- 26 Şubat 2008
- 991
- 2
kızlar buarada hastayımmmmm(
itiraf ediyorum nedeni pisboğaz
dün gece canım yaş pasta istedi(aman yazıyom canınız çekmesin)
eşime aldırdım ama en iyi pastaneden
gece 10 gibi yedim büyük bi parça
sabah 7 de mide bulantısı ve karın ağrısı ile kalktım midemi bozmuşum ve çok fena midem bulanıyodu
biraz ekmek peynir yedim nane yaptıım içtim mide bulantım azaldı ama halsizlik baş ağrısı devam ediyo((
kızlarr dışardan bişiy yemeyin olurmu
sabah 7 de mide bulantısı ve karın ağrısı ile kalktım midemi bozmuşum ve çok fena midem bulanıyodu
biraz ekmek peynir yedim nane yaptıım içtim mide bulantım azaldı ama halsizlik baş ağrısı devam ediyo((
Gizemcim çok geçmiş olsun..Benimde dün ciğerlerim kollarım ve bacaklarım inanılmaz ağrıdı..Romatizma gibi geliyor bana hala geçmedi..Çok sıkıntılıyım..Bütün gece doğru dürüst uyuyamadım..Her yerime viks sürüp terlemeye çalıştım ama pek başaramadım..Niye böyle oldum anlamıyorum..Daha öncede olmuştum bir kez ve 3 günde falan ancak geçmişti, nefes alırken ciğerlerim ağrıyor..Birde hafta sonu sınavım var ..Son iki gün tekrar yaparım diye düşünüyodum ama pek istediğim gibi olmayacak sanırım..senağlama..Oğluşum doğduktan sonra bir doktora görüneyim bare..:a015:
bende olmuyo canım bence dr a sora.s.kızlarrr ya sizdede kalp çarpıntısı oluyomu arada bir
Murgizcim, bende gecen ay 3 kiloya yakın verdim hatırlarsan...doktor sen kilo vermişsin ama bebek yinede beslenmiş demişti.. Hiç korkma uzun süreli bir iştahsızlık yaşamadın şükür onun için bir iki günden birşey olmaz cnm.. Bebişlerimiz artık doğuma yaklaştıkları için beslenemeseler bile bizden daha fazla çekiyorlar.
Ebrucum sınavında başarılar dilerim...Umarım herşey gönlünce olur...
Mercancım, bebek uyku halinde olmasına rağmen ve senin NST de sancın olmamasına rağmen seni hastanede alıkoymak istemeleri bence güzel...Burda bu gibi durumlarda pek ilgilenmezler..Demek ki orada takip konusunda gereğinden fazla ilgi gösteriyorlar...Ee buda güzel birşey tabi...