2008 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar iki gündür hatrınızı soramadım dün çok rahatsızdım midemi üşütmüşüm ne yediysem çıkardım bugün daha iyiyim birde kramp girmese bacağıma bu aydan sonra işimiz daha zor gibi gözüküyor

cok cok gecmis olsun umarim suanda iyisindir...Kendine cok dikkat et a.s

Yasemincim inan bana çektiğin eziyete değmeyecek ..Ben sana baştan ne olacağını anlatayım bana da saat 8.30 biz sabah 6.30 da kalktık..7.30 da hastanedeydik..Sistemi Allah'tan çabuk çözüp sıramı falan aldım ama bir saat orada o banklarda oturdum muayene başlayana kadar..Ortalık ana baba günü..Hadi benim sıram geldi diye içeri girdim bi baktım başka bir sıra daha var .."Ne güzel herkesi tek tek çağırıyorlar " diye düşünürken birde ne görim? Muayenehanenin önünde millet kuyruk olmuş bekliyo..Herkes ultrason sırasında, önümde en az 10 kişi var, biri bilgilerimi almaya çalışırken öbürü tansiyonumu ölçmek için sıkıştırıp duruyor.. Herkes göbüşünü açıyor sen orada izliyorsun bir taraftan da o curcunada çalışanların çemkirmelerini duymamaya çalışıyorsun..Sinirin tavan yapıyor, sıra sana geliyor ama doktor o kadar vurdumduymaz ki senin özel sorununla falan ilgilenmiyor ( mesela benden birkaç sıra öndeki bayanın rahminde sarkma olmuş doktor "cinsel ilişkiye girmeyin" dedi, kadıncığazda yazık belli ki kocasının kendisine inanmayacağını düşündüğünden "bana rapor verirmisiniz" dedi ama doktorun umrunda bile olmadı.."Bunun için rapormu olurmuş" dedi ) Ben olsam bir reçeye bile en azından doktor tarafından verildiği belli olsun diye bunu yazardım..Bu kadar düşüncesizler..Bebekle ilgili çok fazla bilgi alamayacaksın ultrasonda göremeyeceksin..Bana sıra geldiğinde saat 10.30 falandı sanırım pek hatırlamıyorum..Yani sabahın köründede gitsen bekleyeceksin..O yüzden sakin sakin tüm gününü boşaltarak stress yapmadan git yanına kitabını dergini al..

Geçmiş olsun canım ama krampı kolay atlatabilirsin biliyorsun dimi daha önce yazmıştık burada ..Birde hava değişimi bizleride etkiliyo sanırım benimde iki gündür hafif hafif midem bulanıyo..Gerçi ben evde çok kat kat giyinmiyorum en rahat neyle hareket ediyosam ince kalın onu giyiyorum heralde ondan üşüyorum..

geçmiş olsun yarencim tabi havaları güzel görünce dikkat etmeyi de bıraktık sonuç bu oluyo
dikkat et kendine çorba çeşitlerini tüket canım:teselli:

Yaseminciğim stres yapma canım..eğer gidilecekse ve başka bir seçenek yoksa beklenecek demektir,onun için gayet rahat olmaya çalışki bebişin ve sen en az etkilenesiniz..Güzel haberlerlerle gelirsin inşallah canım..

Yarenciğim geçmiş olsun..Biran önce iyileşirsin inşallah...
Havalar çok yanıltıyor...İkimisli dikkat etmek gerekiyor ama atlıyoruz işte..:sm_confused:

güzel dilekleriniz için teşekkürler kızlar bugün iyiyim allaha şükür mide bulantısından okadar korkarımki hamileliğim boyunca ilk oldu allah bulantı çekenlere yardım etsin görüşürüz canlarım

a.s.Ebrucum Ben Bu Krampi Nasil Geçireceğimizi Kaçirmişim Ya Nasil Tekrar Anlatirmisin:1hug:

günaydın kızlar evet haklısınız strese girmedne zaten kalabalık zaten ilgilenmiceni bile bile gidersem sinirlenmem belki :)) birde işte yalnız olduğum için müdür soracak kaçta gelirsin die bende hiç bilmiyorum dicem belki bugün bellki yarın :)) muayene kısmını atlattıkda sadece ultrasona kaldı ee tabi bide sonuçları dr gösterme kısmı var en zor kısım şişko karınları,meraklı kocaları,suratsız çalışanları ve bilimum hasta ziyaretine gelen kalabalığı yenersem drla görüşebilirim sanırım .)))

a.s.Ebrucum Ben Bu Krampi Nasil Geçireceğimizi Kaçirmişim Ya Nasil Tekrar Anlatirmisin:1hug:

Ervuscum bacaklarının alt kısmına kramp girdiğini hissettiğin anda hemen ayak parmaklarını öne doğru bükeceksin ve kramp geçene kadar öyle tutacaksın ( kaslarını gerdireceksin yani ) ..Futbolcular çok yapar bunu eşine sorsan o da tarif eder..İlk zamanlar ben bilmiyordum gece boyunca kıvranıp duruyordum ama şimdi öğrendim çok rahatım 2 saniyede atlatıyorum..Birde muz ye ve maden suyu iç..Bunlar iyi gelir..

yarencim geçmiş olsun

yasemincim etlik doğumevi yerine başka biryere git bence ben hacettepeye gidiyorum çok
memmunum.hem bukadar stres yapmamış olursun

tülaycım sağol canım geçti allaha şükür nerdesiniz güzel anneler kimse bişeyler yazmamış gizemcim yeni msn açtım msn ni açarsan kaydet aysun adına başlıyo yine tamam canım

merhaba kızlar..... tülaycım ben ankarada doğum yapmıcam her ihtimale karşı bir hastanede kaydım olsun die gittim yoksa bütün kontrollerim özelde yapılıyor doğumumu tekirdağda yapıcam.

sabah 8.30 gittim acayip kalabalıktı 230.sıralı hasta giriş yapıyordu milletin elinde 490 lı numaralarda vardı kafamçokkarıştı ALLAHtan barkod almıcaktım ultrason içinde 9.30 randevu verildi,bu arada kahvaltı yaptım oğlum sabaha doğru tekrar rahatsızlandı havalar güzel diye bakıcısı parka götürmüştü sanırım orda mikrop kaptı öksürüğü ve burun akıntısı vardı sabah 5 ten 7 ye kadar ben baktım sonra uyumuşum bakıcımız uyandırdı.neyse ultrasona saat 10a geliyodu girdiğimde sonucu dr göstermek için 45 dk bekledim dr gözlüğünün üstünden ölesine bi baktı sadece 3 hafta sonra gel hak edşin başlıyo dedi hiç bi yorum yapmadı 3 hafta sonrada ben yokum dedi :bbo:

kızlardoğum öncesi iznimi doğum sonrasına aktarmayı düşünüyordum ya 32.haftada çalışabilir raporunu alınca 37.haftada tekrar dra gidipi çalışmaz raporu almak gerekiyormuş benim tekirdağdaki drum 35.haftada orda olmamı istedi ne olur ne olmaz bide uzun yol nede olsa,o yüzden 32 .haftada ayrılcam izne.

bide kızlar nstye kaçıncı haftadan sonra alıyorlar bana bişey demediler daha var sanırım:uhm:

yasemincim, ben de 32.haftaya yarın giriyorum izin için doktoru aradım.ne zaman istersen gel yazalım dedi. Galiba ben hiç bir sorun yaşamayacağım. İşyerindeki arkadaşım da aynı doktora gidiyordu. Hiç bir sorun yaşamamış
"32-34 haftalar arası NST'nin güvenilirliği kanıtlanmış olmasına rağmen 32. hafta öncesi güvenilirlik şüphelidir. 28-32. haftalar arasında test nonreaktif çıkar ise diğer bazı yöntemler ile bebeğin yeniden değerlendirilmesi önerilir"

Yasemincim o kadar yolu zaten 37. haftadan sonra gidemezsin..32. haftada izne çıkman en güzeli..Çünkü doktorlar 32. haftadan sonra bebek her zaman doğabilir dikkatli olun diyorlar..Bu arada geçmiş olsun terkar oğluşunu doktora götürmende fayda var bence ama muhtemelen hava değişimindendir..Bir de tabi bakıcılar anne gibi olmuo..Terler koşar üstü incedir kalındır pek dikkat etmiyolar..

yasemin çok güzel ilgilenmişler senle desene:) boşver
bende pazatesi randevum var doğum iznine ayrılacam pzt bende aktarmayacam çünkü yaz tatile denk geliyo aktarırsam yani bi tek yarın kaLDI okulum:)
ridacım zaten 32+0 olunca doğum izni alabiliyon dr sana hakkını vercek sorun olacak bi durum yok yani zaten haketmişiz 32 hafta olunca doğum iznimi
ama bi kaç arkadaşıma 31. haftada drllar izinini başlattı ,yani bi haFTA falan erke n istesende drlar kırmıyolar

Yaseminciğim,bende izne erken çıkmanın iyi olduğunu düşünüyorum..yolunda hiçte kısa değil canım..İnşallah bebişler zamanında gelir ama heran herşeyde olabilir.....inşallah herşey düşüncene göre gider..
Oğluşunda havalarının kandırmasına dayanamadı demek...geçmiş olsun canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…