Arkadaslar moralim cok bozuk.....Sizin iyi haberlerinize bakarak sevinmeye calisiyorum.Persembe gunu ritin haftalik kontrolume gittim.Onceki hafta sanirim bahsetmistim dr um benden 24 saat boyunca yaptigim tum idrari toplayip test yapacgini soylemistim,hatta bunu sekere baglamistik.bu hafta sonucu cikti.idrarda protein artisi gorulmus.dedigim gibi neden nicin aciklamasi yapmadiklarindan intertnetten arastirdim ve hemen turkiyede ki dr uma sordum .hiper tansiyona bagli bir olay bir bobrege zarari olabilirmis.bebisi erken alabilirlermis.bundan sonraki haftalarda 2kez monitorde izleyecklermis,bir gunde zaten rutin kontrol var ...3gun hastanedeyiz.......
Bu arada bu teste ayaklarimda ki,ellerimdeki sismelerden dolayi gerek duyuldu.Ayni sorunu yasayan arkadaslar sakin bu sislikleri hafife almayin.....
Daha bunun uzerinden 48 saat gecmeden kizim mercan hastalandi.dun gece aniden atesi yukseldi.Cok sik hastalanan bir cocuk degil.Hemen ates dusurucu verdik ve soguk bezler koyduk ama ates 103,5 - 104 un altina dusmuy(or.buranin en yuksek derecesi sanierim orad42 mi oluyor) sabaha kadar dusuremeyince acile gittik,buranin dr larina allah muhtac etmesin....bizi kimse olmamasina ragmen saatlerce beklettiler.muayenede de sadece cocugun ,bogazina ve kulagina baktilafr.hic bir seyi yok eve yollayacgiz ama bir ates dusurucu daha verelim deyip dr odadan cikti.o ana kadr onca atese ragmen canim kizim ,mercanim yinede gulup oynuyordu.dr odadan cikmasiyla coccuk kucaagimda once geriye gitti kafa dustu ,sonra yuzu kasilip vucudu titremeye basladi....o an dusup bayilmadigima sasiyorum hala elimden tek gelen avaz avaz bagirmkati.esim ise donup kaldi.hemen cocucgu odaya alip serumlar,tupler .oksijen vs verildi .babayi aldilar bense disarida kendimi paraliyorum.Allah kimseye gostermesin...cocugun cirpini ve agzindan kopuki gelmesi gozumun onunden gitmiy,sonrasinda cocuk baygin bir sekilde 12 saat uyudu eve geldik .ayni sekilde uyuyor.ne gozunu aciyor ,acip da uyanik oldugunda da zaten ayaga falan kalkamiyor.Omrumun yarisi gitti sanki.simdi gozumu kirpamiyorum,hep o kendinden gectigi an gozumun onune geliyo,,,,nasil atacagim uzerimden bunu bilmiyorum.
anne olmak gercekten cok zor.....Dogum sanirim isin en kolay kismi..Sonrasi insani bazen korkutuyor
merhaba arkadaşlar
naze öncelikle sana çok geçmiş olsun.
Arkadaşlar bu son haftalarda sürekli ayak bileklerimde şişme var, genelde tüm gün bilgisayar başındayım akşam bir bakıyorum ayaklarım şişmiş fakat yatınca geçiyordu. 2 gündür ise maalesef şişlikler inmiyo özellikle sol ayağım vede ağrı yapıyor, doktora sormuştum tuz bulgur filan yeme dedi. Ağrısı olmasa hadi neyse fakat birde ağrı yapıyo maalesef, çok endişelendim. aynı durumda olanınız varmı acaba.
Herkese hayırlı ve zamanında doğumlar inşallah.
Hoşçakalın
kızlar bende 2 gündür yürüyüşe başladım sabahları 20 dk yürüyorum akşamlarıda yürümek istiyorum ama fazlamı olur diyorum ne diyonuz
ne kadar yürümek iyidr
Murgizciğim,yürüyüş herzaman için faydalı canım,dr lar son dönemlerde cok yormadan kısa aralıklarla dinlenerek yürüyüş yapmamızı tavsiye ediyor ..eğer yürüken kasılmaların yoksa,yürüdüğün süre (sabah -akşam) yeterli bir süre.. ama kasılman oluyorsa kendini cok zorlama derim canım ben..
benim kasılmalarım ve sağ gögüs altım ağrıdığından dr günde 30dk (max) yürüyüş yapmamı tavsiye etmişti..vede kısa süreli dinlenerek..kendimi iyi hissettiğimde bu süreyi dinlenerek uzatıyorum,ama iyi değilsem 15 dk yı bile geçmiyorum..
nazecim iyi olmana sevindim,mideden bende çok çekiyorum renie veya talcid tablet al ben çoğunlukla maden suyu içiyorum mide yanmasını hemen gideriyor hem vucudumuzada faydalı bir dene derim Şeniz
merhaba kızlar hafta sonları nete pek giremiyorum ama ne çok şey olmuş.......
mercan-dilara çok geçmiş olsun canım bizde yurtdışında sağlık sektörünün daha iyi
olduğunu düşünürdük hep meğer öyle değilmiş....
hafta sonu çok gezdim alışveriş için galiba bir hafta yürüyüş yapamam daha .
hastane çantam için bir çoğunu aldım sayılır ama
daha yıkama işlemlerine geçmedim onuda bugün halledecem inş.sizler naptınız bebişlerin
hareketleri ne alemde
ebrucum benimde heryerim ağrıyor yorgunluktan.haftasonu sadece kendim için gezmedim birde abimin nişanı var haftaya onun için alışverişe çıktık çok yoruldum açıkçası ama hoşTülaycım bende aldıklarımı hala yıkamadım..Açıkçası üşeniyorum.. Göbüş büyüdükçe canım hiçbişi yapmak istemiyo.. Yemek bile yapmak istemiyorum .. Bende geçen hafta sonu çok yorulmuştum..Kasıklarıma ağrı girmişti ve hatta bir ara yürüyememiştim.. Ama çok şükür hepsini hallettik..Park yatağımızda geldi onu kurduk.. Sanırım bir tek çantayı yerleştirmek kaldı.. Birde hala anakucağı gibi bişi almadık biz ya..En son bebeği kucağımda çıkaracağım sanırım üşengeçlikten..Galiba havalar güzelleştiği için canım bişi yapmak istemiyo yada sınav çok yaklaştı onun stressine girdim ..