Slm Günaydin Arkadaşlar Ben Eylül Annesim Fakat Bişey Soracamm Mesela Bebeğimizin Odasini Hazirliyoruzz Yaa Beşigini Falan Koyuyoruzz Yaa Buu Bebek Doğmadan Beşik Koymak Ugursuzluk Muu Olurr... Nebileyim Bn Inanmiyorum Fakat Benim Eltimm Nisanda Doğum Yapiyor Ve Ona Sordummm Bebeğin Yatagini Ne Zaman Getireceksiniz Diyee Ben Doum Yaptiktan Sonra Dedii Boş Beşikk Iyi Değildir Dedi ......... Sizcee Böyle şeyler Duyan Var Mi????????
ebrucum bende aynı şeyleri yaşıyorum.özellikle göbek deliğimin olduğu kısım acıyorBu arada ben perwollun sıvı deterjanını kullanıyorum, toz deterjanlar gibi çamaşırları yıpratmıyor..Yumuşatıcı olarakta Vernel Aroma Therapy lavanta kullanıyorum..
Bugün yıkadım bakalım çamaşırları yarın ütülerim yavaş yavaş..
Ya arkadaşlar sizin bebişlerde hareket ederken bazen canınız yanıyomu.. Benim bebiş sanki göbüşümü delip çıkacakmış gibi hareketler sergilemeye başladı :sm_confused:
kızlar bugün bende hastaneye gidicem.kontrollerimi özel bir tıp merkezinde yapıyordum ama hastane değil o yüzden her ihtimale karşı hastenetanede kontrollere başlamamı dr önermişti öğleden sonra etlik doğum evine gidicem size burdna yazarım neler olduğunukafamçokkarıştı sabah hususi gitmedim çok kalabalık oluyor die
inşallah güzel haberlerle gelirsin yasemincimkızlar bugün bende hastaneye gidicem.kontrollerimi özel bir tıp merkezinde yapıyordum ama hastane değil o yüzden her ihtimale karşı hastenetanede kontrollere başlamamı dr önermişti öğleden sonra etlik doğum evine gidicem size burdna yazarım neler olduğunukafamçokkarıştı sabah hususi gitmedim çok kalabalık oluyor die
ebrucum bende aynı şeyleri yaşıyorum.özellikle göbek deliğimin olduğu kısım acıyor
dün hiç oturamadım işten gelince sürekli yattım sağolsun yemekleri eşim hazırladı.yemeği bile doğru
düzgün yiyemedim tabağı göbeğimin üstüne koydum resmen.ondan sonra tekrar uzandım.
şimdiden böyleyiz sonumuz iyi olur inşallah....
selam kizlar..bugun kiizm daha iyi ve benim de yuzumde guller aciyor Şeniz
Ayperin bu arada daha once sormustum mutlaka ama cevabini hatirlayamadim senin minik prensesinin adi olacak kismetse?
Bizim i tam kesinlesmese de Kayra dusunuyoruz.sizce nasil kizlar?ben cok fazla duymadim .Turkiyede ki kullanimini da bilemiyorum.nasil buluyorsunu.anlami hosuma gitti
ebrucum bebeğinin giysileri için ya sabun tozunu yada bebekler için olan deterjanlar var onları kullanmalısın yumuşatıcıyıda.tenleri çok hassas olduğu için diğer deterjanlar tahriş edebiliyor.
Slm Günaydin Arkadaşlar Ben Eylül Annesim Fakat Bişey Soracamm Mesela Bebeğimizin Odasini Hazirliyoruzz Yaa Beşigini Falan Koyuyoruzz Yaa Buu Bebek Doğmadan Beşik Koymak Ugursuzluk Muu Olurr... Nebileyim Bn Inanmiyorum Fakat Benim Eltimm Nisanda Doğum Yapiyor Ve Ona Sordummm Bebeğin Yatagini Ne Zaman Getireceksiniz Diyee Ben Doum Yaptiktan Sonra Dedii Boş Beşikk Iyi Değildir Dedi ......... Sizcee Böyle şeyler Duyan Var Mi????????
canım güzel haberlerini bekliyoruz buarda tek başına kalmışın iş yerinde zorlanıyosan sende biraz rapor al bence ya daha doğum iznine çok var çünkü
bugünkü drdan rica et bence biraz rapor versin gerçi doğumdan sonra kullansan daha iyi olcak rapor hakkını ama çok yoruluyosan buda tehlikeli
gizemcim ne yazıkki benim dr şu idealist drlardan yani benim gebeliğim gayet iyi gidiyor bir şikayetim yokken rapor vermiyorÇok üzgünüm çoook
canım kendi drundan bahsetmiyorum etik doğumdaki drdan rica et demek istemiştim:)
ya yasemincim bari perşembe erkenden gitte işlerin erken bitsin çok kalabalıklaşmadan
şimdi o drda ilk defa gittim şimdi kabul etmzse bozulurumbenneyaptımki erken gidememki 8,30 zaten mesainin başladığı zaman :çok üzgünüm: ultrasona gircem,kan sonucumu alcam dr göstercem üffffffÇok üzgünüm çoook