Canim bned eilk hevesle 2degiisk lazimlik aldim ama hic yapmadi surekli biiz gorsun diye babada bende wc nin kapisini acik biraktigimizdan oda klozet istermis meger...dedigin gibi klozete kapak aldigim ilk gun kende kendine basladi buyuk ,kucuk ikisinide yapiyor..ama aksam uykudan uyanmiyor o kotu tabi....bunada sukur...Sokakta kesinlikle wc ye girmwk istiyor onun icinde burada portatif kapaklar var...klozetin her tarafini sariyor,tutma yeride var ,,,hic bir yeri ellemiyor ve katlanip cantaya giriyor....dun ondan bulup aldim.Sanirim turkiyede de gormustum ebebegim sitesinde sanirim.sanada tavsiye ederim.Benim kiizm 2005 kasim dogumlu.Oglun hangi ay...
selam mayıs annenleri benim doğumum burdaki hesaplayıcılara göre 1 haziran çıkıyo ama dr mayıs sonu olabilir dedi
size bişey sorucam benim bebeğimin hareketleri bu son zamanlarda tekmeleme şeklinde değilde böyle kayma şeklinde oluyo
mesela karnımdan çok net belli oluyo hareketleri karnımı kaldırıyo hareket ettiği zaman bide ters durduğu için sanırım arada karnımın bazı bölümleri yumruk gibi çıkıyo
bu normalmidir sizce[/QUOTE
zannedersem normal diğer annelerinde söylediklerine göre herkezde şuan ayni belirtiler var bende dahil. hangi arada uyuyor oğluşum bilmiyorum aynen senin dediğin gibi dağlar tepeler oluşuyor karnımdahiç durmuyor yerinde içini rahat tut normal herşey. haraketsizliği anormal
2005 nisan doğumlu oğlum.bugün komşuda normal wc oturdu ayağı kaydı küçüğünün yarısını ayakta,büyük tuvaletini daha yapmadı 2 gündür yapmıyordu bende sık sık soruyordum yapsın die ama akşam altına yaptı büyüğünü tuvalete yine oturdu ama devamı gelmedi başaramıcakmıyım acabaaaa:1no2: klozet adaptörüne bi bakayım e bebeğim di demi site bulamzsan senden isterim artık ordana.s
slmm ben leyla bende mayıs annesi olacagım allah nasip ederse 35 haftalık hamişim muhtemel dogum 3 mayıs dedi doktr. allah hepimize saglıkla kucamıza almamızı nasip etsin
kızlar alın bendende okadar kendimden sıkılmaya başladım birde eşim kızdırıyo beni aslında bu halimden şikeyetçi değil ama bilmiyorum kendimi hiçççççççç beğenmiyorum yani herkes aynı duyguları paylaşıyo galiba bebeklerimiz için herşeye değer dimi arkadaşlar nedersiniz
mercancım benim oğlum 2005 doğumlu bakıcı bakıyordu açıkcası pek işine gelmediği için ilgilenmedi bende akşamları pek öğretemedim açıkcası ama bi kaç haftaya kadar hiç wc yapmamıştı bende izine ayrılınca alıştırmaya başladım.seninde dediğin gibi azcık yapıyo çıkıyoruz ama bende yanında duramıyorum bi tane tabure koydum banyoya:1rolleyes: bazen duruyrum ama öyle alışmasın diye ara sıra çıkıyorum bitince beni çağır diyorum.küçük tuvaletini yapıyor ama büyüğüne hiç yapmadı dünden beri bugün sıktığı belli yapmıyor.birde benimki klozete adaptör aldım ona oturmayı istiyor aslında lazımlıkta aldım o daha kolay olur ama bilmiyorum.normal tuvaletede alışsa iyi olur bir yere gidince sorun olmaz.evet alışverişte sen napiyorsun nasıl yapıyor?ben yanıma bi küçük pet şişe alayım diyorum ayakta yapmaktan hoşlanıyorsırnaşık şey.geceleri bağlıyorum hala ama sabah hiç kuru kalkmadığı için:dilcikar: senin kız 1 haftada öğrendimi gece gündüzü tuvaletini benimle aynı şeyleri yaşayan annelerin olması güzel mercancım teşekkür ederim
