2008 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar yarın doktora gidicem şeker testi için dua edin bana emi arkadaşlar herşey yolunda gitsin oğluşumuda görücem yarın öptüm sizi

Yarencim ilk yükleme için gideceksin sanırım yinede yanında birileri olsun çünkü aç olacağın için tansiyon sorunu yaşayabilirsin..

İnşallah güzel haberlerle gelirsin canım :)

Nasılsınız...ayy bugün kıpır kıpırım nedense çok uyuyorum ondan olabilirmi acaba :)))

yasemincim oğlun nasıl oldu canım inşallah iyidir...sağlıcakla kalın sevgiler

günaydın arkadaşlar yediklerime dikkat ettiğimi düşünüyorum. ama tekrar tavsiyeleriniz için teşekkürler.
bu arada benim 20, haftaya kadar ultrasonda son adet tarihim teyit edilmişti.
bide ben çok sabırsızlıkla beklediğim için tarihten eminim ancak 20. haftadan sonra bebek az kilo almaya başladı beni endişelendiren o.
ama artık fazla düşünmüyorum. çünkü üst üste arkadaşlarımdan ikisinin bekleriyle ilgili kötü haberle aldım. artık sağlıklı doğması benim için yeterli

Mesajlarınız için herbirinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum...Allah hepimizin yardımcısı olsun...Yaşadıklarımdan sonra yinede yatıp kalkıp şükrediyorum beterin beteri var dimi..Allah kimseyi çaresiz bırakmasın ki ne yapılacaksa yapılıyor zaten..Bütün bu yaşananlar çok şükür ki sayılı günlerden ibaret..Doğumla bebişlerimiz kucağımızda iken hepsi unutulacak..
Bu arada dün gece yine hastenedeydim..Bebek 14 saat hiç oynamadı mecburen gittik giderken sanırım yine strese bağlı olarak sancılarımda başladı yine gözetim altındaydım..Ayrıntılı ultrasonda bebeğin kalp atışlarını görünce rahatladım 1 saat sonra sancılarım azaldı.. ne yapalım doğuma kadar bu sancılara katlanıcam artık...
Berçemcim, avebrunun söyledikleri çok doğru..hiç canını sıkma bebeğin şuanki kilosunu kafaya takma, ablamın bebeğinden biliyorum son aylara kadar hep geriden gelmesine rağmen son ayında arayı tamamen kapatmıştı..sağlıklı olsun canı içinde olsun kilonun hiç önemi yok..
yarecim_ umarım şeker yüklemen sorunsuz stressiz geçer güzel haberlerle dön inşallah...
Eylulcum yazılarından çok güzel yüzlü rahat ve huzurlu görünüyorsun.. Umarım hep böyle devam edersin..seni okuduğumda nedendir bilmem yüzümde bir tebessüm oluşuyor.. :)
yasemincim, oğul hasta galiba çok geçmiş olsun umarım şimdilerde daha iyidir..Çok iyi bilirim benim Bedirhanım hastalandığında oturur dururum başında uyusa bile ben yatamam..anneeelik başka hiçbirşeye benzemiyooorr.
mercan-dilara, kardelenn, avebru, murgiz ve ayperincim ayrıca bütün arkadaşlar hepinizi öpüyorum güzel hamişler.. :)).
.

Canım Nazecim iyi olmana sevindim seni güldürebiliyorsam ne mutlu bana çok şükür canım çok huzurluyum ve hep gülmeye çalışıyorum şükrediyorum halime...Canım inşallah zamanında yavrunu kucağına alırsın...Allaha emanet ol, sevgiler

kızlar yarın doktora gidicem şeker testi için dua edin bana emi arkadaşlar herşey yolunda gitsin oğluşumuda görücem yarın öptüm sizi

yarencim, herşey gönlünce olsun, inşallah sorunsuz bir şekilde dönersin evine yerimseniben. doktoruna sorar mısın, benim doktor sorunca kızıyor da...:eek:klava: :tomato:
tüm gebelere 28.haftada şeker yükleme testi yapılıyor mu? yoksa doktor gerek gördüğü kişiye mi yapıyor? bu testte doktorun kriterleri neler? benim için ve merak edenler için sorarsan sevinirim şekeeer..:uhm:

hepinize teşekkür ederim kızlar,oğlum akşam biraz daha iyiydi ishali devam ediyor tabi iştahsızlığıda.öğlen işe gelirken akşam gezmeye götürceme söz vermiştim,tam gezmeye çıkıcaz yavrum kıvrandı karnının ağrısından babasına da gitmiyo 'annee karnımmmm'diyodu yavrum biraz ovaladım bacaklarını sıcak tuttum,karnının ağrısı geçince hemen ayağa kalktı :)) hadi gidelim diye.dolaştık geldik tost istedi yaptım saat 10 da artık ben geçen geceninde uykusuzluğuyla yattım,babasıda oğlumu yanıma yatırmış oğluma sarılıp uyudum :) inşallah bugün daha iyi olur.iştahı olsa patates,pilav,muz vs yedircem ama yemiyoki.....süt istiyo kayısı istiyo .)

kızlar selam doktora gittim bugün testi yaptıramadım eşimin işi vardı ama oğluşumu gördüm 1104 gram olmuş ve çok iyiymiş oğluşum pazartesi yapılıcak şeker testim hayırlısı bakalım hepinize iyi dilekleriniz için teşekkürler kızlar öptüm sizi

merhaba arkadaşlar

naze öncelikle sana çok geçmiş olsun.

