ingilizce çokkkkkkkkk kötüydü 70 aldı sınavdan bugünde türkçe yazılısı var bakalım nasıl geçicek bebek olmadan anılı düzene sokmak lazım uğraşıyoruz ama bakalım düşündüğün için sağol canım öptüm
kızlar bizde oğlum doğar doğmaz sünnet yaptırmayı düşünüyoruz tabi şimdilik böyle o
zamana kadar fikrimiz değişmezse
benim göğüslerimde hiç değişme yok acaba sütüm olmayacakmı diye düşünüyorum ve
korkuyorum ama sıkınca sıvı geliyor
Allah Allah... :uhm: bu hamilelik bende tam ters etki yaptı sanırım, ilişkiden kaçan hep ben olurdum son 2-3 haftaya kadar kovalayan ben oldum kaçan eşim oldu sırnaşık şey sapık olduğumu bile iddia ettihormonlar bende çok fazla istek olmasını sağladı herhalde ama allaha şükür geçti gibi sırnaşık şey eşimde ise tam tersi korkudan hiç istemedi hep kaçacak yollar aradı ama korkudan öyle yaptığını bildiğim için sorun olmadı yani a.s
kızlar bizde oğlum doğar doğmaz sünnet yaptırmayı düşünüyoruz tabi şimdilik böyle o
zamana kadar fikrimiz değişmezse
benim göğüslerimde hiç değişme yok acaba sütüm olmayacakmı diye düşünüyorum ve
korkuyorum ama sıkınca sıvı geliyor