selam mayıs annenleri benim doğumum burdaki hesaplayıcılara göre 1 haziran çıkıyo ama dr mayıs sonu olabilir dedi
size bişey sorucam benim bebeğimin hareketleri bu son zamanlarda tekmeleme şeklinde değilde böyle kayma şeklinde oluyo
mesela karnımdan çok net belli oluyo hareketleri karnımı kaldırıyo hareket ettiği zaman bide ters durduğu için sanırım arada karnımın bazı bölümleri yumruk gibi çıkıyo
bu normalmidir sizce[/QUOTE
zannedersem normal diğer annelerinde söylediklerine göre herkezde şuan ayni belirtiler var bende dahil. hangi arada uyuyor oğluşum bilmiyorum aynen senin dediğin gibi dağlar tepeler oluşuyor karnımdahiç durmuyor yerinde içini rahat tut normal herşey. haraketsizliği anormal
teşekkür ederim kardelen ben kızımın sürekli tekmelerine alıştığım için son günlerdeki bu hareketleri beni korkutmuştu
şimdi biraz daha rahatım hem az önce sırtüstü uzandım ve acayip bi tekme attı canım kızım :)))
Hepinize teşekkür ediyorum yazılarınız için...
ridacım, Şimdiye kadar bende haram olduğunu düşündüğüm için yaptırmamıştım..Şuan için kararsızım inanki.... Buarada biran önce eşine kavuşmanı diliyoum.Bilirim son günler geçmek bilmez. İki heyecanı birden yaşıyorsun eminim hayatboyu unutmayacağın günlerini yaşıyorsun. Stres yapmadan sıkıntı yaşamadan bu günlerini atlatmanı dilerim..
murgizcim cnm, Teşekkür ederim cnm, kızımın odası gerçekten güzel oldu..Gelip gidip kapısından bakıyorum..Prensesim pembeler içinde çok güzel görünecek inşallahNazecim, senden cevap gelmeyince aceba kırdım mı seni diye düşündüm. Ama müspet olmana sevindim.
Ben de bir kaç ay önce ağdamı kendim yapmaya çalıştım mercanın dediği gibi çok acı çektim ve karnım çok ağrıdı erken doğumu tetikler korkusuyla bıraktım.
Eşim konusundaki temennilerin için çok teşekkür ederim..ben bu günleri ve sizleri bir ömür hatılayacağımı ve asla unutmayacağımı biliyorum.a.s.
Kızının pembe ve şirin odasında sağlıklı, mutlu ve mışıl mışıl uyuması ve büyümesi dileğiyle..:))
Arkadaşlar bişi sorcam..
Aranızda balık yağı kullanan var mı ??
Varsa hangi markayı kullanıyorsunuz..Kullandığınız markanın içinde DHA varmı? (hamilelere önerilen balık yağlarından DHA'da olmalıymış)
Tırnaklarımda beyaz lekeler oluşuyor..Bunlar çinko eksikliğinden oluyormuş..Bazı balık yağlarının içinde ayrıca çinko da oluyormuş..Kullanan arkadaşlar bu konu da bilgi verirlerse çok sevinirim..:enbuyukkk:
Arkadaşlar bişi sorcam..
Aranızda balık yağı kullanan var mı ??
Varsa hangi markayı kullanıyorsunuz..Kullandığınız markanın içinde DHA varmı? (hamilelere önerilen balık yağlarından DHA'da olmalıymış)
Tırnaklarımda beyaz lekeler oluşuyor..Bunlar çinko eksikliğinden oluyormuş..Bazı balık yağlarının içinde ayrıca çinko da oluyormuş..Kullanan arkadaşlar bu konu da bilgi verirlerse çok sevinirim..:enbuyukkk: