kızlar dün sabah uyandım ilk defa aldığım nefesin yetmediğini hissettim,yani nefes alıyorum ama sanki ciğerlerim tam dolmuyo yarıda bi yerde kalıyo o nefes yaa ne kötü bir durumdu.
Yasemincim o bana ilk dönemlerde özellikle 4. ayda çok oluyordu..Özellikle yemek yerken nefesim yetmiyordu ve masanın başında bir süre sonra nefes alamamanın sıkıntısıyla uyuklamaya başlıyordum..Yorgunluk çöküyordu..Sanırım hafif tempolu yürüyüş yapmanda fayda var..Artan kiloda buna sebep olabiliyor..Artık çift yastık kullanma zamanında gelmiş sanırım..
Bu arada doğum sonrası kilo vermen için mutlaka ekmeği en aza indirmelisin ..Hatta kepekli ekmek değil direk kepek ekmek alman gerekiyormuş..Kepekli ekmekte beyaz unda olduğu için çok farketmiyor yani..Makarna seviyorsan sossuz (yada yağsız yoğurtla olabilir) yiyeceksin..Her ürünün diyetini ve yağsızını kullanmaya başlayacaksın..Özellikle sabahları domatese ve salatalığa yükleneceksin (ilginç ama gerçekten doyuyorsun) Ve en önemlisi şeker ihtiyacını sadece meyveden gidereceksin..Birde metabolizmanı hızlandırmak için şekersiz üzüm, kayısı yada incir kompostosu içmen gerekiyormuş. (günde iki kase) .Ben şimdiden başladım böylece kabızlık sorunu da yaşamam bu aylarda..sengözlerimebaksanab