Arkadaşlar bu son haftalarda sürekli ayak bileklerimde şişme var, genelde tüm gün bilgisayar başındayım akşam bir bakıyorum ayaklarım şişmiş fakat yatınca geçiyordu. 2 gündür ise maalesef şişlikler inmiyo özellikle sol ayağım vede ağrı yapıyor, doktora sormuştum tuz bulgur filan yeme dedi. Ağrısı olmasa hadi neyse fakat birde ağrı yapıyo maalesef, çok endişelendim. aynı durumda olanınız varmı acaba.

Herkese hayırlı ve zamanında doğumlar inşallah.

Hoşçakalın

kızlar selam doktora gittim bugün testi yaptıramadım eşimin işi vardı ama oğluşumu gördüm 1104 gram olmuş ve çok iyiymiş oğluşum pazartesi yapılıcak şeker testim hayırlısı bakalım hepinize iyi dilekleriniz için teşekkürler kızlar öptüm sizi

:nazar:maaşalh canım çok güzel inş şeker testinde çok iyi çıkcak yarencima.s

merhaba arkadaşlar

naze öncelikle sana çok geçmiş olsun.

Arkadaşlar bu son haftalarda sürekli ayak bileklerimde şişme var, genelde tüm gün bilgisayar başındayım akşam bir bakıyorum ayaklarım şişmiş fakat yatınca geçiyordu. 2 gündür ise maalesef şişlikler inmiyo özellikle sol ayağım vede ağrı yapıyor, doktora sormuştum tuz bulgur filan yeme dedi. Ağrısı olmasa hadi neyse fakat birde ağrı yapıyo maalesef, çok endişelendim. aynı durumda olanınız varmı acaba.

Herkese hayırlı ve zamanında doğumlar inşallah.

Hoşçakalın

femina uzun süredir yoksun geçmiş olsun benim şişliklerim şu an aşırı boyutta ve ağrılı değil canım
doğum öncesi izne ayrılacanm ne zaman:?
ı ayrılırsan belki hafifler şikayetlerin

hepinize teşekkür ederim kızlar,oğlum akşam biraz daha iyiydi ishali devam ediyor tabi iştahsızlığıda.öğlen işe gelirken akşam gezmeye götürceme söz vermiştim,tam gezmeye çıkıcaz yavrum kıvrandı karnının ağrısından babasına da gitmiyo 'annee karnımmmm'diyodu yavrum biraz ovaladım bacaklarını sıcak tuttum,karnının ağrısı geçince hemen ayağa kalktı :)) hadi gidelim diye.dolaştık geldik tost istedi yaptım saat 10 da artık ben geçen geceninde uykusuzluğuyla yattım,babasıda oğlumu yanıma yatırmış oğluma sarılıp uyudum :) inşallah bugün daha iyi olur.iştahı olsa patates,pilav,muz vs yedircem ama yemiyoki.....süt istiyo kayısı istiyo .)

canım ca inş oğluşun bugün daha iyi olur yasemincim
bu saatlerdede dr dasındr iyi haberlerini bekliyoz

femina uzun süredir yoksun geçmiş olsun benim şişliklerim şu an aşırı boyutta ve ağrılı değil canım
doğum öncesi izne ayrılacanm ne zaman:?
ı ayrılırsan belki hafifler şikayetlerin

teşekkürler murgizcim, evet uzun zamandır yoktum çünkü işlerim okadar yoğunduki günler nasıl geçiyor anlayamadım. Doğum iznine ayrılacağım ama ancak 37. haftada filan alabilirim. çünkü bizim şirket özel şirket olduğundan öncesine pek sıcak bakmıyor. Benim şişliklerimdede ağrı yoktu ama iki gündür özellikle sol ayağım bayağı ağrıyor, umarım bir an önce geçer.

teşekkürler murgizcim, evet uzun zamandır yoktum çünkü işlerim okadar yoğunduki günler nasıl geçiyor anlayamadım. Doğum iznine ayrılacağım ama ancak 37. haftada filan alabilirim. çünkü bizim şirket özel şirket olduğundan öncesine pek sıcak bakmıyor. Benim şişliklerimdede ağrı yoktu ama iki gündür özellikle sol ayağım bayağı ağrıyor, umarım bir an önce geçer.
anladım canım ya zor olcak 37. haftaya kadar çalışmak bide yoğun diyosun allh yardımcın olsun
ben b,i hafta sonra ayrılacam izne 32. haftda gerçi evde sıkılacam ama evde olmak daha güvenli
inş ağrıların geçer en kısa zamanda zaten belkide ağrılarla şişlerinde alakası yoktr siyatik yada çok oturmaktanda olabilir druna danış canım inş çaresi bulunur

kızlaarr ben geldimmmmmmm.oğlum ultrasonda gayet iyi görünüyordu hatta yüzü ekrana bakıyodu :)) 1550 gr olmuş:nazar:maşşallah kafasıda aşağıya dönmüş sıvısı normal,plasentası normal bende 1ayda 2 kilo almışım toplam kilom fazla ama aldığım kilo az dr iyi dedi :roflol: şeker yüklemesine gerek görmedi.tansiyonum 10/6....krampları söyledim magnezyum disporal verdi günde 1 tane içilecek muz ve kuru kayısı ye dedi muzu pek sevmiyorum da kayısıyı yicem.şimdilik bu kadar kızlar umarım hepimizim bebişleri sağlıklı ve mutlu olurlar.:1hug:

X