- 23 Ocak 2007
- 1.461
- 7
- 46
kızlar günaydın
ebrucum keşke dra gimişken sorsaydın balık yağını(ben unutmamamk için notlar alıyom)
ben ağda işimi kendim halledebiliyorum kıslar bundan 3 hafta falan önce yapmıştım bugünde yapmayı düşünüyorum aynaının karşısında çok zorlanmadan yaptım zaten bide azalmış ya hemnecik bitti ben kuaföre falan gidemem ya bi kere gülin olurken gittim gelin ağdasına acayip rahatsız oldum mümkün değil yani
bi şimdi yaparım bide doğuma yakın inş annem gelcek zorunlu kalam annemden yardım alırım başka kimseden almam
yasemincim etraftan duyduğuma göre bebeği alıştırmanın tek yolu altını tmamammen bağlamayı bırakman gece dahi ve gece bi kaç defa uyandırıp tuvalete götürmen olacaktır
benimde annem benimle çok uğraşmış ama anneanem gelmiş bir haftada öğretmiş tecrübe işe yarıyo yasemincim keşeke bi kaç hafta bekleyip annenlere gittiğinde alıştırsaydınız sende bu kadar stree ve yorgunluğu gelmezdin herhalde
ya benimde burnum tıkanık sürekli bide polen alerjim var polenler başladıkça uçuşmaya artuyo bu sınıntım bazende oluyo baş ağrım ama düzenli deil
gizemcim bugün yatağına alezini serdim artık bezini bağlamıcam bakalım kaç gün sürcek.annemlerde rahat edeyim istedim bide zaten yeteri kadar geciktik but uvalet eğitimnde