evruscum biçok kıyafetini aldım ama daha yıkamadım onu da bugün halledecem inş.selam kızlar bişey sorcam bebişlere az çok kıyafe aldık ben daha hiç birini yıkamadım sizler ne yaptını yıkayıp yerleştirdinzmi acaba
evruscum ben de daha almadım bakacaz artıkEvet Tülaycim Bi Yerden Başlamak Lazim Deterjan Ne Kullanican Tülaycim Ben Omo Baby Nin Yumuşaticisini Aldim Hala Detarjan Almadim Ne önerirsiniz
Kizlar Ya Benim Ayakta çok Durunca Belim Ağryo Sizdede Oluyormu
selam kizlar..bugun kiizm daha iyi ve benim de yuzumde guller aciyor Şeniz
Ayperin bu arada daha once sormustum mutlaka ama cevabini hatirlayamadim senin minik prensesinin adi olacak kismetse?
Bizim i tam kesinlesmese de Kayra dusunuyoruz.sizce nasil kizlar?ben cok fazla duymadim .Turkiyede ki kullanimini da bilemiyorum.nasil buluyorsunu.anlami hosuma gitti
ewet ebrucum benim oğluş çok yapıyo....
bazen karnımın içinin resmen acıdığını hissediyorum....
hatta bazı geceler tepikleriyle çook uyandırıyo bi gece hele zıplattı beni yerimden....
eşimde benle beraber tabi :)))))
biz daha yıkamadık cicilerini....
beşiğini yani karyolasını aldık bu hafta içinde gelicek o gelsin öle yapmayı ve dolabına yerleştirmeyi düşünüyorum....
çokk tatlı gelsin sizlerlede paylaşıcam.....fotoğraflarını....
Bu arada ben perwollun sıvı deterjanını kullanıyorum, toz deterjanlar gibi çamaşırları yıpratmıyor..Yumuşatıcı olarakta Vernel Aroma Therapy lavanta kullanıyorum..
Bugün yıkadım bakalım çamaşırları yarın ütülerim yavaş yavaş..
Ya arkadaşlar sizin bebişlerde hareket ederken bazen canınız yanıyomu.. Benim bebiş sanki göbüşümü delip çıkacakmış gibi hareketler sergilemeye başladı :sm_confused:
ewet ebrucum benim oğluş çok yapıyo....
bazen karnımın içinin resmen acıdığını hissediyorum....
hatta bazı geceler tepikleriyle çook uyandırıyo bi gece hele zıplattı beni yerimden....
eşimde benle beraber tabi :)))))
biz daha yıkamadık cicilerini....
beşiğini yani karyolasını aldık bu hafta içinde gelicek o gelsin öle yapmayı ve dolabına yerleştirmeyi düşünüyorum....
çokk tatlı gelsin sizlerlede paylaşıcam.....fotoğraflarını....
ayşecim merhaba.inşallah sağ salim doğurursun bebişini...Slm Günaydin Arkadaşlar Ben Eylül Annesim Fakat Bişey Soracamm Mesela Bebeğimizin Odasini Hazirliyoruzz Yaa Beşigini Falan Koyuyoruzz Yaa Buu Bebek Doğmadan Beşik Koymak Ugursuzluk Muu Olurr... Nebileyim Bn Inanmiyorum Fakat Benim Eltimm Nisanda Doğum Yapiyor Ve Ona Sordummm Bebeğin Yatagini Ne Zaman Getireceksiniz Diyee Ben Doum Yaptiktan Sonra Dedii Boş Beşikk Iyi Değildir Dedi ......... Sizcee Böyle şeyler Duyan Var Mi????????