- 23 Ocak 2007
- 1.461
- 7
- 46
Arkadaslar moralim cok bozuk.....Sizin iyi haberlerinize bakarak sevinmeye calisiyorum.Persembe gunu ritin haftalik kontrolume gittim.Onceki hafta sanirim bahsetmistim dr um benden 24 saat boyunca yaptigim tum idrari toplayip test yapacgini soylemistim,hatta bunu sekere baglamistik.bu hafta sonucu cikti.idrarda protein artisi gorulmus.dedigim gibi neden nicin aciklamasi yapmadiklarindan intertnetten arastirdim ve hemen turkiyede ki dr uma sordum .hiper tansiyona bagli bir olay bir bobrege zarari olabilirmis.bebisi erken alabilirlermis.bundan sonraki haftalarda 2kez monitorde izleyecklermis,bir gunde zaten rutin kontrol var ...3gun hastanedeyiz.......
Bu arada bu teste ayaklarimda ki,ellerimdeki sismelerden dolayi gerek duyuldu.Ayni sorunu yasayan arkadaslar sakin bu sislikleri hafife almayin.....
Daha bunun uzerinden 48 saat gecmeden kizim mercan hastalandi.dun gece aniden atesi yukseldi.Cok sik hastalanan bir cocuk degil.Hemen ates dusurucu verdik ve soguk bezler koyduk ama ates 103,5 - 104 un altina dusmuy(or.buranin en yuksek derecesi sanierim orad42 mi oluyor) sabaha kadar dusuremeyince acile gittik,buranin dr larina allah muhtac etmesin....bizi kimse olmamasina ragmen saatlerce beklettiler.muayenede de sadece cocugun ,bogazina ve kulagina baktilafr.hic bir seyi yok eve yollayacgiz ama bir ates dusurucu daha verelim deyip dr odadan cikti.o ana kadr onca atese ragmen canim kizim ,mercanim yinede gulup oynuyordu.dr odadan cikmasiyla coccuk kucaagimda once geriye gitti kafa dustu ,sonra yuzu kasilip vucudu titremeye basladi....o an dusup bayilmadigima sasiyorum hala elimden tek gelen avaz avaz bagirmkati.esim ise donup kaldi.hemen cocucgu odaya alip serumlar,tupler .oksijen vs verildi .babayi aldilar bense disarida kendimi paraliyorum.Allah kimseye gostermesin...cocugun cirpini ve agzindan kopuki gelmesi gozumun onunden gitmiy,sonrasinda cocuk baygin bir sekilde 12 saat uyudu eve geldik .ayni sekilde uyuyor.ne gozunu aciyor ,acip da uyanik oldugunda da zaten ayaga falan kalkamiyor.Omrumun yarisi gitti sanki.simdi gozumu kirpamiyorum,hep o kendinden gectigi an gozumun onune geliyo,,,,nasil atacagim uzerimden bunu bilmiyorum.
anne olmak gercekten cok zor.....Dogum sanirim isin en kolay kismi..Sonrasi insani bazen korkutuyor
canım çok geçmiş olsun ALLAH sabır vesin benmde oğlum hastaydı bi kaç gündür bunu ancek yaşayan anneler anlayabilir çok acı veriyor bunun tarifi yoksenağlama kızına ne teşhiş koydular,ateşten havalemi geirdi yoksa...sende dikkat et kendine şişlik ve tansiyonun varsa dr o testi isteyebiliyor banada yapmıştı ama sorun çıkmadı tansiyoum yüksek die yapılmıştıçhemen kötü düşünme testin bi sonuçlansın dr ne dicek..tekrar geçmiş olsun a.s.